Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
BX, minulý rok boli podmienky na prijatie bez prijímačiek aspoň 70 percentil zo SCIO testov - OSP alebo z matiky, alebo byť úspešným riešiteľom matematickej olympiády v krajskom kole.
A áno, písal som o FIT VUT.
Viac info tu - www.fit.vutbr.cz
A áno, písal som o FIT VUT.
Viac info tu - www.fit.vutbr.cz
Viem čo je to za školu, veď dúfam, že sa tam nejako dostanem
Ja som mal ale na mysli, nie sú tam podmienky - priemery z vysvedčení + dobrá maturita? Či jediná cesta k prijatiu bez skúšok je SCIO? To už sa mi viac oplatia príjmačky nie?
(Teda berme to tak, že o SCIO som teraz čítal prvý krát a olympiád sa neúčastním)
Neviem či sa už nepýtam veľa
Ja som mal ale na mysli, nie sú tam podmienky - priemery z vysvedčení + dobrá maturita? Či jediná cesta k prijatiu bez skúšok je SCIO? To už sa mi viac oplatia príjmačky nie?
Neviem či sa už nepýtam veľa
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to je tvoja vec ako si spravíš rozvrh. Aj na muni môžeš mať toľko programovania že nebudeš stíhať, a naopak, na vut takú matiku že ťa vyraziamanager666 napísal:
tak teraz si ma trochu zneistil.. ja uz pevne rozhodnuty pre FI MUNI aplikovanu informatiku ako buduci vyvojar a ty napises totoneviem, co si mam teda mysliet...avsak,porovnaval som si predmety medzi VUT a MUNI a tie na MUNI mi sedia omnoho viac, takze svoj nazor nemenim.
Na magisterskom už na muni asi nie je programko, ale môžeš si dať nejaké bakalárske predmety, takže z praxe nevýjdeš ak ťa to tak moc baví
Známky ani maturita sa do úvahy vôbec neberú. Jedinou podmienkou po prijatí je odoslať overenú kópiu maturitného vysvedčenia - čiže ich zaujíma, či maturitu máš, nie aké známky z nej máš. No ale ja si myslím, že tie SCIO testy sú dobrá voľba - máš niekoľko príležitostí získať čo najlepší výsledok, pričom sa Ti ráta iba ten najlepší, naproti tomu na prijímačky máš iba jeden termín a keď sa Ti náhodou nepodaria, tak už s tým nič nemôžeš urobiť a máš po chlebe 
No tak si ma naozaj potešil teda
Jeden známy je na FIT VUT a tvrdil, že sa tam dostal bez skúšok vďaka dobrým známkam a mature. Budem ho musieť pozháňať a spýtať sa ho na to. Tak ďakujem pekňe, budem si musieť pozrieť čo a ako s tým SCIO 
Ďakujem silno
Ďakujem silno
-
manager666
Star
Velmi by si ma potesil, ak by si dal aj vediet nejake info mne/pripadne napisat do tejto temy o prijati tvojho znameho bez skusokBX napísal:No tak si ma naozaj potešil tedaJeden známy je na FIT VUT a tvrdil, že sa tam dostal bez skúšok vďaka dobrým známkam a mature. Budem ho musieť pozháňať a spýtať sa ho na to. Tak ďakujem pekňe, budem si musieť pozrieť čo a ako s tým SCIO
Ďakujem silno
Keď sa vám to už nechce hľadať, tak som si dal tú námahu a urobil som to za vás...
Podmienky sa od minulého roka nezmenili, takže podľa známok neprijímajú. Dokonca ich ani nikde v prihláške neuvádzate. Podľa známok ani nikdy neprijímali, takže Ťa asi Tvoj známy pekne oje...kabátil, BX
zdroj : http://www.fit.vutbr.cz/info/predpisy/pppr081021.htmŽádost o prominutí přijímací zkoušky. Uchazeč může požádat děkana nejméně 14 dnů před termínem přijímacích zkoušek o zproštění povinnosti konat přijímací zkoušku, pokud splní alespoň jednu z následujících podmínek:
* Výsledky Národní srovnávací zkoušky ze všeobecných studijních předpokladů patří mezi 30% nejlepších.
* Výsledky Národní srovnávací zkoušky z matematiky patří mezi 30% nejlepších.
* Výsledek mezinárodní zkoušky SAT I z matematiky je alespoň 580 bodů.
* Uchazeč je vítězem nebo úspěšným řešitelem regionálního kola středoškolské odborné olympiády z matematiky nebo fyziky v kategorii A nebo P.
Splnění některé z těchto podmínek nezakládá nárok na kladné vyřízení žádosti. Doklad o splnění některé z těchto podmínek lze uplatnit pouze jedenkrát a doklad nesmí být starší než 3 roky.
