ADOBE
Takto chcem si spravit desing na myspace ako napriklad http://www.myspace.com/nas a neviem to spravit v adobe reader 9 porad kde to možem spravit
-
lekoklatik
VIP
Ak ti ide len o ten myspace tak http://www.lovemyflash.com/ potom v kode môžeš prepisovať ak kceš. Ale ak sa ani trochu nevyznáš, rob len to čo tam je napísané. Ja som si to zariadil takto www.myspace.com/klatik
jaKoCi napísal:strielas vysoko kamarat. Aj McGyver zacinal na nizsom leveli - najprv zo spinky a srobovaka, spravil bicykel. Ked sa ti toto podari, potom budes moct s programom na citanie PDF, vytvarat FLASH dokumenty.
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 14:09 )
ked nevies poradi tak ani nepis dikKoCi napísal:strielas vysoko kamarat. Aj McGyver zacinal na nizsom leveli - najprv zo spinky a srobovaka, spravil bicykel. Ked sa ti toto podari, potom budes moct s programom na citanie PDF, vytvarat FLASH dokumenty.
-
inkognitto
Star
sorka ze spam, ale dakedy to na mna pride, ze si musim povedat svoje,...
OMFG ! To mam tak rad takych "inteligentov" ako tento LAX, natrepe tu 5-te cez 9-te a este sa chlapec ohradzuje, ze mu chudakovi nikto neporadi !
Aby si mi nahodou este nepovedal, ze nevies o com pisem, tak tu mas radu: do toho bieleho obdlznicka co mas tam hore napis "http://www.google.sk" a postupne si poprecitavaj VSETKY stranky co ti vyhodi pri hladani vyrazov: "Flash, počítač, internet, IT". Ked budes mat hotovo, tak si potom tuto temu precitaj este raz a uvidis ako sa zacervenas.
peace.
OMFG ! To mam tak rad takych "inteligentov" ako tento LAX, natrepe tu 5-te cez 9-te a este sa chlapec ohradzuje, ze mu chudakovi nikto neporadi !
Aby si mi nahodou este nepovedal, ze nevies o com pisem, tak tu mas radu: do toho bieleho obdlznicka co mas tam hore napis "http://www.google.sk" a postupne si poprecitavaj VSETKY stranky co ti vyhodi pri hladani vyrazov: "Flash, počítač, internet, IT". Ked budes mat hotovo, tak si potom tuto temu precitaj este raz a uvidis ako sa zacervenas.
peace.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
PORADTE DAKY PROGRAM NA GRAFIKU NA MYSPACE
//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 20:38 )
CO URAZAS PISE OCO ANI LAX TAKICH MUDRICH AKO SI TY NAJ DEM VSADEinkognitto napísal:sorka ze spam, ale dakedy to na mna pride, ze si musim povedat svoje,...
peace.
-
caesar1987
Addict
-
moosha
Darca
LAX: na tomto fore su same lamky [neskuseni ludia] v oblasti tvorenia flashu v programe Adobe Reader, skus inde, no ak nieco vytvoris v Readeri urcite to sem posli
DIK TO JE POTPORA PRE NOVACKA SLUSNEmoosha napísal:... sadli s ockom ku pocitacu a idu skumat zakutia IT ako je napriklad MySpace a pouziju hned prvy soft ktory vyraba Adobe a je freeware.
LAX: na tomto fore su same lamky [neskuseni ludia] v oblasti tvorenia flashu v programe Adobe Reader, skus inde, no ak nieco vytvoris v Readeri urcite to sem posli!
-
inkognitto
Star
Zlato, mojo a cim som ta takym urazil ? Poprosim ta o citaciu, lebo som ta nechcel urazit. Ja viem ze je to tazke ked su veci inak ako si si myslel ze su (konkretne ze na flash animaciu ti bude Adobe Reader asi malo), ale cim skor to pochopis, tym lepsie.LAX napísal:PORADTE DAKY PROGRAM NA GRAFIKU NA MYSPACE
CO URAZAS PISE OCO ANI LAX TAKICH MUDRICH AKO SI TY NAJ DEM VSADE
"Pre cloveka nie je tazke zistit, ze nieco JE, co nevedel, tazke je zistenie, ze nieco je inak ako to vedel on"
takze, peace a pokusim sa nebyt TAKI mudry
-
caesar1987
Addict
toto mi prislo na mail
toto uz prelozim
akoze pise otec toho chalana, a ze sme ho urazili. koniec - to je priklad nechapem
ale zaujimave gramaticke chyby.
neviem preco mi dotycny poslal uz 5ty mail ale aj tak mu tazko chapem.JA TY TO PRELOZIM KET NIEKTO KCE RADU OD VAS A VI HO ZOSMIESNUJETE PIE TO OTEC TOHO CHALANA CO STE URAZILY TO JE PRKLAD
toto uz prelozim
akoze pise otec toho chalana, a ze sme ho urazili. koniec - to je priklad nechapem
ale zaujimave gramaticke chyby.