Unorthodox: prečo len 1. semester? náročné, alebo ťa to nebavilo?
Aka vysoka skola ?
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aka vysoka skola ?
vďaka obom, takže malo by sa to dať trochu zvládnuť, no uvidím čo z toho bude
Filozofická fakulta Prešov - inštitut výtvarného a hudobného
Zdravím Vás. Vopred sa ospravedlňujem, keď už spomenuta téma je vytvorená. Máte niekto skúsenosti, alebo študujete už niekto na tej škole?
Totiž ja mám záujem, tak som si povedal že poradím sa s ľudmi čo a ako, či už ohľadom profesorov a ich kolektívu, alebo na internaty, vybavenie a tak. Dik za info, rady a tak
Totiž ja mám záujem, tak som si povedal že poradím sa s ľudmi čo a ako, či už ohľadom profesorov a ich kolektívu, alebo na internaty, vybavenie a tak. Dik za info, rady a tak
ahojte ludia
..v poslednom case ma bavi 3d grafika a rozmyslam o VS na SVK som nenasiel vobec a v CZ v brne masarykova http://www.muni.cz/study/fields/8141 na tejto je hned odbor grafika ;; a potom VUTBR http://www.fit.vutbr.cz/study/msc/branch-l.php?id=25 na tejto sa v Bc. studuje informatika a az od Mgr. je grafika,, poradte aku vybrat alebo poznate nejake lepsie?
hlavne aby sa tam vyucovalo modelovenie,texturovanie,rendering,animacie, a nevadi mi ani teoreticky zaklad 3d
dik za akzdu radu
hlavne aby sa tam vyucovalo modelovenie,texturovanie,rendering,animacie, a nevadi mi ani teoreticky zaklad 3d
Studuje tu aj niekto LF vseobecne/ zuby ,ci vsetci len programujete?
Zaujimalo by ma aka sanca je dostat sa na zubarinu a vyslobodit sa z toho IT sialenstva poslednej doby a degeneracie velkej casti ludi z tejto oblasti (vidim to na spoluziakoch, ci fitkaroch kadejakych).
-
Andi_Cibula
Addict
Na LF MU je tuším ratio okolo 1:20 pre zubárstvo, pre všeobecné tuším 1:5
Dakujem ti, nasiel som aj statistiky, ale z olomouca a tam bolo treba spravit na zubarine primacky prakticky na 100%, co ma az tak nepotesilo. Toto VUT ma uz vobec nebavi, uz tu len prezivam a na LF som chcel ist od zaciaku, len rodicia ma odhovorili. Treba aj programatorov dakych jasne, ale nemozme byt vsetci pred pocitacmi cele dni.
// andrej az teraz som zistil, ze my sa pozname
// andrej az teraz som zistil, ze my sa pozname
Re: Filozofická fakulta Prešov - inštitut výtvarného a hudob
Na FF PU študuje sestra (SJ a AJ) - neodporúčam. Slabá výučba, hrozný prístup profesorov (totálne tam s nimi zametajú, 90% ľudí opakuje ročník, peniaze pre školu). Čím viac na západ, tým lepšie.kVlado napísal:Zdravím Vás. Vopred sa ospravedlňujem, keď už spomenuta téma je vytvorená. Máte niekto skúsenosti, alebo študujete už niekto na tej škole?
a nevie niečo tá tvoja sestra aj o Fakulte prírodných a humanitných vied ?
vĎaka
Skús sa pýtať konkrétnejšie. Ale ako vravím, UNIPO je celá akási zvláštna..
Ja by som sa chcel opýtať, či je možné sa dostať na SjF STUBA - Aplikovaná mechanika a mechatronika bez maturity z matematiky a fyziky (myslím v prípade, že by som potrebné veci ovládal ale nemal by som maturitu z matematiky a fyziky)? Matematiku a fyziku som mal iba 2 roky. Čítal som na ich stránke, že ak nemám požadovaný počet bodov tak píšem test, na koľko % by som ho musel napísať?
-
badboy007
Star
Čo sa týka manažmentu, UK manažment, EUBA manažment alebo manažment na Paneuropskej? Čo by ste mi povedali k týmto školám?
Ako je na tom česko s ekonomickými školami?
Ako je na tom česko s ekonomickými školami?
