Afera s jej matkou, prosim HELP :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

vseci tu z neho robite zlocinca ale ja by som sa na to az tak tragiky nepozeral, stavaju sa v zivote aj horsie veci. ja by som povedal ze najlepsim riesenim pre teba bude zmenit cely vnutorny postoj k danej situacii, a to smerom tym, ze sak stava sa, uzil som si, nepodstatne s kym, az take zle to nebolo, holka sa to nedozvie, nikto sa to nedozvie, jej mater bude drzat pysk lebo nema na vyber a budeme zit stasnte az kym nepomreme. alebo to budes v sebe dusit a vycitat si to dokonca zivota, alebo jej to povies a 4 ludia maju doje*** (ak nie odje*any :D reakciu jej oca ak by sa to dozvedel by som fakt nechcel zazit, neviem neviem ci by si to prezil) cely zivot. tak si vyber. ja osobne by som volil prvu moznost, snaz sa zmenit svoj postoj k veci ze nie je si co vycitat a budes v pohode. ak to zrobis tak cakaj po ko*ot K- na celom fore, skrakta tu si skoncil a vseci ta budu mat za totalneho hajzla, ale to mozes mat tak vies kde je to iba forum :D
//edit neviem ale mam tusaka ze tu mas vycapenu svoju fotku nekde.. tak to je prva vec co by som zrobil zbavit sa jej a zmenit si nick, avatar, etc.
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... -6kap.html to len tak okrajom :D
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Svedomie zamilovaneho cloveka je silnejsie ako vola zmenit postoj k prehresku voci tomu, koho miluje.
K- mu ja osobne nedam, nic to nezmeni, vycitky bude mat stale.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:D vsetko sa da, ked sa chce.. nejde o to potlacit svedomie, ale presvecit ho o tom ze sa nestalo nic, preco byho malo kusat :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Tak to je silné kafe aj na mňa.......

Ale k veci...... svojím konaním si otvoril bránu do pekla...... a zároveň držíš v rukách osud jednej rodiny....... a to je zbraň veľmi silného kalibru...... Si schopný ju udržať?????
Takže možnosti.....

a) budeš prežívať to peklo sám, teda nikomu nič nepovieš....... a život pôjde ďalej..... Ale treba dať pozor, lebo čo raz peklo uchváti, to už len tak nepustí...... A čo chcem týmito metaforami povedať???? Chcem povedať to, že pred tým nakoniec aj tak neujdeš...... bude Ťa to pomaly zožierať viac a viac, a postupne Ti to otrávi celý vzťah ako k frajerke, tak aj k jej rodine.....

b) vypustíš peklo von, zničíš vzťahy v jednej rodine a s vysokou pravdepodobnosťou budeš na vine jej rozpadu, prídeš o priateľku...... A zároveň získaš niekoľko nových nepriateľov, ktorí ťa budú nenávidieť (a oprávnene)...... teda svokra, svokru a priateľku........

c) peklo si necháš sám pre seba a urobíš radikálny a určite aj bolestivý krok....... Vypneš emócie, s priateľkou sa rozíď, preruš akékoľvek formy kontaktu s ňou a jej rodinou...... Nájdi si ďalšiu priateľku a to, čo sa stalo ber ako ponaučenie, aby si to už neopakoval.......

Toto sa mi pomerne ľahko píše, ale z každej situácie sa treba poučiť a vyvodiť závery....... Takže......

za prvé........ pokiaľ suka nedá, tak ani pes neje*e....... to znamená, že tvoja svokra je kur*a (či chceš alebo nie, ale je tak)........ si si istý, že aj jej dcéra je v úplnom poriadku......????? Na to sa spoľahnúť nedá....... niektoré veci sú proste dedičné.......

za druhé......... nauč sa ovládať........ aby sa v budúcnosti nestávalo, že keď sa ko*ot postaví, tak sa rozum zastaví........ a okrem rozumu sa nauč ovládať aj emócie....... Znie to možno zložito, ale technicky to možné je, len treba chcieť........

