Agentura Lotty
Agentura Lotty
Mate niekto skusenosti s touto pracovnou agenturou? Aky je Vas nazor na nu? dakujem Chcel by som cez nu pracovat v zahranici...
Mam kamosov co cez tu agenturu zohnali pracu.Zacvakali im 4000 a Lotty im dala kontakt na inu agenturu a ta im zohnala pracu aj ubytovanie v UK
Ak by ti ludia len trosku popozerali net-tu druhu agenturu by nasli a nemuseli by platit nic...No agentura Lotty im zabezpecila co slubila.Takze nemozem povedat na nich nic zle..
Ak by ti ludia len trosku popozerali net-tu druhu agenturu by nasli a nemuseli by platit nic...No agentura Lotty im zabezpecila co slubila.Takze nemozem povedat na nich nic zle..
Ja ked som chel ist do anglicka som pokukal kopec agentur (teda priatelka) a narazili sme aj na lotty. No moc dobre sme sa o nej nedocitali a ani zo skusenosti inych ludi nic dobre.
Presvec sa sam:
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=lot ... ogle&meta=
Presvec sa sam:
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=lot ... ogle&meta=
-
wolfbb2000
Medium Expert
vycestovanie s lotty
ahoj,
pokial ti mozem poradit o lotty ani nerozmyslaj... zoberu prasule a nestaraju sa. ked mas potom v GB nejaky problem, nedaj boze nakoniec nemas robotu ako sa to stalo mne a priatelovi, tak este z teba spravia ...... a viac menej ti oznamia, ze to nie je ich starost... takze ak mozes, nechod cez nu... a co sa tyka tej agentury, na ktoru lotty zaistuje kontakt, tak sa jednoducho vyhlada, ked do googlu zadas jedno velke anglicke mesto, kde posobil dlho Beckham...
,to je prakticky jej nazov...
majte sa, Lucia
ps: kto ma zaujem, nech mi napise a mu poslem mailom staznost na lotty a ich vyjadrenie... a rozhodnete sa sami, ci cez nich pocestujete....
pokial ti mozem poradit o lotty ani nerozmyslaj... zoberu prasule a nestaraju sa. ked mas potom v GB nejaky problem, nedaj boze nakoniec nemas robotu ako sa to stalo mne a priatelovi, tak este z teba spravia ...... a viac menej ti oznamia, ze to nie je ich starost... takze ak mozes, nechod cez nu... a co sa tyka tej agentury, na ktoru lotty zaistuje kontakt, tak sa jednoducho vyhlada, ked do googlu zadas jedno velke anglicke mesto, kde posobil dlho Beckham...
majte sa, Lucia
ps: kto ma zaujem, nech mi napise a mu poslem mailom staznost na lotty a ich vyjadrenie... a rozhodnete sa sami, ci cez nich pocestujete....
Lotri z Lotty
Lotty neprajem nikomu. Bola som s nimi s kamoskou v Grecku a nebolo to nic prijemne. Podmienky v ktorych sme tam prebyvali a pracovali sa extremne lisili od tych, ktore boli uvedene v pracovnej zmluve. Pracovali sme cca 14 hodin denne(8na spanok a dve hodiny volna poobede) 7 DNI!!! v tyzdni bez jedineho dna volna. Povodne sme mali ist ako casnicky, no jedna z nas skoncila pri umyvani riadu. Namiesto slubovanych 700eur sme dostali 600... Sice sme sa mohli obratit na partnersku agenturu v Atenach -ale skuste do telefonu vysvetlovat vase problemy zene, ktora ovlada maximalne tak dve slova po anglicky, pripadne jej tlmocnikovi, ktory hovoril greckouanglictinou... Aj ked v zmluve je uvedene, ze mozete odist hocikedy, nie je to tak celkom pravda, jedine ze by ste sa vratili domov bez grosa, iba z vreckoveho ktore vam zostalo..Nehovoriac o skusenostiach inych dievcat, ktore sme stretli na ceste domov, ktore boli velmi podobne, ak nie este horsie..