Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?

O športe...
Steju
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Steju »

brm napísal:Ale bacha chlapci.. na inom fóre som z tohto úseku videl fotku, kde na strome bol papier s oznamom, že niekde na tej trase je krížom natiahnutý drát.. :cry: Možno niekomu drblo, ale nikdy neviete, či niekomu nedrbne ešte viac.. :) Ja väčšinou túto trasu chodím opačným smerom, tj. z Alpinky do Kavečian..
Obrázok
foto by Gumball
to fotil kamoš s ktorým som tam predvčerom bol :) naštastie tam žiadny drôt nebol ani nieje... tiež by ma zaujímalo ako vie ako vysoko mám krk :) celkom by to vedelo zkaziť dojem z pekného zjazdu :roll: :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

keby bol drot tak by sa natom hned dakto zabil....len ja si pametam jak som v tabore v tme skosil krkom tenisovu siet...au
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

pinco napísal::hehe: tento bol dobrý, daj ešte jeden. Týmto môžeš odrbávať svojich rovesníkov a baliť azeťácke sople. Aspoň keď sadáš na bicykel tak nehúl.
vis ja totizto aj mam nejake svalsstvo trenujem a hram fotbal a ine sporty a na bike mam az 8 prevod za to ze ty to nedokazes nepodcenuj druhych a to som este neisel na cyklistickom-cestnom ale na horskom je videt ze sa do toho neorzumis a akurat sedis pri kompe a kritizujes inych :!: :idea:na ulici by si mi to urcite nepovedal
pershing
Guru
Guru

hej hej :D to ty si ten co siel 200vkou? ja mam az 24 prevodov takze pojdem 300km/h ok? :D
sporty mozes robit ale ked hulis tak ta nic nezachrani :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na 1kbm sa mi podarilo v cca 60kmph rychlosti strepat (na Jahodnej dole lukou - nie zjazdovkou ale napravo od cajovne, mozte si vyskusat)..no kto by cakal zeby do zakruty trcal spadnuty kmen stromu :evil: prednym kolesom sa mi ho podarilo preskocit ale zadne ma vyhodilo do vzduchu...tak sa mi podarilo pristat nejako na boku, bicykel este drbol na mna, a tak chrbat, bok, laket a koleno kvalitne zdrate, prilba ma zachranila (este ze bola v povinnej vybave), podarilo sa mi ju polamat, kebyze ju nemam tak by som nejaky cas stravil v nemocnici...nejak som sa pozviechal a dosiel do ciela sice posledny ale s vedomim ze som prekonal sam seba..doktorka v cieli ma poslala rovno do nemocnice, tam mi to doktor ocistil KEFOU (neprajem nikomu) a obviazal...teraz po takmer troch tyzdnoch mam uz len ruzovucke jazvy... ^^
Prílohy
prilba
prilba
bok
bok
chrbat
chrbat
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

pershing napísal:hej hej :D to ty si ten co siel 200vkou? ja mam az 24 prevodov takze pojdem 300km/h ok? :D
sporty mozes robit ale ked hulis tak ta nic nezachrani :lol:
sry nesel som 200 to som len hovoril ze moj foter ked robil cyklistiku tak isel 98 alebo kolko vim ze to nad 100-vku nebolo a ja som isiel 72-78 teraz nevime presne kukni na ten predchadzajuci prispevok ktory som pisal s tachometrom nic nebolo jazdim na bicykli a do takych veci sa rozumiem 24 prevodov mas ked ma nechapes tak myslim stupne ty mas tiez 8 stupnov rata sa to tak 8 krat 3 snad ma uz chapes
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lukáš Kumančík: Ked sa naucis pouzivat minimalne bodky na konci kazdej vety, potom ta ludia zacnu chapat. A ak k tomu pridas aj ciarky, tak to bude uplne skvele.
pershing
Guru
Guru

nooo dnes 69 dole zos hresnej do cermela :twisted:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

včera som šiel je*** trasu.. 2/3 cesty do kopca a ked už konečne dole kopcom tak dosť strmý bol že keby bola rovná cesta tak to dá aj 100večku.. a v jednej zákrute som presne kukal na tacháč tak som šiel 60 som to skoro kur*a neubrzdil .. ale čekol som to .. len som musel zájsť do proti smeru ,, ,,keby sa vyrútilo auto tak som na cucky...
takže nesnažte sa dať čo najviac koľko to dá... len tam kde sa to da
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pershing napísal:nooo dnes 69 dole zos hresnej do cermela :twisted:
V ktorom úseku? Predpokladám, že na tom poslednom padáčiku od chatiek ku baránku.

Inak v sobotu opäť dal zjazdik po tej lesnej ceste, čo končí na Bankove, čo treba preskakovať tie výmole.. tak 58 bez brzdenia.. brzdil som až ako sa vyjde z lesa.. pred rampou. Ale mám pocit, že maximálka bola v tej prvej strmšej časti. Moje tohtoročné a "tohtobikové" maximum.. :D
pershing
Guru
Guru

jj tam, skor sa ani nedalo, a som mohol dat viac len ma niekto brzdil :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja vôbec neviem o čom hovoríte
Steju
King
King

triple napísal:ja vôbec neviem o čom hovoríte
to asi nebývaš v KE a nechodíš z hrešnej na alpinku ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Steju napísal:to asi nebývaš v KE a nechodíš z hrešnej na alpinku ;)
tak určite
som z Lučenca a chodím na cestnom biku
Steju
King
King

triple napísal:tak určite
som z Lučenca a chodím na cestnom biku
takže je to celkom slušný zjazd, väčšinou singletrack a kopa žľabov a podobne, ale inak povrch veľmi dobrý málo kameňov etc.... proste krásny a rýchly zjazd :) pri košiciach
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Steju napísal:takže je to celkom slušný zjazd, väčšinou singletrack a kopa žľabov a podobne, ale inak povrch veľmi dobrý málo kameňov etc.... proste krásny a rýchly zjazd :) pri košiciach
raz si vyskúšam
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

moja maximalna rychlost bola neakych 64km/h tusim, raz sa my stala taka vec siel som dole kopcom dost rozbehnuty na horskom bicykli, siel som okolo 55 km/h podcenil som zakrutu, moc som sa nahol an horskom som mal zelezne pedale, pedal suchol o zem zrazu iskri, nadletel som minimal 50 cm do vzduchu potom ked som dopadol ma to hodilo, ale vytocil som to bez zraneni :lol:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Vcera 56 v BA, neni to vela ale na zaciatok staci :lol:
mishec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mishec »

67 km/h dole kopcom na normálnom horskom bicykli v Liptovskom Trnovci/Doosť husté klesanie, + som ešte šlapal ja blbec/...
Fotrík sa tam chodil byciklovávať a on na normálnej ceste mimo obce niekde v tom okolí dal 78 km/h, ale skoro drbol :P
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mishec.. predpokladám, že nemyslíš ten kopec priamo v Trnovci v dedine, ale smerom od LM za Trnovcom.. pred tou križovatkou na Poľsko vs. Ružomberok.. :) Tam je pekný kopčok dobre zjazdný oboma smermi (hlavne smer LM), len strašne krátky.. :)
Napísať odpoveď