Takže tak........ čisto osobne by som Ti doporučoval možnosť "C", lebo Ti dáva schopnosť nového začiatku a hlavne ponaučenia........
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

I'm impressed, WOW.
miso ... Vedel som ze ta niekedy ovlada to co mas dole ... ale takto??
Uz s masazou by mi to bolo sakra blbe ... a keby zacala vzdychat tak sa zdvihnem a idem prec. A aj keby sa to skoncilo len na vzdychani ... tak neviem ci by som bol ochotny s jej matkou zostat v jednej miestnosti.
Mas to prudko presrate chlape ... Ja by som nedokazal zit s tym ze som priatelke preletel mamu. A uz duplom s tou mamou byt v jednej miestnosti ... To je sakra vela aj na mna.

Ak mas gule na to aby si v tom pokracoval tak nech sa paci. Ale na tvojom mieste by som to asi radsej ukoncil. Ja neviem ... Mna by to tak zozieralo zvnutra ze by som to rozdychaval nad poharikom.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nie nad poharikom, ale nad kyblom!

Vsetci sa tu podla mna jednoznacne zhodnu na tom, aby si "vypol emocie" a odisiel z jej zivota ako smrad, bez slova, udania dovodu a uplne ignoroval frajerkine pokusy o akykolvek kontakt. Musis pred nou aj utiect, ak to bude nevyhnutne. Nebrat ohlad na to, co urobi.
Poloz jej pred dvere fotky, CDcka a ine spomienkove materialy. Ked urobi to iste, zahod tie veci, zbav sa ich, jednoducho urob vsetko preto, aby si na nu uplne zabudol.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

si debil, nic ine ... ked nemas gule na to aby si dokazal stravit taketo susto, tak sa donho logicky nepustis ... ja vidim jedine vychodisko, ktore tu uz bolo spomenute ... nechat zensku tak, vymyslet si nejaku utesujucu kravinu a nechat to plavat, bude to bolet, bude to bolet dlho, ale ak nevies dlhsie klamat tak uz nejde o vas vztah ale o ich rodinu, keby si sa ty dozvedel ze ona chrapala s tvojim tatkom, tak ta to isto nencha chladnym a urcite si s nim nepotrases rukou, ze to bude v cajku ...

... fascinuje ma ako moze niekomu az tak hucat v trafáku, ved ked podvadzat, tak stylom, aby sa to druha strana nedozvedela, nie rovno pod jej nosom, s niekym kto to moze vytiahnut v "najvhodnejsej" chvili ...

... a takto konci pribeh jedneho presrateho vztahu :-(
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

keby mne foter pretiahol kocku, tak s nim prerusim kontakty (omacky si viete predstavit aj sami), matka by sa nanho vykaslala, surodenci tiez, cela rodina rozbita. kocku by som tiez poslal doprdele a ja by som ostal vzdy s pocitom ze sa to moze niekedy zopakovat...
co z toho vyplyva? nepovedat...
bude ta to zozierat, no casom tvoja zmena priatelke bude prekazat a necha ta sama a jej rodina bude cela, ty si najdes inu, ona tiez, a ver ze pri blbom vztahu na nu zabudnes ovela skor ako keby si to teraz posral tym ze jej to povies...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No a ze v tejto sekcii to straca na dychu. :)

K veci: nepoviem nic nove, len ze pokial s tym dokazes zit tak drz hubu ked uz neudrzis vtaka.. a ak s tym nedokazes zit aj tak drz hubu a rozid sa s tou chuderkou, kazdopadne ak jej to povies tak ju tym trvalo poznacis, a to myslim vazne. To si nezasluzi, nech to je akakolvek pca ci anjel.

