Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa master23 »

Pikolik napísal:uz pochopte, ze matematika nieje to najhorsie co vas na VS caka.
co je najhorsie na VS? to je normalna otazka, nie ironicky myslene.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na kazdej nieco ine... matika je sice zlo... ale nie to najvacsie(u nas na bakalarskom studiu su to napriklad Formalne jazyky a Automaty I. .... na tie sa ani 2 matiky dokopy za jeden semester nechytaju)... pokial teda nejdes studovat matematiku
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Ja som mal dlhú dobu za najväčšie zlo AIS ( akademický informačný systém)... Ale napríklad zlo je aj, keď už máš všetky skúšky, ale nevieš zohnať profesora, ktorý chodí do školy ako chce a tak nemáš tie známky zapísané.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

prave prebiehajuce skuskove obdobie. :)
hm ais...ten ma povod na nasej uni a aj ked kazdy na neho nadava, da sa s nim pracovat...na to naplanovanie si rozvrhu a skusok bohato staci.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Maki napísal:na kazdej nieco ine... matika je sice zlo... ale nie to najvacsie(u nas na bakalarskom studiu su to napriklad Formalne jazyky a Automaty I. .... na tie sa ani 2 matiky dokopy za jeden semester nechytaju)... pokial teda nejdes studovat matematiku
ako som vyssie spominal, tak by som chcel skusit-Ekonomicku a financnu matematiku alebo Manazerska matematika, obe na FMFI UK. a ked to nevyjde tak manazment na FMUK.
tam na tych dvoch odboroch je asi tazka matika, ze?
Etien
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Etien »

Chcel by som sa spytat, ze ci neviete mi niekto povedat s akym priemerom este beru na FEI-ke (TUKE) na Informu? Jasne ze to moze byt rok od roka ine podla toho aky ludia sa prihlasia... ale mam 1,75 (po vynasobeni koeficientom skoly) bude to uz problem ci som este v pohode?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na informu vezmu kazdeho
Etien
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Etien »

no praveze bol nejaky typek robit u nas prednasku a vravel, ze do 1,5 beru v pohode, ale ze okolo 1,8 uz moze byt problem... tak sa pytam ci to len kecal alebo fakt... a navyse sa hlasi okolo 800 ludi kazdy rok a beru len 350 takze kazdeho urcite nie
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hlasia si vela ludi, lebo FEIku maju ako poistku
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

chipp12 napísal:Nazdar, tak obraciam sa aj ja na tuto temu kedze zachvilku ma caka volba VS ..
Kedze som pri stavarine vyrastal ako cela moja rodina tak jednoznacne nejaku stavebnu fakultu a do oci mi padla VUT BRNO FAST a STU BA Staveban fakulta. Primarne by som chcel ist vsak do Brna, preto sa chcem spytat ci neikto z fora chodi na tuto skolu a fakultu?.
okrem toho ake su asi zivotne naklady na zivot v Brne? je problem na skole zo zaciatku s jazykom alebo beru aj slovencinu v pohode?
Môj spolubydla je na FASTe a zatiaľ sa ani jeden jediný raz nesťažoval, všetko postíhal, skoro samé A/B spravil skúšky a to som ho ani v skriptach moc nevidel za ten čas :D
Životné náklady naozaj tých 5 litrov, ale keď sa chce, dá sa to stlačiť aj na 4, ale to je čo za život potom :D
Vybavovačky promptné a bezkontaktné, skoro všetko sa vybavuje cez internet, ja som ešte nikdy na nič dlho nečakal a mesto ... domorodci sa sťažujú na to že je nudné a malé, ale mne také nepríde, podľa odhadov (jedna babka hovorila) je v Brne asi 60 tis. študákov, každý rok aktualizácia :)

Odporúčam
mimo278
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mimo278 »

Ahojte. Chcel by som ist studovat na Polnoh. univerzitu do Nitry. Konkretne na fakultu nzahradnictva a krajinneho inzinierstva. Studujete niekto na nej? Aky je vas osobny nazor na nu? Ake znamky potrebujem aby som sa dostal na odbor krajinne inzinierstvo alebo zahradnictvo? Dakujem :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Chcel by som si dat prihlasky rovno na 3 skoly. (preto, lebo mozno sa mi na jednu podari, mozno na vsetky a mozno ani na jednu):

