Age of empires Online
Re: Age of empires Online
btw. ľudia odkiaľ máte ten CD key ? ... mne to hodí na to marketplace a tam není nič odkiaľ by som ten kod získal...
Ja som nepotreboval žiaden CD key.
Forsaken, na čo klikáš keď ti vyhodí tamto?
//hm, WTF? teraz som to skúšal na tom linku čo som sem dal a zaregistroval som bez problémov asi 3 kontá.
Použil som gmail aj slovenské domény. Neregistroval som sa cez odkaz v tej hre, ale zvlášť cez spomínaný link na americkej stránke.
//hm, WTF? teraz som to skúšal na tom linku čo som sem dal a zaregistroval som bez problémov asi 3 kontá.
Použil som gmail aj slovenské domény. Neregistroval som sa cez odkaz v tej hre, ale zvlášť cez spomínaný link na americkej stránke.
join now - Join for Free - vypnim mail, heslo, ... a dam OK a napise toto.
no mne to polku dna nejde, a ked sa mi to podarilo ale iba na SK stranke a potom neslo hrat.MIRV napísal:Ja som nepotreboval žiaden CD key.
na akej domene mas mail?
// nj mam asi ban na vsetky maily... alebo co ... vytvoril som si novy a uz som registrovany... tak idem skusit
btw na 3 gmail to neslo, a 2 zoznam
// lol naser
tak uz som to konecne rozbehal,postupoval som presne ako MIRV,takze komu sa to nedari spojazdnit,tak to robte podla neho 
no dajde daky feedback
- je to strasne neprehladne
- grafika o nicom a pritom optimalizacia na hovno (NTB nezvlada tak ako by mal)
- na chate hned debilne reci o cheateroch
- po 10min neviem ziadne pozitivum.
- online prvky ??? okrem kupte si toto kupte si toto, a chatu zatial nic
v skratke
AKO PRISLO TAK ODISLO...
edit:ps: milujem fakerov co nevedia prijat iny nazor na vec
a po 10min viem a zistim ze ma to nicim nezaujalo, a neprinutilo pokracovat v hrani napr dalsich 10min...
- je to strasne neprehladne
- grafika o nicom a pritom optimalizacia na hovno (NTB nezvlada tak ako by mal)
- na chate hned debilne reci o cheateroch
- po 10min neviem ziadne pozitivum.
- online prvky ??? okrem kupte si toto kupte si toto, a chatu zatial nic
v skratke
AKO PRISLO TAK ODISLO...
edit:ps: milujem fakerov co nevedia prijat iny nazor na vec
a po 10min viem a zistim ze ma to nicim nezaujalo, a neprinutilo pokracovat v hrani napr dalsich 10min...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Po 10 min toho fakt vela zistis ... Si asi zahraj pvp a potom pis ze to "nema" online prvky. JE to zadarmo tak neviem aku grafiku si cakal hram to na full hd roz. , max details a grafika mi neprijde onicom ... Asi mas ntb onicom
PS. a ja mulijem ludi co po par minutach hrania pisu o hre totalne nepravdive bludy
PS2. Pre karmistu
PS. a ja mulijem ludi co po par minutach hrania pisu o hre totalne nepravdive bludy
PS2. Pre karmistu
Pozri si aku grafiku maju ostatne free to play hry a potom karmuj. Vacsina ma taku ako aoe alebo este horsiuRadioactive_Mouse napísal:Vaša karma bola znížená.
Niekto Vám zanechal komentár:
Súhlasim s kolegom vyššie.To že je hra zadarmo neznamená že má mať blbú grafiku. Asi si si nevšimol že veľa hier prechadza na free to play model. //Space5800
Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: http://www.hojko.com/viewtopic.php?f=47 ... 6#p1699716
chcem sa spytat tie veci co ziskam z truhlieciek z questov na co funguju?myslim to drevo,kamene,muka,tigria kozusina?to mam nejako predat ci to vyuzit na stavanie?hladal som tam niekde ako sa stavaju budovi ale nenasiel som,zatial som si postavil len jednu budovu aj to z toho blueprintu.ostatne veci som pochopil ze sa priraduju k vojakom,alebo sa skrasluje mesto
pouzivaju sa na stavanie budov., resp. nakup "receptov"
no tak som to dneska kus pohral... a moc som nazor nezmenil co by skor sa to este horsi:
- ok grafiku teraz kritizovat nebudem, ale tento "kresleny" styl sa da spravit aj lepsie, a hlavne uz som ho videl tak pre 4rokmi, a preto mi ta optimalizacia nepride moc OK.
