Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Jesen napísal:MADJO

ok, mne nevadi, ak si nechapavy :)
ale nie, proste je fakt, ze mozes byt akokolvek vystudovany, na Slovensku nedostanes bez konexii alebo maximalneho stastia adekvatne ohodnotenie....myslim, ze to priznas aj ty...toto nie je pokus o flame, tak ma neukrizuj ok? :)
mas uplnu pravdu, bez znamosti to proste nejde, podnikanie ti krachne po pol roku, lebo na trhu su velke spolocnosti, ktore svojimi cenami predbehnut nemozes, lebo skrachujes uz za prve 2 tyzdne
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

madjo napísal:2jesen:
ako, tvoje zmyslanie som vobec nepoxopil..., to akoze sa ma kazdy hrabat do zahranicia alebo co? ...ved nie kazdy chce iba zabit par rokov studiom a potom sa venovat niecomu uplne inemu...
niekto chce aj skolu taku, aby ju neskor vyuzil... [aj ked nenahovarajme si ...VS je z velkej casti o riadnom vymyvani mozgov]
Presne, vies o com hovoris! Vyska je riadny blazninec, doslova nahananie sa za titulom. Dostanes titul a aj tak nebudes robit presne to, co mas na nom napisane. Aspon u nas na fakulte to funguje tak, ze keby sa neucim sam, co xcem, tak z toho, co nam tlacia do hlavy by som nevedel ani co napr. html tag :D

jesen >> ono mas zvacsa pravdu, ale niektore skole maju svoje renome aj v zahranici a cuduj sa svete, ten titul ti kde-tu uznaju.
madjo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa madjo »

"na Slovensku nedostanes bez konexii alebo maximalneho stastia adekvatne ohodnotenie....myslim, ze to priznas aj ty"

2jesen:
...nepriznam! ....tak toto je riadna <> ze bez konexii ta adekvatne neohodnotia! ked si na urovni tak sa dokazes presadit uplne vsade, este aj na zahranicnom trhu za adekvatne ohodnotenie ako sa patri! ...ale ked ty ides na skolu s tym, ze zabit cas na skole a uz je jedno na akej... tak potom sa asi stretnes s tym ze nebudes adekvatne ododnoteny a bez konexii ti to asi tiez pojde dost tazko... [tam nejde o to ze aku skolu si si vybral, ale o tento tvoj pristup k tomu vsetkemu]
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jesen »

uhm, fajn, ty asi vies lepsie, co ja chcem a co robim....ale ved diskusia je prave o tom, kazdy ma vlastny nazor...studuj co chces, kde chces, ja ti to neberiem.......myslim, ze moje studium nie je o zabiti casu, ale o preziti jednych z najkrajsich rokov v mojom zivote....chcem zotrvat na skole co najdlhsie, lebo to obdobie sa potom neda vratit...a je jedno na akej skole tie casy prezijes, ja som mal to stastie, ze som na skole, ktoru som si vybral a na ktorej som chcel studovat a bavi ma....ked budem sikovny a uchytim sa, mozem sa dostat ku slusnej praci, ale su aj pripady, ze mas titulov desat a predsa sa nepresadis, aj ked velmi chces a mas na to....takze tymto uzatvaram nezrovnalosti medzi nazorom mojim a MADJOvym...myslim, ze som sa vyjadril dostatocne na to, aby som nemusel este raz prispievat k tejto teme.
luCky
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luCky »

ja som este na zakladke ale chcel by som ist na Fakultu Riadenie a Informatiky vZiline
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

LoRd napísal:ja som este na zakladke ale chcel by som ist na Fakultu Riadenie a Informatiky vZiline
nekric hop kym si nepreskocil (strednu skolu :D )
DarthVader
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarthVader »

