A keď o tom, tiež tu je predmet diplomatická francúzština, voliteľný.
Ale súhlasím s tým, že je možno lepšie sa učiť španielsky, keďže by to malo byť jednoduchšie a bude to vyzerať rovnako dobre v CV, aspoň si myslím.
V tomto už prehľad nemám, ak by ale bolo po mojom dal by som to na ruštinu aj keď ten jazyk mi je troška nepríjemný, podobne ako nemčina, ale práve teraz je to trend. O pár rokov môže prekvitnúť rovnako ako FRA, ESP atď.Fabo napísal:yazoo: jasne spanielcina je lahsia ale aspon zakladnu francuzstinu na diplomacii a pod. potrebujes.
uz viac ako rok makam popri skole fulltimeSon-Goku napísal:mozes sa aj ty zobrat zo skoly a ist si zamakat aby si zistil.hned ta smiech prejde
je to tazka skola myslim ci by som mal ist na denne alebo externe?co myslis?Svarog napísal:Isteže, skôr som to myslel tak, ak by nešiel vyslovene na diplomatickú kariéru.
no mne sa uz dalsi rok cakat nechce.cim dlhsie to odkladas mas menej a menej chuti ist.ale to nebude moj pripadPikolik napísal:ked nevies matiku ani anj tak si najdi pracu na 1rok a dostuduj si co ti chyba a po roku mozes ist skusit aj nieco ine ako mas v plane hned zo strednej.