Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
http://www.vssvalzbety.sk/ co na tuto vravite?
Sajmon: Áno presne to som myslel. Holt tak jedine TT sa asi nerobia "talentovky". Je to skôr podľa mňa tak ako píšu na tom Zlíne, že máš kreatívne vypracovať zadanie. Dostaneš nejaký minibrief a určitý čas na jeho realizáciu.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sajmon: Mozno by som vedel sprostredkovat kontakt na absolventkuBc na FMK v Zline, sice externistku, ale mozno by pomohlo. Skusim sa jej popytat na ti prijimacky az sa vrati?
Zdravím, tak som asi rozhodnutý ísť na strojnícku fakultu v bratislave len si neviem vybrať..
-Automobili,lode a spalovacie motory
-Mechatronika
...čo by ste odporúčali z hladiska perspektívy?
Myslím, že by ma viacej bavili tie automobili ale z hladiska budúceho zamestnania neviem....
Mechatronika už je zase viacej elektronika, určite náročnejšie ale na druhej strane má to perspektívu aj na slovensku...
Bol by som veľmi rád, keby sa našiel niekto, kto sa do toho vidí ďakujem
-Mechatronika
Myslím, že by ma viacej bavili tie automobili ale z hladiska budúceho zamestnania neviem....
Mechatronika už je zase viacej elektronika, určite náročnejšie ale na druhej strane má to perspektívu aj na slovensku...
Fabo: To by zaujímalo aj mňa celkom.
-
demovic_svk
Medium Star
Prosím Vás ktoré je teraz dôležité vysvedčenie ??? polročné alebo koncoročne ? dakujem
záleží od konkretnej vysokej školy, napríklad strojnícka BA polročné vysvedčenie nežiadademovic_svk napísal:Prosím Vás ktoré je teraz dôležité vysvedčenie ??? polročné alebo koncoročne ? dakujem
1-3 rocnik koncorocne, 4ty rocnik polrocne + maturitnedemovic_svk napísal:Prosím Vás ktoré je teraz dôležité vysvedčenie ??? polročné alebo koncoročne ? dakujem
// edit - to maturitne vacsinou dodatocne, ze si ukoncil SS
-
TUCERO_SVK
Star
Bracho chodí na strojnícku. Určite mechatroniku. Spaľovacie motory nemajú moc veľkú budúcnosť.ele007 napísal:Zdravím, tak som asi rozhodnutý ísť na strojnícku fakultu v bratislave len si neviem vybrať..
-Mechatronika
-
demovic_svk
Medium Star
smejo napísal: 1-3 rocnik koncorocne, 4ty rocnik polrocne + maturitne
okeej diky mocc......a este jedna otazka ....ked budem davat elektronicku prihlasku tak to je aky postup ?? lebo sak to treba aj do skoly dat potvrdit nie?
na stranke univerzity/fakulty musia byt informacie o tom co a ako
-
demovic_svk
Medium Star
-
master23
Light Professional
co by ste odporucili z tychto:
ekonomicke a financne matematika, fakulta MAT,FYZ,INF UKBA
manazerska matematika, fakulta MAT,FYZ,INF UKBA
manazment na FMUK.
dakujem.
// a este otazka k narocnosti studia na MFI UK na tych dvoch odborov. je tam matika velmi narocna?
FMUK mi je jasna, ze je najmenej narocna z tychto troch.
plus, je informatika taktiez velmi narocna na tych 2 odboroch?
ekonomicke a financne matematika, fakulta MAT,FYZ,INF UKBA
manazerska matematika, fakulta MAT,FYZ,INF UKBA
manazment na FMUK.
dakujem.
// a este otazka k narocnosti studia na MFI UK na tych dvoch odborov. je tam matika velmi narocna?
FMUK mi je jasna, ze je najmenej narocna z tychto troch.
plus, je informatika taktiez velmi narocna na tych 2 odboroch?
Zdravim. Som pevne rozhodnuty ze chcem studovat psychologiu. Zatial si podavam prihlasky na Filozof. fakultu UK (tam sa mi ale zda ze je dost mala sanca aby ma zobrali) a na FSEV soc. a pracovnu psychologiu. Rozmyslam este aj nad TU v Trnave, no nepocul som vela chvaly na tuto skolu. Studuje tu niekto psychologiu na tychto skolach? Ak ano bol by som vdacny keby sa mi ozval. Najviac by ma zaujimalo s akou maturitou sa da dostat na FSEV UK. Alebo ak by vas napadli este ine alternativy kde by sa dala studovat psychologia, tiez by som ocenil. Dakujem
-
chipp12
Light Star
Nazdar, tak obraciam sa aj ja na tuto temu kedze zachvilku ma caka volba VS ..
Kedze som pri stavarine vyrastal ako cela moja rodina tak jednoznacne nejaku stavebnu fakultu a do oci mi padla VUT BRNO FAST a STU BA Staveban fakulta. Primarne by som chcel ist vsak do Brna, preto sa chcem spytat ci neikto z fora chodi na tuto skolu a fakultu?.
okrem toho ake su asi zivotne naklady na zivot v Brne? je problem na skole zo zaciatku s jazykom alebo beru aj slovencinu v pohode?
Kedze som pri stavarine vyrastal ako cela moja rodina tak jednoznacne nejaku stavebnu fakultu a do oci mi padla VUT BRNO FAST a STU BA Staveban fakulta. Primarne by som chcel ist vsak do Brna, preto sa chcem spytat ci neikto z fora chodi na tuto skolu a fakultu?.
okrem toho ake su asi zivotne naklady na zivot v Brne? je problem na skole zo zaciatku s jazykom alebo beru aj slovencinu v pohode?
okolo 5000 Kc mesacne, podla toho ako si narocny, slovencina je v pohode, si na Morave, nie v Prahe 
-
00tinusa001
Novice
Ja som robila prímačky na žurnalistike v Nitre...hlási sa tam strašne veľa ľudí a poberú veľmi málo a je to väčšinou len o protekcii...
-
Kok
Light Professional
Zdravim, pomaly sa rozhodujem na aku skolu sa prihlasit len nejak neviem co by mi sedelo. Teraz koncim obchodnu akademiu.
Hlavne by malo ist o skolu bez matematiky, ta mi vyslovene nejde. Moj oblubeny predmet je anglictina, ale na prekladatelstvo si moc netrufam kedze ide dost aj o slovencinu. Celkom by ma este zaujimala aj nejaka marketingova/reklamna praca v buducnosti. Taketo propagacne veci ma celkom zaujimaju. V podstate by to mal byt nejaky mix AJ/ekonomiky/manazmentu. Dik za rady
Hlavne by malo ist o skolu bez matematiky, ta mi vyslovene nejde. Moj oblubeny predmet je anglictina, ale na prekladatelstvo si moc netrufam kedze ide dost aj o slovencinu. Celkom by ma este zaujimala aj nejaka marketingova/reklamna praca v buducnosti. Taketo propagacne veci ma celkom zaujimaju. V podstate by to mal byt nejaky mix AJ/ekonomiky/manazmentu. Dik za rady
O čom myslíš, že je ekonomika? O zemepise, dejepise? Nie, o tvojej "obľúbenej" matike 
uz pochopte, ze matematika nieje to najhorsie co vas na VS caka.