Adopcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Adopcia

Príspevok od používateľa tomPD »

Chcel som sa spytat aky je vas nazor na adoptovanie deti? Nemyslim len v pripadoch ked je to nevyhnutne (neplodnost), ale ked mate aj svoje vlastne dieta . Ja osobne by som velmi rad pomohol a adoptoval si nejake dieta.S priatelkou sme sa rozpravali, ze si raz adoptujeme 2 cernoskov z afriky a jedno budeme mat svoje, ale urcite nie teraz mozno tak za 10 rokov...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: adopcia

Príspevok od používateľa misokgb »

tomPD napísal:Chcel som sa spytat aky je vas nazor na adoptovanie deti? Nemyslim len v pripadoch ked je to nevyhnutne (neplodnost), ale ked mate aj svoje vlastne dieta . Ja osobne by som velmi rad pomohol a adoptoval si nejake dieta.S priatelkou sme sa rozpravali, ze si raz adoptujeme 2 cernoskov z afriky a jedno budeme mat svoje, ale urcite nie teraz mozno tak za 10 rokov...
Je to pekne od teba/od vas urcite. Ale to dieta sa potom moze citit, take menej cenne, samozrejme zalezi od vychovy, vies vsetko bile a odrazu v dome dual neger no neviem ako by to zobralo to prave biele decko, ci by sa necitilo nejak, ze musite mat aj ine, nez svoje. Nie som rasista ani nic take, ale preco negra? Radsej bile no 8) :twisted:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je to uzasna vec. vdaka nej som tma kde som,lebo inak by som bol v decaku...a to som uplne biely. preco akurat cernochov? ja som sice u svojej tety,ale myslim ze aj deti na svk by si zasluzili vyrastat v rodine slovakov,nie niekde v USA atd... :wink:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

pri dnesnych cenach budes rad ked vychovas jedno svoje... a to myslim uplne vazne
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

je to krasne od vas ze chcete urobit takyto krok ale preco az DUAL? potom by si ten biely mohol mysliet ze nema hodnotu...keby cernocha tak radsej iba jedneho abi to polo 50:50...ale rozhodnutie je na vasej strane
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Nebudte rasisti! Je uplne jedno, ci bieleho, cierneho, zlteho, cerveneho alebo fialoveho... Ide o ten akt a schopnost milovat niekoho kto nieje tvoj tak, ako svojho...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Retsko napísal:Nebudte rasisti! Je uplne jedno, ci bieleho, cierneho, zlteho, cerveneho alebo fialoveho... Ide o ten akt a schopnost milovat niekoho kto nieje tvoj tak, ako svojho...
Tu nejde o nas, ale o spolocnost, v ktorej zijeme a ta nie je zrovna tolerantna. Ak si predstavis kolko posmeskov, ukazovania prstom a mozno aj bitky by dostal, tak snad musis uznat, ze radsej biele dieta...
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

misokgb napísal:Nie som rasista ani nic take, ale preco negra? Radsej bile no 8) :twisted:
Preco cierne dieta? Asi preto, ze ludia si skor adoptuju biele ako cierne...tak si myslim ze by to bol vacsi prinos
Playboy napísal:pri dnesnych cenach budes rad ked vychovas jedno svoje... a to myslim uplne vazne
tohto sme si vedomi, ono pripada do uvahy iba ak budeme dostatocne finance zaobstarani.
Playboy napísal:Tu nejde o nas, ale o spolocnost, v ktorej zijeme a ta nie je zrovna tolerantna. Ak si predstavis kolko posmeskov, ukazovania prstom a mozno aj bitky by dostal, tak snad musis uznat, ze radsej biele dieta...
Ale ked sa k tomu bude takto stavat kazdy tak sa tato spolocnost nikdy nezmeni niekto predsa musi zacat, nie?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Suhlasim s tym uplne a asi to v zivote spravim raz tiez. Vsetko bude kazdopadne zalezat od toho, ako sa zhodnem s buducou manzelkou. Aj my sme to teraz chceli spravit, ze si zoberieme babatko (moji rodicia), ale uz je tu velka "generation gap"..
Bahamut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bahamut »

