Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
z nie prilis strmeho kopca sa 86 ist nedaixsco napísal:86km/h na horskom bicykli ktorý stál 3500SkAko trúbku som použil to, že som na krátky okamih použil brzdu zadného kolesa a spravil som krátky šmyk, keď ma ľudia zbadali tak sa uhli...bolo to z nie príliš strmého kopca, ale lepilo mi riadne

samozrejme, ze da, ved aj po rovinke, ale tak to je uz nieco ine..
-
feromakovi
Expert - Príspevky: 165
rychlost
88 km/h cestny bike karbonak (zlatniky-->cimenna) dolu kopcom
64 km/h MTB (knazinove luky-->jankov vrsok-->uhrovec)
ale velmi casto teraz chodim na cestaku a snazim sa udrzat si priemerku okolo 35 ked mam menej tak som so sebou nespokojny.
rekord asi 34 km/h na dlzku 142 km.
inak byvam v BN a kto tu je na fore ze nie z daleka a mal by chut ist na cestakoch tak hladam nejakeho partnera aspom v striedani pri rozrazani vetra. takze ak by mal niekto zaujem tak sa ozvite. medzi kamosmi som nejaky moc rychli a musim ich stale cakat rad by som si to niekedy vyskusal jak na Tour...
moj max rekord pri dialke presiel som z BN az do sturova a z tade do nitry.(230 km) potom som sa 2 dni nemohol postavit
64 km/h MTB (knazinove luky-->jankov vrsok-->uhrovec)
ale velmi casto teraz chodim na cestaku a snazim sa udrzat si priemerku okolo 35 ked mam menej tak som so sebou nespokojny.
rekord asi 34 km/h na dlzku 142 km.
inak byvam v BN a kto tu je na fore ze nie z daleka a mal by chut ist na cestakoch tak hladam nejakeho partnera aspom v striedani pri rozrazani vetra. takze ak by mal niekto zaujem tak sa ozvite. medzi kamosmi som nejaky moc rychli a musim ich stale cakat rad by som si to niekedy vyskusal jak na Tour...
moj max rekord pri dialke presiel som z BN az do sturova a z tade do nitry.(230 km) potom som sa 2 dni nemohol postavit