Ja som na vysokej skole a velmi rad by som sa vratil na zakladnu :D :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

podte seci na FCHPT STU do Blavy,na informatike nas ucia ako na Windows 95,vo Worde uz viem ze treba stlacit SHIFT ked xcem pisat velke pismena...a proste same delovky na co by som nikdy sam neprisiel:)))a co sa tyka tej matiky tak na strednej som bol tiez vytrety jak kar ale na vyske to vysvetluju o moc lepsie,som sa tu za semester naucil to co ma xceli na gympli za styri roky
starone
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa starone »

Na buduci rok koncim na 8 rocnom gympli zameranom na programovanie....pls poradte nejaku fajn VS... tiez nie som perfektny v matike - vacsiou mam 3...xcel by som studovat info no neviem kde,zatial som rozmyslal o FEI TUKE mate s nou niekto skusenosti? alebo poradte este nieco :) thx
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No odomna inu reakciu ako: "pod do Brna, je tu veeelmi fajn, a lepsia skola v CZ-SR nie je" ani necakaj ;)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:No odomna inu reakciu ako: "pod do Brna, je tu veeelmi fajn, a lepsia skola v CZ-SR nie je" ani necakaj ;)
Ze ja debil som aj ja do Brna nesiel. Aj som nad tym s kamosom rozmyslal, no nakoniec to dopadlo takto shitne. No co, musim to tu uz dako dobacovat kua :(
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

LoRd napísal:ja som este na zakladke ale chcel by som ist na Fakultu Riadenie a Informatiky vZiline
nechod tam...naučia tam tam akurát tak riťe vylizovať.....

sorry.....vlastne to ťa naučia všade, na každej škole (univerzite)...preto som odtiaľ odišiel....a v žiline sa k človeku správali ako k handre a stále si otierali hubu o mňa..tak som im povedal čo si myslím a musel som zo subjektívnych dôvodov odísť....žilina je hovno univerzita....choď do Brna...na slovensku je to fšade rovnaké....

P.S.: Som genetický žilinčan...
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Na FRI som sa hlasil aj ja, no siel som na FEI. No i tam som nedopadol dobre, to bol fest brutal. Mozno to bolo tym, ze ma to akosi nebavilo. Jeden semester a siel som radsej kade lahsie. Kamos bol na FRI jeden semester a teraz je v Nitre.
Tiez sa priklanam k tomu, ze zmiznite vsetci za hranice. To Brno je jedno z najlepsich rieseni asi.
kasinka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kasinka »

kaslite vsetci na informatiku a podte na psychologiu :D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

kasinka napísal:kaslite vsetci na informatiku a podte na psychologiu :D
hmm o tom som uvazoval
je to tazke?
vraj treba tonu knih
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal: hmm o tom som uvazoval
je to tazke?
vraj treba tonu knih
Psychologiu neznasam! Mal som ju v prvaku aj s inymi hovadinami. Som to ledva prezil, to su uplne vymyvarny mozgu a strata casu. Cisty progresivny brainwashing!
krtek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa krtek »

TUKE myslim staci, je tam FEI a ked to dostudujem budem nadmieru stastny :lol: , ak sa tam dostanem, ale je to bez prijimaciek a piemer mam v celku fajn :)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

krtek napísal:TUKE myslim staci, je tam FEI a ked to dostudujem budem nadmieru stastny :lol: , ak sa tam dostanem, ale je to bez prijimaciek a piemer mam v celku fajn :)
FEI. No nepekne spomienky :)
0908
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 0908 »

nop ja som prvak na strednej a chodim mechanik elektronik pre spotrebnu elektronikua na vysku by somchcel ist do nitry lebo to mam len dakych 50 aleb 60 km mozno menej 30 minut cesty autom a tam na hnojarinu za bakalaar alebo hned ing
krtek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa krtek »

q-parser, mas zle spomienky na FEI, je to velmi tazke abo co? mam info ze je lahke sa tam dosta ale tazke udrzat :lol: no uvidime ak sa tam dostanem :D
Napísať odpoveď