//edit neviem ale mam tusaka ze tu mas vycapenu svoju fotku nekde.. tak to je prva vec co by som zrobil zbavit sa jej a zmenit si nick, avatar, etc.
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... -6kap.html to len tak okrajom
Tiež súhlasím s týmto názorom. Ak Ťa to teraz sere, si blb, mal si mať rozum, pamätaj: Keď je ruka na p***, tak je mozog v prdeli (to povedal môj dedo a to bolo prvý a posledný krát, keď ho môj otec počul zahrešiť). Drž tlamu, zabudni na to, ser na to! Nevieš ako dlho podrží Tvoj vzťah, ale ak by si len kvôli nejakému fiktívnemu presvedčeniu, že úprimnosť je dôležitá jej to chcel povedať tak to bude ČISTE sebecké konanie, lebo tým ŤAŽKO ublížiš MNOHO ľuďom! Mať sex je úplne normálne a prirodzené takýmto spôsobom podľa mňa, ale dnešná spoločnosť a ľudia tomu nerozumejú. Ak to povieš, tak.... si čistokrvný sebec a humus.Gangy napísal:Drz hubu. Ked si mal dost odvahy jej poje**** matku, musis mat dost vole to dokonca zivota drzat v sebe. Ak jej to povies tak je koniec, a mozno nie len medzi vami ale aj nou a jej matkou, Neznicis len vas vztah ale aj jej rodinne zazemie.
Nikdy to nikomu nepovedz.
Cize keby tvoja priatelka spava s tvojim otcom, tak je vsetko v poriadku? doprajes im to, lebo je to prirodzene a nic to s tebou nespravi?MimKoRn napísal:Tiež súhlasím s týmto názorom. Ak Ťa to teraz sere, si blb, mal si mať rozum, pamätaj: Keď je ruka na p***, tak je mozog v prdeli (to povedal môj dedo a to bolo prvý a posledný krát, keď ho môj otec počul zahrešiť). Drž tlamu, zabudni na to, ser na to! Nevieš ako dlho podrží Tvoj vzťah, ale ak by si len kvôli nejakému fiktívnemu presvedčeniu, že úprimnosť je dôležitá jej to chcel povedať tak to bude ČISTE sebecké konanie, lebo tým ŤAŽKO ublížiš MNOHO ľuďom! Mať sex je úplne normálne a prirodzené takýmto spôsobom podľa mňa, ale dnešná spoločnosť a ľudia tomu nerozumejú. Ak to povieš, tak.... si čistokrvný sebec a humus.
Nebolo to niečo podobné? Nebol to test matky, či je budúci manžel jej dcéry spoľahlivý, verný etc.? Ale spravil si strašnú hlúposť, ktorá ťa bude hrýzť do konca života..Niekto v sekcii vtipy napísal:Už viac ako rok som chodil s mojou priateľkou a aj sme sa rozhodli, že sa zoberieme.
Len jedna vec mi vadila, jej prekrásna sestra...
Moja budúca švagrina mala 22 rokov a naozaj bola ako sexbomba, nosila veľmi krátke a úzke sukne a väčšinou nenosila podprsenky. Pravidelne sa zohla ked bola pri mojej blízkosti a vtedy som bol celý bez
seba.Určite to robila naschvá l, lebo to robila vtedy, ked to nikto nevidel.
Jeden deň tá moja malá švagrina ma poprosila, aby som tam išiel a prekontroloval pozvánky na svadbu.
Bola sama, keď som prišiel a šepkala mi do ucha, aby sme sa vyspali, len raz, tak túži po mne, a jej sestra o tom nemusi vedieť.
Ochromený som pozoroval, ako ide hore po schodoch, keď už bola hore vyzliekla si nohavičky a hodila ich na mňa.Minútu som tam stál a potom som sa obrátil a vybehol von k autu.
Okolo môjho auta tam stála celá moja budúca rodina a všetci tlieskali!
Svokor ma objal a povedal:
Veľmi sa teším, že si prešiel cez náš malý testík! Ani by sme nemohli chcieť lepšieho manžela pre našu dcéru. Vítame ťa v našej rodine!"
Ponaučenie:
Ešte, že som si kondómy zabudol v aute!!!!!!