Je tu urcite velke gesto, ale asi mate aj ake take financie, ked si mozete dovolit aj svoje decko aj adoptovane ..... ale to je na vas.
S tym cernoskom, skust sa vzit do situacie ze si cernoch a predstav si ze si maly a chodis do skoly so samymi bielymi detmi .... ako by sa asi citil on?
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Playboy napísal:Tu nejde o nas, ale o spolocnost, v ktorej zijeme a ta nie je zrovna tolerantna. Ak si predstavis kolko posmeskov, ukazovania prstom a mozno aj bitky by dostal, tak snad musis uznat, ze radsej biele dieta...
Z tohto hladiska to chapem, ale ked tu zazneli hlasky, ze preco negra, radsej biele, tak to mi pripada dost rasisticke...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

neviem pokial by som bol schopny mat vlastne deti tak by som to asi nespravil, viem ze je to postoj slabocha ale mam strach ze by som to dieta potom nebral ako MOJE ale proste iba ako nieco menej... a vobec zistenie ze som neplodny by bola isto riadna trauma :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

U mna by tiez nebol problem s adopciou.. a tiez by mi bolo jedno, ci cierne, biele, zlte.. abo ake. Zaviselo by to od okolnosti.. kedy a kde do akeho dietata by sme sa s partnerkou zahladeli.

Ale ci sa to naozaj stane, neviem.. zatial mame so sucasnou partnerkou overene, ze sme plodni.. :D
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

je to podla mna spravne...pekny skutok... ale preco cernoskov? pytam sa nie z hladiska rasy, ale preto, ze na Slovensku je tiez vela deti bez domova... a naviac take adopcie do inych statov su aj dost narocne... u nas je zlozite aj nase dieta adoptovat, nie este aj zo zahranicia... ale ocenujem to... moj obdiv patri kazdemu, kto sa na to podujme... ja by som tiez raz chcela...
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Adopcia

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

tomPD napísal:Chcel som sa spytat aky je vas nazor na adoptovanie deti? Nemyslim len v pripadoch ked je to nevyhnutne (neplodnost), ale ked mate aj svoje vlastne dieta . Ja osobne by som velmi rad pomohol a adoptoval si nejake dieta.S priatelkou sme sa rozpravali, ze si raz adoptujeme 2 cernoskov z afriky a jedno budeme mat svoje, ale urcite nie teraz mozno tak za 10 rokov...
Myslim, ze to je super rozhodnutie, iked davajte si pozor, aby to dieta nemalo nejaku pohlavnu chorobu, lebo v afrike alebo takichto krajinach je este uroven pouzivania antikoncepcie slaba ;)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

adopcia je super vec, najma v dnesnom preludnenom svete...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kazdy kto nieco take urobi ma moj respekt, je to tazke rozhodnutie s naozaj dlhodobymi nasledkami, ktore sa neda vziat spat.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Suhlasim s tebou tomPD a aj ja by som si chcel adoptovat nejakeho cernoska. Ale to az budem velky a zrely.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pHysIQ napísal:Aj ja by som si chcel adoptovat nejakeho cernoska. Ale to az budem velky a zrely.
:lol: dobra sebakritika.. Sa mi to paci.. Prislo mi to smiesne no.. Prepac :lol:.. Karma + ;)
pHysIQ napísal:V poho nic sa nedeje. A prisiel som na to ked som si pozeral kamaratkin profil na pokeci. Mala tam kopu malych cernoskov. Strasne sa jej pacia take male cokoladky. A mne sa tiez ten napad pozdava. A diki.
Neni zaco :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

r4wMUnt34q napísal::lol: dobra sebakritika.. Sa mi to paci.. Prislo mi to smiesne no.. Prepac :lol:.. Karma + ;)
V poho nic sa nedeje. A prisiel som na to ked som si pozeral kamaratkin profil na pokeci. Mala tam kopu malych cernoskov. Strasne sa jej pacia take male cokoladky. A mne sa tiez ten napad pozdava. A diki.
Napísať odpoveď