Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Svarog
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Svarog »

No bývalo to pri zimno štadióne, ale presťahovali do na Mlynské luhy, nejaké dve zástavky ešte za MiÚ Ružinov, takže pre mňa osobne prdel sveta. :D Ale máš tam priame trolejbusové spoje buď so železničnou stanicou, alebo pred prezidentský.
A keď o tom, tiež tu je predmet diplomatická francúzština, voliteľný.

Ale súhlasím s tým, že je možno lepšie sa učiť španielsky, keďže by to malo byť jednoduchšie a bude to vyzerať rovnako dobre v CV, aspoň si myslím.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Svarog: zalezi kde. V diplomatickych kruhocch opakujem francuzstina je skoro povinna. Netesi ma to, ale tak zacnem sa ju ucit, no :)
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Isteže, skôr som to myslel tak, ak by nešiel vyslovene na diplomatickú kariéru. :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Fabo napísal:yazoo: jasne spanielcina je lahsia ale aspon zakladnu francuzstinu na diplomacii a pod. potrebujes.
V tomto už prehľad nemám, ak by ale bolo po mojom dal by som to na ruštinu aj keď ten jazyk mi je troška nepríjemný, podobne ako nemčina, ale práve teraz je to trend. O pár rokov môže prekvitnúť rovnako ako FRA, ESP atď.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

je na tejto skole potrebne dobre polrocne vysvedcenie ???

Ekonomická univerzita v Bratislave - Fakulta hospodárskej informatiky -Hospodárska informatika

dakujem
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Chcel by som sa opýtať, či je tu nejaký študent, ktorý študuje STUBA a konkrétne Automatizácia a informatizácia strojov a procesov?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Son-Goku napísal:mozes sa aj ty zobrat zo skoly a ist si zamakat aby si zistil.hned ta smiech prejde
uz viac ako rok makam popri skole fulltime ;-)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tak beriem spat niekto na to ma proste aj makat aj skolu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pozri sa, mne je v podstate ukradnute kde budes alebo nebudes studovat, podla toho co si popisal to asi na ziadnej vysokej skole (teda okrem takych kde staci len chodit a takych 'vystudovanych' su kvanta, ktori sa ani s vysokou skolou nedokazu zamestnat) nebudes mat lahke, takze bud budes poriadne makat a vystudujes, alebo sa moze stat (a to ti samozrejme vobec neprajem), ze to nejak polepis do 3. rocnika a potom ta vyhodia, lebo nespravis nejake skusky

za tie tri roky by si mohol mat teoreticky zarobenych 30 000 euro v nejakej praci, kde vysoku skolu ani nepotrebujes

je to len o tvojich prioritach a o tom, co chces v zivote dosiahnut, dvere mas otvorene na obe strany, musis si len vybrat tu spravnu
Son-Goku
Darca
Darca

ako vravis chcem to dotiahnut vyssie lebo tam kde chcem je nutna skola.srat na prachy robota ta ma bavit inac to nema svoje caro
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

ked nevies matiku ani anj tak si najdi pracu na 1rok a dostuduj si co ti chyba a po roku mozes ist skusit aj nieco ine ako mas v plane hned zo strednej.
Son-Goku
Darca
Darca

Svarog napísal:Isteže, skôr som to myslel tak, ak by nešiel vyslovene na diplomatickú kariéru. :)
je to tazka skola myslim ci by som mal ist na denne alebo externe?co myslis?

//autoeditácia príspevku (11 Jan 2011, 11:27)
Pikolik napísal:ked nevies matiku ani anj tak si najdi pracu na 1rok a dostuduj si co ti chyba a po roku mozes ist skusit aj nieco ine ako mas v plane hned zo strednej.
no mne sa uz dalsi rok cakat nechce.cim dlhsie to odkladas mas menej a menej chuti ist.ale to nebude moj pripad :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

son-goku: a polozil si si uz otazku "co mozem ja priniest spolocnosti?" ???

