Age of empires Online
Age of empires Online
Microsoft pripravuje AoE Online viac tu
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2010, 18:53)
http://www.sector.sk/novinka/55705/micr ... online.htm
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2010, 18:53)
http://www.sector.sk/novinka/55705/micr ... online.htm
Re: Age of empires Online
Waau, vypadá to fakt brutálne
Tá kreslená grafika mi pripomína internetovú hru Ikariam. Chvíľku som si myslel že je to aj ono 
-
Space5800
Medium Professional
Wuahooo práve mi dorazil email s keyom do closed beta
akurát sa to updatuje
ako si to spravil aby si dostal key?? bo ja som to tiez skusal ale neslo mi to a to bolo hned na zaciatku ako sa spustala beta
-
Space5800
Medium Professional
Ach starý topic, niekde sa registrovalo a oni potom vybrali kto sa tam dostane ale môžem ti povedať že som Betu nehral, stále nejaké problémy tak som sa nakoniec na to vybodol 
a nahodou nemas ten stary key??
-
Space5800
Medium Professional
No niekde bude, ale k nemu sa už zrejme nedostanem (netušim na aký email som to dával)
No hra nám už konečne vyšla. Ale je to cez Microsoft Live ID a mne sa nedá v hre pripojiť. Na stránke áno ale v hre nie. Mám taký pocit, že asi niesme podporovaná krajina. Ide to niekomu z vás?
Založ si novy účet na games for windows ale pri registracii zvoľ USA (je doležite aby pri registracii, zmena krajiny po registracii nefunguje) a malo by to ísť.
a mozeš dať link, ktory games for windows mas na mysli, lebo GAMES FOR WINDOWS = XBOX = "Ups! Čo sa stalo s touto stránkou?" another MS failfrajerik napísal:Založ si novy účet na games for windows ale pri registracii zvoľ USA (je doležite aby pri registracii, zmena krajiny po registracii nefunguje) a malo by to ísť.
skusal som sa registrovat kadetade a krajina sa vybrat nedala az po registracii.
MarketPlace mi hadze chybu Error 80154017, ktoru nikto nevie vyriesit = nemozem ziskat cd key na hranie.
No keď spustíš hru tak ten games for windows pýta login tak daj nemam účet a ono ťa hodi na web (live xbox alebo take niečo). Ups stranka neexistuje - musíš použivať anglicku verziu lebo na slovenskej nič nefunguje a len to furt hodi 404. Pri registracii vyber USA a ako jazyk radšej english aby ťa automaticky nedavalo na slovensku stranku na ktorej nič nefunguje. A CD key netreba - aspoň ja som ho nepotreboval len som sa prihlásil.
-
Space5800
Medium Professional
Stojí ta hra za tu "jednoduchú" registráciu? AoE mám rád, ale som veľmi lenivý človek a babrasť sa s niečim čo budem hrať hodinu sa mi fakt nechce.
seriozne sa s tym serem uz 1 a pol hodiny a stale nic .. a presne mam tieto obavy ci to vobec za to stoji...Space5800 napísal:Stojí ta hra za tu "jednoduchú" registráciu? AoE mám rád, ale som veľmi lenivý človek a babrasť sa s niečim čo budem hrať hodinu sa mi fakt nechce.
btw: Uh oh... that shouldn't have happened. It appears you've found a glitch in the system
nova hlasku Xbox webu... dam tomu este 1 pokus...
-
Space5800
Medium Professional
Forsaken no ja si len pamatám koľko problém som mal dostať sa do Bety. A ako som písal kdesi tuto vyšie nepodarilo sa mi to. Microsoft má na tieto veci fakt talent.
viete mi povedat co ta hra tolko stahuje?stiahol som tu zakladnu instalacku ktora zaberala 600kb,potom sa to chvilu instalovalo a ked som to dal spustit,tak zacalo tahat dake subory a uz to stahuje vyse pol hodiny 
-
Space5800
Medium Professional
A čo si čakal? Že kompletná hra ma 600kb?
kolko to asi zabera?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Processor: Dual Core, 2Ghz or higher
Video card: 128 MB Shader 2 supported card or higher
Memory: Win XP SP3/Vista Home Basic – 1GB; Vista Premium, Ultimate/Windows 7 (32 bit) – 1.5GB; Windows 7 (64 bit) – 2.5GB
Hard drive space: 2.5 GB required for downloads
Internet: Broadband internet required
vid. http://ageofempiresonline.com/faq/#q12
Video card: 128 MB Shader 2 supported card or higher
Memory: Win XP SP3/Vista Home Basic – 1GB; Vista Premium, Ultimate/Windows 7 (32 bit) – 1.5GB; Windows 7 (64 bit) – 2.5GB
Hard drive space: 2.5 GB required for downloads
Internet: Broadband internet required
vid. http://ageofempiresonline.com/faq/#q12
Nainštaloval som, registroval som sa cez stránku http://marketplace.xbox.com/en-US/PC s tým, že bývam akože v USA, prihlásil som sa v hre a hrajem. Zatiaľ robím nejaké tutorialové questy (aspoň myslím), ktoré sa mi už robiť nechce, pretože som už AoE hral, preboha...ale nedá sa inak, tak sa zdá. Ešte k tomu sú tie tutorialy tak dementne rozdelené...v jednom queste máš narúbať drevo, v ďalšom postaviť farmy atď., čo by sa všetko dalo behom jedného-dvoch questov vysvetliť.
no mne pise toto uz pri 3. emaily gmail, aj cez IE.
a zoznam mail to pre istotu neberie vobec.
a zoznam mail to pre istotu neberie vobec.