- zabavnost? no moc mi to zabavne nepride, klasicka strategia, ba co je horsie bez pribehu, cize vlastne preklikate par hodin a tralala, neviem tomu prist na chut... jedine plus su masivne RPG prvky - v strategii ? ? ?
- otravna hudbicka v pozadi - aspon s tym sa uz mohli vyhrat - ale srali na to jeden track tociaci sa dookola a vobec neni podareny.
- dneska som hral vyssie spominany multiplayer - okrem toho ze server totalka nezvladal dakedy 2s lagy, mi to zasa neprislo nijak zabavne...
- potom som hral co-op a na celej mape boli 3 treasure co je zaujimavy pomer ked hrate 2....
- najvacsi epic fail je ale reward z q, ktory mozete zahodit, pretoze sa da pouzit iba ked zaplatite - a to je vrchol ked aj do q toto zahrnu...
- dalej by som zkritizoval nepodareny "talent" strom, neprehladny, zlozity, zbytocne velky...
dako tejto hre nemozem prist na chut, ale je to z mala novych hier ktore som tak dlho vydrzal skusat...
ale zasa nieje to TAKE zle, ale uz vobec nie dobre je to priemerna dnesna hra, ktora nicim nenadchne zato dost vecami sklame...
no tak som to dneska kus pohral... a moc som nazor nezmenil co by skor sa to este horsi:
- ok grafiku teraz kritizovat nebudem, ale tento "kresleny" styl sa da spravit aj lepsie, a hlavne uz som ho videl tak pre 4rokmi, a preto mi ta optimalizacia nepride moc OK.
- zabavnost? no moc mi to zabavne nepride, klasicka strategia, ba co je horsie bez pribehu, cize vlastne preklikate par hodin a tralala, neviem tomu prist na chut... jedine plus su masivne RPG prvky - v strategii ? ? ?
- otravna hudbicka v pozadi - aspon s tym sa uz mohli vyhrat - ale srali na to jeden track tociaci sa dookola a vobec neni podareny.
- dneska som hral vyssie spominany multiplayer - okrem toho ze server totalka nezvladal dakedy 2s lagy, mi to zasa neprislo nijak zabavne...
- potom som hral co-op a na celej mape boli 3 treasure co je zaujimavy pomer ked hrate 2....
- najvacsi epic fail je ale reward z q, ktory mozete zahodit, pretoze sa da pouzit iba ked zaplatite - a to je vrchol ked aj do q toto zahrnu...
- dalej by som zkritizoval nepodareny "talent" strom, neprehladny, zlozity, zbytocne velky...
dako tejto hre nemozem prist na chut, ale je to z mala novych hier ktore som tak dlho vydrzal skusat...
ale zasa nieje to TAKE zle, ale uz vobec nie dobre je to priemerna dnesna hra, ktora nicim nenadchne zato dost vecami sklame...
Musím, bohužiaľ, súhlasiť s Forsakenom. Tá grafika by sa ešte dala prehltnúť, ale tá hudba je vážne otras.
Tiež nechápem načo sú tam tie questy, keď hra má nulový príbeh. Stačilo malý krátky tutoriál a nie questy až do bohvie koľkého levelu.
Tie RPG prvky sú asi pre mňa jediným plusom. Páčia sa mi aj talenty aj dostávanie levelov. Postupne sa vám otvára čo sami chcete.
A tiež je vtipné že z truhlíc a questov padajú veci väčšinou na premium. Človek, ktorý si to nezaplatí ani nemá šancu. O čom je potom taká free hra? Samé epické veci a t všetko môžu iba premium civ.
čakal som niečo viac. Ako už niekto vyššie spomínal .. ani sa to neoplatilo za tie "trampoty" s prihlasovaním. Tentokrát im ten AoE nevyšiel.
Tiež nechápem načo sú tam tie questy, keď hra má nulový príbeh. Stačilo malý krátky tutoriál a nie questy až do bohvie koľkého levelu.