Mal by si sa vsak aj zamysliet nad tym, ... no neviem ako slusne dopisat vetu. Takto. Ja sam si o sebe myslim ze som prasa, kamarat ale matku mojej baby by som nepreletel ani keby vyzerala ako Halle Berry. Takze ty si kamarat bez urazky (neviem ci sa to da) ko*ot.
Skus obcas v zivote uvazovat nad svojimi prioritami a tym, coho vsetkeho sa kvoli nim musime vzdat, nielen instinktivne ist po tom co chces. To robia zvierata. Niekedy totiz nase konanie neovplyvnuje len nas zivot, ale aj zivoty inych. A ty si ich dost skrvil.

//motherfucker..
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...uhm ja len toľko k téme, že pravdu jej nehovor to už bolo povedané a nerozchádzaj sa s ňou dnes (na Valentína),,,
...aj keď bolesť spôsobená rozchodom na Valentína je asi len zlomová od pravdy.
...ako už spomínali drž jazyk za zubami (vydržíš takto nejaký čas...), alebo sa rozíď s ňou, už len pre svoje uľahčenie duše, ale až po Valentíne... daj tomu nejaké 3-4dni. Boh ťa ochraňuj
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Gangy napísal:Drz hubu. Ked si mal dost odvahy jej poje**** matku, musis mat dost vole to dokonca zivota drzat v sebe. Ak jej to povies tak je koniec, a mozno nie len medzi vami ale aj nou a jej matkou, Neznicis len vas vztah ale aj jej rodinne zazemie.

Nikdy to nikomu nepovedz.
Tiež súhlasím s týmto názorom. Ak Ťa to teraz sere, si blb, mal si mať rozum, pamätaj: Keď je ruka na p***, tak je mozog v prdeli (to povedal môj dedo a to bolo prvý a posledný krát, keď ho môj otec počul zahrešiť). Drž tlamu, zabudni na to, ser na to! Nevieš ako dlho podrží Tvoj vzťah, ale ak by si len kvôli nejakému fiktívnemu presvedčeniu, že úprimnosť je dôležitá jej to chcel povedať tak to bude ČISTE sebecké konanie, lebo tým ŤAŽKO ublížiš MNOHO ľuďom! Mať sex je úplne normálne a prirodzené takýmto spôsobom podľa mňa, ale dnešná spoločnosť a ľudia tomu nerozumejú. Ak to povieš, tak.... si čistokrvný sebec a humus.
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

urcite nehovor - rozbilo by to jej rodinu a aj teba...

Nehovor mi ze si schopny sa koli tomuto :samovrazda: ... kazdy robime chyby, aj ja som ich zrobil uz 40x... je dobre byt uprimny ale nie az moc!

V tvojom pripade by som mlcal ... Tak by som to urobil ja na tvojom mieste
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mimkorn: mat sex je uplne normalne a fajn, ale po.ebat matku svojej priatelky? To snad nemyslis vazne...

moj nazor: drz jazyk za zubami, ale okamzite sa s nou rozid, valentin, nevalentin, sobota jak kazda ina.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ano mimkorn vie co hovori mat sex je fajn.. len zopar ludi to este stale nepochopilo.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

brainwirm: ako hovorim, mat sex je fajn, ale co je fajn na tom mat sex s matkou mojej priatelky? IMHO z vztahom je spojena automaticky monogamia. Ked niekto chce mat sex s cimkolvek co kraca a nema medzi nohami vyrastok ale dieru, tak nech si nehlada stalu znamost nie?
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

ja neverim ze sa toto mohlo ozaj, naozaj niekomu stat
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

