dakujem za pomoc!
ActiveX
-
VINNIE
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ActiveX
Zdravim, mam taky problem, ze ked sa chcem pripojit na vzdialene pracovisko, co mame vo firme, tak sa mi to neda a pise ze mi to ze potrebujem ovladaci prvok activex, ale prehiladac /opera, ie aj firefox/ blokuje instalaciu
neviete kde moze byt chyba? alebo kde by som mohol manualne stiahnut dany ovladac? /google som presurfoval cely - nic/
dakujem za pomoc!
dakujem za pomoc!
blokuje? ja teda nefim ale ked ja som mal isty problem jak ty tak mne FF ukazal hore pasik ze instalacia ActiveX Tak som na to klikol a uspesne som to nainstaloval...nic viac v tom neni. Potom neviem v com mas chybu. Blokovat? to sa mi nezda. S tym IE ti verim
sak to musi blkovat viac veci najdebilnejsi prehliadac sveta
No activeX je od Microsoftu
urcite najdes niekde...staci si ZAGOOGLIT ja som uz aj nasiel
a bolo to len par klikov na googli. Neviem ale ci to je ono...ActiveXov je vela...ide o to na co su. Ten co som ja nasiel je ActiveX control pad 1.0 hodi sa mi naramne
a ten co hladas ty...to fakt neviem no ale zase GOOGLI!!!!!!
Inak toto som zistil ze ked si instalnes Flash player shokwave ci jak
sorry za ten skomoleny nazov ale uz si to nepametam malo by ti to nahradit ActiveX...aspom mne hej
no ale nejsom si isty preto sorry ak je to nepravdiva info. Pretoze si uz nepametam ci som ten ActiveX nahodou nemal uz predtym a tak
no skus a ak nie tak sa ti t oaspon hodi tento flash shockwave ci jak sa dost hodi...naistalovla som ho cez Fireofx myslim ze na 100% ti nic nebude blokovat pri instalacii tohto
Inak toto som zistil ze ked si instalnes Flash player shokwave ci jak