ADOBE

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LAX
Expert
Expert

ADOBE

Príspevok od používateľa LAX »

Prosim vas neviete poradit ako sa robi v adobe flash ....9 mám to prvy krat a chcem si porobit desing na myspace a nwm jak
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

LAX
Expert
Expert

no dik ale ja mam ADOBE READER 9
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A aký to má súvis s Flashom?
LAX
Expert
Expert

Takto chcem si spravit desing na myspace ako napriklad http://www.myspace.com/nas a neviem to spravit v adobe reader 9 porad kde to možem spravit
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

V adobe reader si otvoríš akurát pdf dokument. :roll: Adobe reader nieje na flash.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

strielas vysoko kamarat. Aj McGyver zacinal na nizsom leveli - najprv zo spinky a srobovaka, spravil bicykel. Ked sa ti toto podari, potom budes moct s programom na citanie PDF, vytvarat FLASH dokumenty.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ak ti ide len o ten myspace tak http://www.lovemyflash.com/ potom v kode môžeš prepisovať ak kceš. Ale ak sa ani trochu nevyznáš, rob len to čo tam je napísané. Ja som si to zariadil takto www.myspace.com/klatik
LAX
Expert
Expert

KoCi napísal:strielas vysoko kamarat. Aj McGyver zacinal na nizsom leveli - najprv zo spinky a srobovaka, spravil bicykel. Ked sa ti toto podari, potom budes moct s programom na citanie PDF, vytvarat FLASH dokumenty.
ja

//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 14:09 )
KoCi napísal:strielas vysoko kamarat. Aj McGyver zacinal na nizsom leveli - najprv zo spinky a srobovaka, spravil bicykel. Ked sa ti toto podari, potom budes moct s programom na citanie PDF, vytvarat FLASH dokumenty.
ked nevies poradi tak ani nepis dik
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

LAX napísal:ked nevies poradi tak ani nepis dik
O tom ako robiť flash v Adobe Readery ti neporadí nikto, snáď len ten, kto má znalosti z flashu ako ty. :wink:
LAX
Expert
Expert

Goten napísal:O tom ako robiť flash v Adobe Readery ti neporadí nikto, snáď len ten, kto má znalosti z flashu ako ty. :wink:
ja nemam a preto kcem pomoc
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

sorka ze spam, ale dakedy to na mna pride, ze si musim povedat svoje,...
OMFG ! To mam tak rad takych "inteligentov" ako tento LAX, natrepe tu 5-te cez 9-te a este sa chlapec ohradzuje, ze mu chudakovi nikto neporadi !
Aby si mi nahodou este nepovedal, ze nevies o com pisem, tak tu mas radu: do toho bieleho obdlznicka co mas tam hore napis "http://www.google.sk" a postupne si poprecitavaj VSETKY stranky co ti vyhodi pri hladani vyrazov: "Flash, počítač, internet, IT". Ked budes mat hotovo, tak si potom tuto temu precitaj este raz a uvidis ako sa zacervenas.
peace.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ADOBE READER 9 je na prehliadanie pdf dokumentov, ty si musis nainstalovt napr Macromedia Flash (ci nejak tak sa vola)

to je napisane pekne spolu.
LAX
Expert
Expert

PORADTE DAKY PROGRAM NA GRAFIKU NA MYSPACE

//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 20:38 )
inkognitto napísal:sorka ze spam, ale dakedy to na mna pride, ze si musim povedat svoje,...
OMFG ! To mam tak rad takych "inteligentov" ako tento LAX, natrepe tu 5-te cez 9-te a este sa chlapec ohradzuje, ze mu chudakovi nikto neporadi !
Aby si mi nahodou este nepovedal, ze nevies o com pisem, tak tu mas radu: do toho bieleho obdlznicka co mas tam hore napis "http://www.google.sk" a postupne si poprecitavaj VSETKY stranky co ti vyhodi pri hladani vyrazov: "Flash, počítač, internet, IT". Ked budes mat hotovo, tak si potom tuto temu precitaj este raz a uvidis ako sa zacervenas.
peace.
CO URAZAS PISE OCO ANI LAX TAKICH MUDRICH AKO SI TY NAJ DEM VSADE
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

LAX napísal: CO URAZAS PISE OCO ANI LAX TAKICH MUDRICH AKO SI TY NAJ DEM VSADE
nechapem prispevku. kto mi to prelozi?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

:lol: ... sadli s ockom ku pocitacu a idu skumat zakutia IT ako je napriklad MySpace a pouziju hned prvy soft ktory vyraba Adobe a je freeware.

LAX: na tomto fore su same lamky [neskuseni ludia] v oblasti tvorenia flashu v programe Adobe Reader, skus inde, no ak nieco vytvoris v Readeri urcite to sem posli :wink: !
LAX
Expert
Expert

moosha napísal: :lol: ... sadli s ockom ku pocitacu a idu skumat zakutia IT ako je napriklad MySpace a pouziju hned prvy soft ktory vyraba Adobe a je freeware.

LAX: na tomto fore su same lamky [neskuseni ludia] v oblasti tvorenia flashu v programe Adobe Reader, skus inde, no ak nieco vytvoris v Readeri urcite to sem posli :wink: !
DIK TO JE POTPORA PRE NOVACKA SLUSNE
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

LAX napísal:DIK TO JE POTPORA PRE NOVACKA SLUSNE
Vidite, podporte ho, nebude tu predsa hadzat hrach o mur! Vsetci si zapnite Adobe Readre a podme pomahat a skusat robit flash!
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

LAX napísal:PORADTE DAKY PROGRAM NA GRAFIKU NA MYSPACE

//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 20:38 )
CO URAZAS PISE OCO ANI LAX TAKICH MUDRICH AKO SI TY NAJ DEM VSADE
Zlato, mojo a cim som ta takym urazil ? Poprosim ta o citaciu, lebo som ta nechcel urazit. Ja viem ze je to tazke ked su veci inak ako si si myslel ze su (konkretne ze na flash animaciu ti bude Adobe Reader asi malo), ale cim skor to pochopis, tym lepsie.
"Pre cloveka nie je tazke zistit, ze nieco JE, co nevedel, tazke je zistenie, ze nieco je inak ako to vedel on"
takze, peace a pokusim sa nebyt TAKI mudry
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

toto mi prislo na mail
JA TY TO PRELOZIM KET NIEKTO KCE RADU OD VAS A VI HO ZOSMIESNUJETE PIE TO OTEC TOHO CHALANA CO STE URAZILY TO JE PRKLAD
neviem preco mi dotycny poslal uz 5ty mail ale aj tak mu tazko chapem.
toto uz prelozim

akoze pise otec toho chalana, a ze sme ho urazili. koniec - to je priklad nechapem

ale zaujimave gramaticke chyby.
Zamknuté