Tie RPG prvky sú asi pre mňa jediným plusom. Páčia sa mi aj talenty aj dostávanie levelov. Postupne sa vám otvára čo sami chcete.
A tiež je vtipné že z truhlíc a questov padajú veci väčšinou na premium. Človek, ktorý si to nezaplatí ani nemá šancu. O čom je potom taká free hra? Samé epické veci a t všetko môžu iba premium civ.
čakal som niečo viac. Ako už niekto vyššie spomínal .. ani sa to neoplatilo za tie "trampoty" s prihlasovaním. Tentokrát im ten AoE nevyšiel.
a ako sa stavaju budovy v tom zakladnom meste?nemyslim v questoch.jedine co sa mi zatial podarilo je stavat z tych blueprintoch
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Vo vyssich leveloch za odmeny z questov dostanes aj nove budovy . Alebo v questoch hladaj tie truhlice
no to som pochopil,lenze ja zacinam mat plne inventory drevom,kamenmi,kozusinami atd z truhlic z tych questov.to mam predat,alebo co mam s tym robit?vyhodit to len tak nechcem 
postav si budovu warehouse tam si ich odloz...nosooo napísal:no to som pochopil,lenze ja zacinam mat plne inventory drevom,kamenmi,kozusinami atd z truhlic z tych questov.to mam predat,alebo co mam s tym robit?vyhodit to len tak nechcem
Pecka hra
doporucujem
no mohol by si napisat, co je podla teba na tom PECKAAPOFIS napísal:Pecka hradoporucujem
Grafika je podla mna celkom v poriadku. Ale tie veci, ktore mozu mat len premium hraci (niektore budovy a itemy, lepsie jednotky, Ranked PvP...) su dost potrebne pre vsetkych. Hraci, ktory si nezaplatia su v dost velkej nevyhode a v podstate to ani pre nich nema zmysel hrat.
no nic dneska som sa znova hrajkal poobede... a ide to prec...
- pvp proti 2x vyssiemu lvlu
- obrovske lagy dokonca aj na roznych realmoch
- asi 5 novych budov kategorie WTF
- naslednost / moznost vyberu q WTF 2 (uplne odveci q a ich naslednost)
- potvrdenie si WTF hlavneho talent stromu
- rated match len s premium civl.?
- coop misie su lahsie ako single...
- pvp proti 2x vyssiemu lvlu
- obrovske lagy dokonca aj na roznych realmoch
- asi 5 novych budov kategorie WTF
- naslednost / moznost vyberu q WTF 2 (uplne odveci q a ich naslednost)
- potvrdenie si WTF hlavneho talent stromu
- rated match len s premium civl.?
- coop misie su lahsie ako single...
Tak dnes som to skusil a tiez mi to pripada trochu nevyladene co sa tyka game designu. Tie uvodne questy su nuda a cely usek od vycistenia mesta az po postavenie prvych budov dolezitych pre ziskavanie surovin by sa dal dat do jedneho. Z tej online zlozky som si zatial vsimol iba chat.
Ale dam tomu este sancu pretoze som vyrastal na AoE 1 & 2 a dohral som aj 3ku, takze k AoE mam iste puto
PS: vadi mi aj grafika, viac sa mi pacilo normalne prevedenie, nie toto rozpravkove.
Ale dam tomu este sancu pretoze som vyrastal na AoE 1 & 2 a dohral som aj 3ku, takze k AoE mam iste puto
PS: vadi mi aj grafika, viac sa mi pacilo normalne prevedenie, nie toto rozpravkove.
Zdravím mám postaviť v meste arénu ale je to len pre premium civilizáciu. To sa fakt nedajú cez free verziu spraviť ani všetky questy? Taktiež limit budov je len 2? Nedá sa nejako rozšíriť?
Pri patch-ovani mi to sekne na:
AppData\Local\Microsoft\Age of Empires Online\sound\Sound.ba
neviete čo stým ?
hru som už 2x odinštaloval a nainštaloval (+Ccleaner)
AppData\Local\Microsoft\Age of Empires Online\sound\Sound.ba
neviete čo stým ?
hru som už 2x odinštaloval a nainštaloval (+Ccleaner)