ActiveX

Informácie o software, ankety...
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ActiveX

Príspevok od používateľa VINNIE »

Zdravim, mam taky problem, ze ked sa chcem pripojit na vzdialene pracovisko, co mame vo firme, tak sa mi to neda a pise ze mi to ze potrebujem ovladaci prvok activex, ale prehiladac /opera, ie aj firefox/ blokuje instalaciu :( neviete kde moze byt chyba? alebo kde by som mohol manualne stiahnut dany ovladac? /google som presurfoval cely - nic/
dakujem za pomoc!
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATOMIC »

blokuje? ja teda nefim ale ked ja som mal isty problem jak ty tak mne FF ukazal hore pasik ze instalacia ActiveX Tak som na to klikol a uspesne som to nainstaloval...nic viac v tom neni. Potom neviem v com mas chybu. Blokovat? to sa mi nezda. S tym IE ti verim :D sak to musi blkovat viac veci najdebilnejsi prehliadac sveta
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

proste to blokuje, čista instalacia windowsu aj vsetkych aplikacia a robit to to iste :( nechapem
Prílohy
toto mi vypisuje pri opere, firefoxe a aj ie
toto mi vypisuje pri opere, firefoxe a aj ie
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ak ti to teda blokuje tak to skus sam nainstalovat vyhladaj si cez google a mas...mne sa to napr instalovalo s VLC playerom
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATOMIC »

No activeX je od Microsoftu :wink: urcite najdes niekde...staci si ZAGOOGLIT ja som uz aj nasiel :) a bolo to len par klikov na googli. Neviem ale ci to je ono...ActiveXov je vela...ide o to na co su. Ten co som ja nasiel je ActiveX control pad 1.0 hodi sa mi naramne :D a ten co hladas ty...to fakt neviem no ale zase GOOGLI!!!!!!

Inak toto som zistil ze ked si instalnes Flash player shokwave ci jak :D sorry za ten skomoleny nazov ale uz si to nepametam malo by ti to nahradit ActiveX...aspom mne hej :) no ale nejsom si isty preto sorry ak je to nepravdiva info. Pretoze si uz nepametam ci som ten ActiveX nahodou nemal uz predtym a tak :oops: no skus a ak nie tak sa ti t oaspon hodi tento flash shockwave ci jak sa dost hodi...naistalovla som ho cez Fireofx myslim ze na 100% ti nic nebude blokovat pri instalacii tohto
Napísať odpoveď