Podmienky sa od minulého roka nezmenili, takže podľa známok neprijímajú. Dokonca ich ani nikde v prihláške neuvádzate. Podľa známok ani nikdy neprijímali, takže Ťa asi Tvoj známy pekne oje...kabátil, BX
No teraz už s ním nie som v nejakom väčšom kontakte (Raz za čas) no dávnejšie keď mi písal, tak písal (Dúfam, že sa nenahnevá keď ho budem citovať...)

Takže asi tak. Možno sa niečo zmenilo, neviem. Budem mu musieť napísaťno mal som odpustene prijimacky lebo som mal vynikajuci priemer z vysveceni... a maturitu za 1... a staci ti tusim matura z matiky aspon za 2 alebo priemer lepsi ako 1.5co ja som bol vysoko nad tym
takze pohoda...
BX, aj ja som mal priemer 1,00 a maturity za samé 1, ale známky Ti pomôžu akurát tak na prijatie na FEI STU. Neberú ich ani na FIT VUT, ani na FI MUNI a ani na FIIT STU, to Ti môžem napísať so 110% - nou istotou.
Hmm... tak to je super
No nič, ďakujem, že si ma vyviedol z omylu.
tak tiez sa pridavam do zoznamu uchadzacov o prijatie na VUT FIT, scio robim na zaciatku marca a pevne verim, ze sa zadari
v pripade, ze nie ... kam by ste odporucili si dat druhu prihlasku? pozeram, ze fiit stuba ma este tazsie prijimacie podmienky ako vut, takze mozno UK FMFIT (chodi tam niekto? aku to ma uroven? )
Vdaka.
v pripade, ze nie ... kam by ste odporucili si dat druhu prihlasku? pozeram, ze fiit stuba ma este tazsie prijimacie podmienky ako vut, takze mozno UK FMFIT (chodi tam niekto? aku to ma uroven? )
Vdaka.
Ak chceš informatiku, tak je to vypísané 2 príspevky nad Tvojím...
aaaaaaaaa
-
VoleBarhovsky
Amateur
caute maniaci, ma zmysel ist studovat apl. inf na masarycku, ked nejdem maturovat z matiky? matiku nejak extremne nemusim, ale to brno ma laka...
takze ohrejem sa tam aj bez matury z mat ak by ma prijali?
takze ohrejem sa tam aj bez matury z mat ak by ma prijali?
maturu mat nemusis ak matiku zvladas... ak nie tak sa neohrejes
-
VoleBarhovsky
Amateur
no zo strednej moc matiku neviem, ale tam by som sa zacal seriozne ucit - len to ma zaujima, ci sa tam na hodine ide od zakladov v danej problematike, alebo ci sa priklad rata z bodu A do bodu F (s tym ze ten prechod mas vedet zo strednej
)
sa seriozne zacni ucit este teraz a mas sancu na matike nevyletiet v prvom semestri... lebo ja som s matikou az take problemy nemal a nedal som ju...
O Podnikateľskej fakulte VUT som už písal - tá manažérska informatika sa zvláda ľavou zadnou. Ak chceš kombináciu matika, manažment, infina, tak ešte je tuším možnosť ísť na Mendelejevovu univerzitu v Brne - tiež niečo podobné ako manažérska informatika, ale nič bližšie neviem.alikishax napísal:Prislo aj na mna,ze musim vyuzit tuto temu.
Prave je cas na Prihlasky na VS. Nie som rozhodnuta pevne, ale mam vo vyhladke Praha Matematicke metody v ekonomike - prijatie bez prijimaciek
ale rozmyslam aj o VUT Brno Manazerska informatika - tiez bez prijimaciek.
Ale este mam Ekonomika a managment-danove poradenstvo - lenze tam je termin prijimaciek vtedy ked my mame ustne maturity. Asi neberu na to ohlad co? Ale este hladam nejaky odbor v Brne alebo Prahe - v ktorom by som mala nejaky ten kusok z ekonomiky,matematiky a informatiky? Vopred dakujem za rady
-
VoleBarhovsky
Amateur
a pri skuskach je jeden hlavny a jeden opravny termin, alebo je opravnych viac?
//este by ma zaujimalo, ci je mozne pri skuskach pouzivat studentske ulahcujuce metody
vy viete o com hovorim
//este by ma zaujimalo, ci je mozne pri skuskach pouzivat studentske ulahcujuce metody
jeden riadny, jeden opravny a potom pripadne dekansky... dekanov mozes mat za bakalarske studium 3
co sa tahakov a odpisovania tyka - jasne ze sa to pouzivat da, ak si dobry... pri skuskach byvaju v sale minimalne 2 ludia ako dozor, najcastejsie vsak 3ja, + prednasajuci moze kludne vyuzit kamery...
co sa tahakov a odpisovania tyka - jasne ze sa to pouzivat da, ak si dobry... pri skuskach byvaju v sale minimalne 2 ludia ako dozor, najcastejsie vsak 3ja, + prednasajuci moze kludne vyuzit kamery...