Ja by som povedal, že UK manazment je najlepsi. V Cesku VSE. Pokial chces studovat ekonomiu na najvyssej urovni v CR/SR tak Karlova univerzita - Ekonomicky institut.
-
badboy007
Star
Jop, tiež sa mi najviac páči možnosť UK. Len prijímačky z matiky sú ťažké a bojím sa že by som nemal ani jeden bod.
Paneurópska je na tom ako?
Paneurópska je na tom ako?
UK v Prahe mas, co sa tyka ekonomie zameranu daleko viac na matematiku a veci okolo toho, aspon podla toho, co som videl u kamarata, ale myslim, ze pokial ti matika sla alebo ta bavi, tak by to islo dat. Tusim, ze pred rokom UK v ekonomii preskocilo aj VSE v rebricku, neviem ako to je teraz.
Ja chodim na VSE, som este len na zaciatku, ale zatial sa mi to tu relativne paci, je to tu viac teoretickejsie ako UK. Kvalitou si myslim, ze sme stale na celkom vysokej urovni, nevsimol som si/nepocul som o nicom, co by mi to malo vyvratit.
Ja chodim na VSE, som este len na zaciatku, ale zatial sa mi to tu relativne paci, je to tu viac teoretickejsie ako UK. Kvalitou si myslim, ze sme stale na celkom vysokej urovni, nevsimol som si/nepocul som o nicom, co by mi to malo vyvratit.
Brúzdam na stránke STU FIIT, chystám sa vyhotoviť prihlášku, keď tu zbadám, že FIITka má aj 4-ročný bakalársky program popri klasickom 3-ročnom. Údajne aby sa doučili základy pre ľudí z gympla alebo také niečo.
Čo vy nato? Ak si na mňa už nespomínate, pred nedávnom som sa už vypytoval na info. fakulty
Som z gympla a možno ten jeden rok navyše by mi pomohol, ale zase tvrdnúť o rok dlhšie v škole tiež nie je ideálne
Čo vy nato? Ak si na mňa už nespomínate, pred nedávnom som sa už vypytoval na info. fakulty
Som z gympla a možno ten jeden rok navyše by mi pomohol, ale zase tvrdnúť o rok dlhšie v škole tiež nie je ideálne
Áno, prvý ročník je podstatne jednoduchší, čo sa týka matiky a programka, ak sa na to necítiš, je to dobrá voľba. Navyše, je tam zopár predmetov, čo troj-roční nemajú, a zídu sa.
Ja osobne by som neisiel na 4 rocne. Zbytocnost, potom dostanes tazsie predmety a koniec.
Nedostaneš žiadne ťažšie predmety, končíš s rovnakými ako troj-roční, máš nejaké navyše, samozrejme, podľa mňa - paradoxne, tie, čo sa zídu mnohým podstatne viac.
Ak mal na strednej slabú matiku, tak to zbytočnosť nie je.
Ak mal na strednej slabú matiku, tak to zbytočnosť nie je.
Myslel som to tak, ze tie prva 2 roky budu lahsie ako normalne a potom dostane predmety, ktore su normalne v 2 rocniku a to uz bude trochu inaksia uroven. Ak budu prenho tie prve 2 roky lahke to moze ist rovno na 3 rocne. Na gympli matiku urcite mal, tak ci tak je ta matika len na 1 predmete.
Už v druhom ročníku sa vyše polovica predmetov vyrovná s troj-ročnými.
Ja som rád, že som si vybral 4-ročné, keď som videl matiku, ktorú berú 3-roční, a keď som sa ich vypytoval, na akej úrovni mali matiku na strednej, a čo z tých vecí už brali, tak som pochopil, že nie je gympel, ako gympel. Programovanie detto.
Áno, môže ísť na 3-ročné a ušetriť rok, ale mať väčšiu šancu, že to nedá. Náročnosť na 4-ročnom sa plynulo stupňuje.
Ja som rád, že som si vybral 4-ročné, keď som videl matiku, ktorú berú 3-roční, a keď som sa ich vypytoval, na akej úrovni mali matiku na strednej, a čo z tých vecí už brali, tak som pochopil, že nie je gympel, ako gympel. Programovanie detto.
Áno, môže ísť na 3-ročné a ušetriť rok, ale mať väčšiu šancu, že to nedá. Náročnosť na 4-ročnom sa plynulo stupňuje.