EU BA - Fakulta podnikoveho manazmentu - Program: Ekonomika a manazment podniku
SPU Nitra - Fakulta ekonomiky a mazmentu - Program: Manazment podniku al. ekonomika podniku (este niesom rozhodnuty)
UMB BB - Fakulta ekonomicka - Program: Ekonomika a manazment podniku

S tym, ze budem chodit na pripravne kurzy do UMB BB (kedze to mam najblizsie), taktiez ucit sa z ich knih (poziadavky na prijimacky pre UMB) a na dalsie prijimacky do EU BA a SPU Nitra pojdem s vedomostami, ktore som ziskal z kurzov a knih UMB.

Je to dobra volba podla vas? Dufam, ze na tieto skoly niesu prilis rozlicne testy aby som bol nuteny sa ucit pre kazdu skolu zvlast. Este by ma zaujimalo, ci neviete aky byva priblizny pocet zaujemcov o tieto VS, resp. tieto fakulty a ich programy.

Prosim o vas nazor. Dakujem. :)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

neviete mi poradit nejaku skolu kde beru bez primaciek ? Len dajme tomu do nejakeho priemeru alebo tak.

Chcem nejaku zaloznu skolu, kebyze ma nezoberu na marketingovu komunikaciu do TT. Skola by mala byt takto smerujuca. Nie technicka
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

eNeS napísal:...
na EF UMB chodím, dokonca aj ten odbor čo chceš ty :) K tým prijímačkám, ja som sa tiež učil hlavne z tých ich kníh a bolo to v pohode - hlavne ekonomické otázky oni dávajú hlavne z tej knihy takže to si dobre kukni a matika matika matika. S tým musíš rátať keďže je to ekonomická škola. Mne dosť pomohol prospech zo strednej :oops: Ak by si mal nejaké otázky tak kľudne napíš SS :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Sajmon napísal:neviete mi poradit nejaku skolu kde beru bez primaciek ? Len dajme tomu do nejakeho priemeru alebo tak.

Chcem nejaku zaloznu skolu, kebyze ma nezoberu na marketingovu komunikaciu do TT. Skola by mala byt takto smerujuca. Nie technicka
Nič podobné bez prijímačiek nenájdeš. ;)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

romulus2 napísal:
na EF UMB chodím, dokonca aj ten odbor čo chceš ty :) K tým prijímačkám, ja som sa tiež učil hlavne z tých ich kníh a bolo to v pohode - hlavne ekonomické otázky oni dávajú hlavne z tej knihy takže to si dobre kukni a matika matika matika. S tým musíš rátať keďže je to ekonomická škola. Mne dosť pomohol prospech zo strednej :oops: Ak by si mal nejaké otázky tak kľudne napíš SS :wink:
ja som matiku strasne slabo napisal, ale z eko+anj som stratil nastastie len par bodov. Inak minuly rok boli najtazsie poziadavky na prijatie prave na EMP. Minimum bolo okolo 120 bodov
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

adamec: ako vravíš, vtedy hrozila strata akreditácie kvôli vysokému počtu študentov na profesora (alebo niečo podobné) - tak vtedy namiesto prijatia profesorov radšej zriedili študentov :lol:

//adamec: počkaj si na štatku :lol:
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

hmmm....to neviem. Ale myslim si, ze ta komplexna akreditacia prebehla uz pred prijimackami. Ludi prijali aj tak dost. Trosku sa to asi preriedi na mikro1 :D (50 percent ludi robilo opravak)
pankreas
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pankreas »

Zdravím...práve som vyplnil elektronickú prihlášku na vyšku, idem ju tlačiť ale neviem ako...robili ste to niekto?..mám to vytlačiť tak aby papier ostal z jednej strany prázdny alebo z oboch strán potlačený?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

naco ju potrebujes vytlacit?
Napísať odpoveď