Adopcia
Adopcia
Chcel som sa spytat aky je vas nazor na adoptovanie deti? Nemyslim len v pripadoch ked je to nevyhnutne (neplodnost), ale ked mate aj svoje vlastne dieta . Ja osobne by som velmi rad pomohol a adoptoval si nejake dieta.S priatelkou sme sa rozpravali, ze si raz adoptujeme 2 cernoskov z afriky a jedno budeme mat svoje, ale urcite nie teraz mozno tak za 10 rokov...
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: adopcia
Je to pekne od teba/od vas urcite. Ale to dieta sa potom moze citit, take menej cenne, samozrejme zalezi od vychovy, vies vsetko bile a odrazu v dome dual neger no neviem ako by to zobralo to prave biele decko, ci by sa necitilo nejak, ze musite mat aj ine, nez svoje. Nie som rasista ani nic take, ale preco negra? Radsej bile notomPD napísal:Chcel som sa spytat aky je vas nazor na adoptovanie deti? Nemyslim len v pripadoch ked je to nevyhnutne (neplodnost), ale ked mate aj svoje vlastne dieta . Ja osobne by som velmi rad pomohol a adoptoval si nejake dieta.S priatelkou sme sa rozpravali, ze si raz adoptujeme 2 cernoskov z afriky a jedno budeme mat svoje, ale urcite nie teraz mozno tak za 10 rokov...
Tu nejde o nas, ale o spolocnost, v ktorej zijeme a ta nie je zrovna tolerantna. Ak si predstavis kolko posmeskov, ukazovania prstom a mozno aj bitky by dostal, tak snad musis uznat, ze radsej biele dieta...Retsko napísal:Nebudte rasisti! Je uplne jedno, ci bieleho, cierneho, zlteho, cerveneho alebo fialoveho... Ide o ten akt a schopnost milovat niekoho kto nieje tvoj tak, ako svojho...
Preco cierne dieta? Asi preto, ze ludia si skor adoptuju biele ako cierne...tak si myslim ze by to bol vacsi prinosmisokgb napísal:Nie som rasista ani nic take, ale preco negra? Radsej bile no![]()
tohto sme si vedomi, ono pripada do uvahy iba ak budeme dostatocne finance zaobstarani.Playboy napísal:pri dnesnych cenach budes rad ked vychovas jedno svoje... a to myslim uplne vazne
Ale ked sa k tomu bude takto stavat kazdy tak sa tato spolocnost nikdy nezmeni niekto predsa musi zacat, nie?Playboy napísal:Tu nejde o nas, ale o spolocnost, v ktorej zijeme a ta nie je zrovna tolerantna. Ak si predstavis kolko posmeskov, ukazovania prstom a mozno aj bitky by dostal, tak snad musis uznat, ze radsej biele dieta...
Z tohto hladiska to chapem, ale ked tu zazneli hlasky, ze preco negra, radsej biele, tak to mi pripada dost rasisticke...Playboy napísal:Tu nejde o nas, ale o spolocnost, v ktorej zijeme a ta nie je zrovna tolerantna. Ak si predstavis kolko posmeskov, ukazovania prstom a mozno aj bitky by dostal, tak snad musis uznat, ze radsej biele dieta...
je to podla mna spravne...pekny skutok... ale preco cernoskov? pytam sa nie z hladiska rasy, ale preto, ze na Slovensku je tiez vela deti bez domova... a naviac take adopcie do inych statov su aj dost narocne... u nas je zlozite aj nase dieta adoptovat, nie este aj zo zahranicia... ale ocenujem to... moj obdiv patri kazdemu, kto sa na to podujme... ja by som tiez raz chcela...
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Adopcia
Myslim, ze to je super rozhodnutie, iked davajte si pozor, aby to dieta nemalo nejaku pohlavnu chorobu, lebo v afrike alebo takichto krajinach je este uroven pouzivania antikoncepcie slabatomPD napísal:Chcel som sa spytat aky je vas nazor na adoptovanie deti? Nemyslim len v pripadoch ked je to nevyhnutne (neplodnost), ale ked mate aj svoje vlastne dieta . Ja osobne by som velmi rad pomohol a adoptoval si nejake dieta.S priatelkou sme sa rozpravali, ze si raz adoptujeme 2 cernoskov z afriky a jedno budeme mat svoje, ale urcite nie teraz mozno tak za 10 rokov...
-
r4wMUnt34q
Star
pHysIQ napísal:Aj ja by som si chcel adoptovat nejakeho cernoska. Ale to az budem velky a zrely.
Neni zacopHysIQ napísal:V poho nic sa nedeje. A prisiel som na to ked som si pozeral kamaratkin profil na pokeci. Mala tam kopu malych cernoskov. Strasne sa jej pacia take male cokoladky. A mne sa tiez ten napad pozdava. A diki.
V poho nic sa nedeje. A prisiel som na to ked som si pozeral kamaratkin profil na pokeci. Mala tam kopu malych cernoskov. Strasne sa jej pacia take male cokoladky. A mne sa tiez ten napad pozdava. A diki.r4wMUnt34q napísal:dobra sebakritika.. Sa mi to paci.. Prislo mi to smiesne no.. Prepac
.. Karma +