lebo podla tvojich slov ti nic nejde, nic nevies, jazyky neovladas, ale chces a chces a chces... jasne, su ludia co nic nevedeli a vela toho dokazali, ale nato treba byt na spravnom mieste v spravnom case... a ziadna vyska ta teraz nebude ucit od zakladov to co potrebujes... na vysku sa ide s predpokladom ze uz nieco v danom odbore vies a preto si si ho vybral.... alebo potom driet a driet ako kon aby si to zvladol... a keby si toho bol schopny tak podla mna nemas problem byt uspesny uz na strednej skole... co sa ti prave nepodarilo ako tak citam... takze ja osobne sa priklanam k tomu nazoru co tu padol hned nazaciatku... ze stat potrebuje aj robosov... inak proti tebe samotnemu nic, len nemam rad takychto ludi... teraz ta neodsudzujem, chod si za drahou politika a potom sa cuduj ze slovensko ide do takych sraciek... lebo takych ako ty, co nic nevedia ale beru tazku kasu je tam 149 a pol...
Son-Goku
Darca
Darca

pozri sa.co ja mozem priniest.co mozes ty?co mozu ostatni?na vysku chcem ist lebo chcem spoznat svoje moznosti na strednej sa to v takej miere ani neda.ja nepotrebujem alebo nechcem ist na hocjaku a muklovat tam ked viem ze na to nemam necitim sa.preto filtrujem co ano a co nie.vravim o co sa ako tak zaujimam co by ma malo bavit...tvoja veta na vysku sa ide s predpokladom ze uz nieco v danom odbore vies a preto si si ho vybral je pravdiva,ale napr na vojensku akademiu ci policajnu sa dostavaju aj taky ktori nevedia.a dostanu sa do toho.to bol len priklad.ja robosa nechcem robit a chcem preto spravit co mozem aby som bol nieco ine.a to ta serie?ci ta serie to ze slovensko je taka blba krajina ze produkuje stovky vysokoskolakov ako na beziacom pase.tvojej poznamke ze ako "politik" by som vas dostal do sraciek snad len tolko ze tam do parlamentu sa dostavaju iny ludia nie radovy obcania co sedia v mestskych uradoch.
Maki
Darca
Darca

co mozem ja? co ostatni? neviem... ale nevsimol som si, ze by tu ludia zvykli pisat "sice nic neviem, ale chcem robit politiku" - vacsinou si totiz dokazu relativne triezvo zhodnotit co uz vedia, ako su schopni sa ucit a kde to asi so svojim zazemim a schopnostami mozu dotiahnut... toto zhodnotenie u teba nevidim

policajna a vojenska - vybral si prave tie 2 skoly ktore sa vymykaju z priemeru, ale budiz...

a slovensko nieje blba krajina... slovensko produkuje vela mladych perspektivnych inteligentnych ludi, ale kvoli tomu aka je u nas situacia(aj vdaka nasim uzasnym politikom) tak vacsina zdrha do zahranicia...

zamysli sa nad sebou chlape
Son-Goku
Darca
Darca

pre upresnenie politika je na poslednom mieste.takze sa neboj.a co slovensko produkuje dostatok inteligentov je na zvazenie kedze sa pozriem na stav republiky uz od 68
Maki
Darca
Darca

nic, vidim ze s tebou sa rozumne bavit neda... vyrasta nam tu ocividne novy Gašpar Seatovič ... chod si kludne studovat, ved sam uvidis ako daleko to dotiahnes
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Son-Goku: Radšej by si sa mohol pozrieť na to, prečo je tomu tak teraz. Predsa len 50 rokov je dlhá doba a polemizovať čo mohlo a nemohlo je rovnaké ako hovoriť chcem a nič nerobiť. Hlavne choď do toho chlape, ale zváž reálne svoje možnosti. Ak na niečom potrebuješ zabrať tak to hlavne urob a nešpekuluj ako najjednoduchšie to spraviť, lebo tým strácaš ten čas ktorý nechceš ako sám píšeš.
Son-Goku
Darca
Darca

ja som chcel od tohto septembra na nejaku vecernu skolu anglictiny.aspon tu anglictinu potrapit mozno casom nieco ine.urcite chcem skusit ako by som mal potom fnukat ked budem mat 28 ze sa mi uz nechce.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Ahojte
Chcel by som sa spýtať čo by ste mi odporučili. Tento rok maturujem a po dlhšom zvážení sa rozhodujem už len medzi týmito školami.
1) právo na Uni Wien
2) hospodárske pravo na Ekonomickej univerzite vo Viedni
3) medzinárodný prevádzkový manažment na Uni Wien
4) medzinárodný prevádzkový manažment na Ekonomickej u. vo Viedni.

Každá škola ma svoje pozitíva aj negatíva. Pokiaľ sa jedná o právo tak na klasickej uni je ťažká latina, na ekonomickej je zase Matika
Čo sa týka toho manažmentu je to zhruba to isté. Čo si myslíte s ktorým z týchto štúdii sa dá najlepšie uplatniť (som si vedomí, že pokiaľ vyštudujem tam právo na Slovensku pracovať nemôžem). Vopred ďakujem
Napísať odpoveď