Agentura Lotty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kornak
Novice
Novice

Agentura Lotty

Príspevok od používateľa kornak »

Mate niekto skusenosti s touto pracovnou agenturou? Aky je Vas nazor na nu? dakujem Chcel by som cez nu pracovat v zahranici...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Mam kamosov co cez tu agenturu zohnali pracu.Zacvakali im 4000 a Lotty im dala kontakt na inu agenturu a ta im zohnala pracu aj ubytovanie v UK :roll:

Ak by ti ludia len trosku popozerali net-tu druhu agenturu by nasli a nemuseli by platit nic...No agentura Lotty im zabezpecila co slubila.Takze nemozem povedat na nich nic zle..
Chrumka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Chrumka »

hlavne ze sprostredkovatelsky poplatok je vo vsetkych ich ponukach vyssi ako 4000 :)

...a mimochodom skus chudaciskovi kornakovi LEN TROSKU
popozerat net a najdi mu tu druhu agenturu aby neplatil nic :lol:
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Ja ked som chel ist do anglicka som pokukal kopec agentur (teda priatelka) a narazili sme aj na lotty. No moc dobre sme sa o nej nedocitali a ani zo skusenosti inych ludi nic dobre.

Presvec sa sam:

http://www.google.sk/search?hl=sk&q=lot ... ogle&meta=
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

Siel som cez nu do US, navyse "po znamosti"... cena sice trochu nizsia ako ostatne agentury ale servis 0 bodov... skoro vsetko sme zabezpecovali sami... v podstate zhrabli prachy za navod co a ako si vybavit...
ale to sa moze stat aj inde samozrejme...
24lucia24
Novice
Novice

vycestovanie s lotty

Príspevok od používateľa 24lucia24 »

ahoj,
pokial ti mozem poradit o lotty ani nerozmyslaj... zoberu prasule a nestaraju sa. ked mas potom v GB nejaky problem, nedaj boze nakoniec nemas robotu ako sa to stalo mne a priatelovi, tak este z teba spravia ...... a viac menej ti oznamia, ze to nie je ich starost... takze ak mozes, nechod cez nu... a co sa tyka tej agentury, na ktoru lotty zaistuje kontakt, tak sa jednoducho vyhlada, ked do googlu zadas jedno velke anglicke mesto, kde posobil dlho Beckham... :lol: ,to je prakticky jej nazov...

majte sa, Lucia

ps: kto ma zaujem, nech mi napise a mu poslem mailom staznost na lotty a ich vyjadrenie... a rozhodnete sa sami, ci cez nich pocestujete....
Lucy77
Novice
Novice

Lotri z Lotty

Príspevok od používateľa Lucy77 »

Lotty neprajem nikomu. Bola som s nimi s kamoskou v Grecku a nebolo to nic prijemne. Podmienky v ktorych sme tam prebyvali a pracovali sa extremne lisili od tych, ktore boli uvedene v pracovnej zmluve. Pracovali sme cca 14 hodin denne(8na spanok a dve hodiny volna poobede) 7 DNI!!! v tyzdni bez jedineho dna volna. Povodne sme mali ist ako casnicky, no jedna z nas skoncila pri umyvani riadu. Namiesto slubovanych 700eur sme dostali 600... Sice sme sa mohli obratit na partnersku agenturu v Atenach -ale skuste do telefonu vysvetlovat vase problemy zene, ktora ovlada maximalne tak dve slova po anglicky, pripadne jej tlmocnikovi, ktory hovoril greckouanglictinou... Aj ked v zmluve je uvedene, ze mozete odist hocikedy, nie je to tak celkom pravda, jedine ze by ste sa vratili domov bez grosa, iba z vreckoveho ktore vam zostalo..Nehovoriac o skusenostiach inych dievcat, ktore sme stretli na ceste domov, ktore boli velmi podobne, ak nie este horsie..
Napísať odpoveď