Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
To hej, ale tak po normalnej ceste, to mozem povedat potom ze zoskocil z lietadla na bicykli a siel vyse 300km/h. A bude pravda ze tak rychlo siel. Taketo kaskaderske kusky nemyslim. Normalne po ceste.hojko napísal:mobiloman: Tusim som videl niekde v TV, ze maximalka na biku bola na ladovci a bolo to vela, teraz neviem presne, bud 190 alebo 290 km/h. Skor sa priklanam k tej 290tke.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Normalne po ceste je to cez 70mph http://www.recumbents.com/WISIL/speedru ... e-2000.htm a po solnom jazere cez 152mph http://www.canosoarus.com/08LSRbicycle/LSR%20Bike01.htmmobiloman napísal:To hej, ale tak po normalnej ceste, to mozem povedat potom ze zoskocil z lietadla na bicykli a siel vyse 300km/h. A bude pravda ze tak rychlo siel. Taketo kaskaderske kusky nemyslim. Normalne po ceste.
-
inkognitto
Star
-
inkognitto
Star
-
Dante3000
Medium Expert
KOLKO KM/H STE ISLI MAXIMALNE PO ROVINE?
NOSITE PRILBU?
Isiel som 55 km/h-na celoodpruzenom bicykli z cestnymi tenkymi gumami.
Prilbu som nosil ked som mal asi 9 rokov,teraz nenosim-lebo to nikto nenosi a ludia by po mne kukali jak na ... Ale bodaj by to nosenie bolo povinne aby kazdy nosil-potom aj ja a pocit bezpecia by sa zvysil.
NOSITE PRILBU?
Prilbu som nosil ked som mal asi 9 rokov,teraz nenosim-lebo to nikto nenosi a ludia by po mne kukali jak na ... Ale bodaj by to nosenie bolo povinne aby kazdy nosil-potom aj ja a pocit bezpecia by sa zvysil.
každý seriózny biker prilbu nosí, neviem kade ty chodíš... ja prilbu nosím stále, max na rovinke asi okolo 50Dante3000 napísal:KOLKO KM/H STE ISLI MAXIMALNE PO ROVINE?
NOSITE PRILBU?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prilbu zásadne nenosím:
1.) Počas horúcich letných dní sa v tom potím
2.) Nezvyk, nenosím pokrývky hlavy, tzn. nezvyk.
3.) Image samozrejme. Nie je mi jedno ako vyzerám a na bezpečnosť kašlem, nejazdím jak šialenec, ani na to nemám dobrý bike.
Osobne sa mi vôbec nepáči vzhľad "serióznych" cyklistov, to cyklistické oblečko a prilba, no iba sa pousmejem.
Ale tak každý jazdí kôli niečomu inému, pre mňa je to ten pocit z jazdy, obzvlášť cez mesto.
1.) Počas horúcich letných dní sa v tom potím
2.) Nezvyk, nenosím pokrývky hlavy, tzn. nezvyk.
3.) Image samozrejme. Nie je mi jedno ako vyzerám a na bezpečnosť kašlem, nejazdím jak šialenec, ani na to nemám dobrý bike.
Osobne sa mi vôbec nepáči vzhľad "serióznych" cyklistov, to cyklistické oblečko a prilba, no iba sa pousmejem.
Ale tak každý jazdí kôli niečomu inému, pre mňa je to ten pocit z jazdy, obzvlášť cez mesto.