MimKoRn napísal:Tiež súhlasím s týmto názorom. Ak Ťa to teraz sere, si blb, mal si mať rozum, pamätaj: Keď je ruka na p***, tak je mozog v prdeli (to povedal môj dedo a to bolo prvý a posledný krát, keď ho môj otec počul zahrešiť). Drž tlamu, zabudni na to, ser na to! Nevieš ako dlho podrží Tvoj vzťah, ale ak by si len kvôli nejakému fiktívnemu presvedčeniu, že úprimnosť je dôležitá jej to chcel povedať tak to bude ČISTE sebecké konanie, lebo tým ŤAŽKO ublížiš MNOHO ľuďom! Mať sex je úplne normálne a prirodzené takýmto spôsobom podľa mňa, ale dnešná spoločnosť a ľudia tomu nerozumejú. Ak to povieš, tak.... si čistokrvný sebec a humus.
Cize keby tvoja priatelka spava s tvojim otcom, tak je vsetko v poriadku? doprajes im to, lebo je to prirodzene a nic to s tebou nespravi?
Myslim cisto z tvojho pohladu, bez ohladu na reakcie ostatnych okolo, keby sa to prevali.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Niekto v sekcii vtipy napísal:Už viac ako rok som chodil s mojou priateľkou a aj sme sa rozhodli, že sa zoberieme.
Len jedna vec mi vadila, jej prekrásna sestra...
Moja budúca švagrina mala 22 rokov a naozaj bola ako sexbomba, nosila veľmi krátke a úzke sukne a väčšinou nenosila podprsenky. Pravidelne sa zohla ked bola pri mojej blízkosti a vtedy som bol celý bez
seba.Určite to robila naschvá l, lebo to robila vtedy, ked to nikto nevidel.
Jeden deň tá moja malá švagrina ma poprosila, aby som tam išiel a prekontroloval pozvánky na svadbu.
Bola sama, keď som prišiel a šepkala mi do ucha, aby sme sa vyspali, len raz, tak túži po mne, a jej sestra o tom nemusi vedieť.
Ochromený som pozoroval, ako ide hore po schodoch, keď už bola hore vyzliekla si nohavičky a hodila ich na mňa.Minútu som tam stál a potom som sa obrátil a vybehol von k autu.
Okolo môjho auta tam stála celá moja budúca rodina a všetci tlieskali!
Svokor ma objal a povedal:
Veľmi sa teším, že si prešiel cez náš malý testík! Ani by sme nemohli chcieť lepšieho manžela pre našu dcéru. Vítame ťa v našej rodine!"

Ponaučenie:
Ešte, že som si kondómy zabudol v aute!!!!!!
Nebolo to niečo podobné? Nebol to test matky, či je budúci manžel jej dcéry spoľahlivý, verný etc.? Ale spravil si strašnú hlúposť, ktorá ťa bude hrýzť do konca života..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Keby to bol test, tak skonci tesne pred vstupom do postele, pripadne hned po francuzaku.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

ja by som tiez zvolil riesenie drzat jazyk za zubamy, nikdy ale nikdy to nepovedat nikomu, keby si sa s nou aj rozisiel aj tak jej to nepovedz bo tym podla mna znicis celu rodinu jej, dievca bude nenavidiet matku, rodicia sa rozidu koli tomu eset, prida sa mozno nasilie ako trest za neveru a dievca bude mat mozno do konca zivota depresie a podobne... tomuto vsetkemu sa da zabranit len tak ze budes ticho a nikdy v zivote to neprezradis nikomu :!:

// edit
ale neodsudzujem ta koli tomu, ako lahke je pisat o tom ze sa to nemalo stat a ze taky clovek ktory to urobi je ... a ... a ... ale ja osobne si myslim ze clovek je tvor zlozity a su situacie ked skratka rozum vypne, ale totalne, uz som zazil ale pri inej prilezitosti, potom si clovek lame hlavu nad tym ze toto by normalny clovek neurobil a predsa sa stalo, a stane sa raz aj tomu kto je skalopevne presvedceny ze sa mu to nemoze stat a obzvlast ked ide o sex ci uz si muz alebo zena a moze tu pisat kto chce co chce je to pravda a stava sa to kazdodenne no nikto o tom nehovori, kazdy to zataji, tak to jednoducho zataj aj ty pre dobro vsetkych
Zamknuté