mas uplnu pravdu, bez znamosti to proste nejde, podnikanie ti krachne po pol roku, lebo na trhu su velke spolocnosti, ktore svojimi cenami predbehnut nemozes, lebo skrachujes uz za prve 2 tyzdneJesen napísal:MADJO
ok, mne nevadi, ak si nechapavy
ale nie, proste je fakt, ze mozes byt akokolvek vystudovany, na Slovensku nedostanes bez konexii alebo maximalneho stastia adekvatne ohodnotenie....myslim, ze to priznas aj ty...toto nie je pokus o flame, tak ma neukrizuj ok?
Aka vysoka skola ?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
q-parser
Professional
Presne, vies o com hovoris! Vyska je riadny blazninec, doslova nahananie sa za titulom. Dostanes titul a aj tak nebudes robit presne to, co mas na nom napisane. Aspon u nas na fakulte to funguje tak, ze keby sa neucim sam, co xcem, tak z toho, co nam tlacia do hlavy by som nevedel ani co napr. html tagmadjo napísal:2jesen:
ako, tvoje zmyslanie som vobec nepoxopil..., to akoze sa ma kazdy hrabat do zahranicia alebo co? ...ved nie kazdy chce iba zabit par rokov studiom a potom sa venovat niecomu uplne inemu...
niekto chce aj skolu taku, aby ju neskor vyuzil... [aj ked nenahovarajme si ...VS je z velkej casti o riadnom vymyvani mozgov]
jesen >> ono mas zvacsa pravdu, ale niektore skole maju svoje renome aj v zahranici a cuduj sa svete, ten titul ti kde-tu uznaju.
"na Slovensku nedostanes bez konexii alebo maximalneho stastia adekvatne ohodnotenie....myslim, ze to priznas aj ty"
2jesen:
...nepriznam! ....tak toto je riadna <> ze bez konexii ta adekvatne neohodnotia! ked si na urovni tak sa dokazes presadit uplne vsade, este aj na zahranicnom trhu za adekvatne ohodnotenie ako sa patri! ...ale ked ty ides na skolu s tym, ze zabit cas na skole a uz je jedno na akej... tak potom sa asi stretnes s tym ze nebudes adekvatne ododnoteny a bez konexii ti to asi tiez pojde dost tazko... [tam nejde o to ze aku skolu si si vybral, ale o tento tvoj pristup k tomu vsetkemu]
2jesen:
...nepriznam! ....tak toto je riadna <> ze bez konexii ta adekvatne neohodnotia! ked si na urovni tak sa dokazes presadit uplne vsade, este aj na zahranicnom trhu za adekvatne ohodnotenie ako sa patri! ...ale ked ty ides na skolu s tym, ze zabit cas na skole a uz je jedno na akej... tak potom sa asi stretnes s tym ze nebudes adekvatne ododnoteny a bez konexii ti to asi tiez pojde dost tazko... [tam nejde o to ze aku skolu si si vybral, ale o tento tvoj pristup k tomu vsetkemu]
-
Jesen
Light Expert
uhm, fajn, ty asi vies lepsie, co ja chcem a co robim....ale ved diskusia je prave o tom, kazdy ma vlastny nazor...studuj co chces, kde chces, ja ti to neberiem.......myslim, ze moje studium nie je o zabiti casu, ale o preziti jednych z najkrajsich rokov v mojom zivote....chcem zotrvat na skole co najdlhsie, lebo to obdobie sa potom neda vratit...a je jedno na akej skole tie casy prezijes, ja som mal to stastie, ze som na skole, ktoru som si vybral a na ktorej som chcel studovat a bavi ma....ked budem sikovny a uchytim sa, mozem sa dostat ku slusnej praci, ale su aj pripady, ze mas titulov desat a predsa sa nepresadis, aj ked velmi chces a mas na to....takze tymto uzatvaram nezrovnalosti medzi nazorom mojim a MADJOvym...myslim, ze som sa vyjadril dostatocne na to, aby som nemusel este raz prispievat k tejto teme.
-
DarthVader
Medium Star
-
Holubar
Darca
podte seci na FCHPT STU do Blavy,na informatike nas ucia ako na Windows 95,vo Worde uz viem ze treba stlacit SHIFT ked xcem pisat velke pismena...a proste same delovky na co by som nikdy sam neprisiel:)))a co sa tyka tej matiky tak na strednej som bol tiez vytrety jak kar ale na vyske to vysvetluju o moc lepsie,som sa tu za semester naucil to co ma xceli na gympli za styri roky
nechod tam...naučia tam tam akurát tak riťe vylizovať.....LoRd napísal:ja som este na zakladke ale chcel by som ist na Fakultu Riadenie a Informatiky vZiline
sorry.....vlastne to ťa naučia všade, na každej škole (univerzite)...preto som odtiaľ odišiel....a v žiline sa k človeku správali ako k handre a stále si otierali hubu o mňa..tak som im povedal čo si myslím a musel som zo subjektívnych dôvodov odísť....žilina je hovno univerzita....choď do Brna...na slovensku je to fšade rovnaké....
P.S.: Som genetický žilinčan...
-
q-parser
Professional
Na FRI som sa hlasil aj ja, no siel som na FEI. No i tam som nedopadol dobre, to bol fest brutal. Mozno to bolo tym, ze ma to akosi nebavilo. Jeden semester a siel som radsej kade lahsie. Kamos bol na FRI jeden semester a teraz je v Nitre.
Tiez sa priklanam k tomu, ze zmiznite vsetci za hranice. To Brno je jedno z najlepsich rieseni asi.
Tiez sa priklanam k tomu, ze zmiznite vsetci za hranice. To Brno je jedno z najlepsich rieseni asi.