Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hm...a co planuje tu niekto aj v BA na vyske skoncit? Jak tak citam tu a aj ako som pozoroval nasu triedu, tak vsetci tusim chcu ist do Brna :) .
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vratane mna... keby brno nevyslo - ale vyslo,takze som rad.... co ja viem - to je teraz taky trend ze sa vsetci tlacia do brna,do phy... ale to bude tym,ze kvalitou su tie skoly uplne inde oproti slovenskym, mesta tiez...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vigor napísal:Hm...a co planuje tu niekto aj v BA na vyske skoncit? Jak tak citam tu a aj ako som pozoroval nasu triedu, tak vsetci tusim chcu ist do Brna :) .
ja budem v NR... takym looserom ako ja bude stacit aj to :?
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

v stredu robim prijimacky na pedagogicku na nemcinu :? este som sa neucil, vsadzam na svoj talent a dlhorocne vedomosti :shock:
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

nedaval si nekto prihlasku do TT na UCM na informatiku? dnes mi prislo ze maju ludi tak ma prijmu ak im poslem original maturitneho vysvedcenia, ja som im poselal overenu kopiu a neviem naco chcu original
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Maki napísal:vratane mna... keby brno nevyslo - ale vyslo,takze som rad.... co ja viem - to je teraz taky trend ze sa vsetci tlacia do brna,do phy... ale to bude tym,ze kvalitou su tie skoly uplne inde oproti slovenskym, mesta tiez...
Tak nemyslim si, ze ten rozdiel v kvalite je az tak markantny. Urcite tam nejaky je ale nemyslim si, ze az taky ako sa niekedy prezentuje. A okrem toho, ak je niekto debil ozostane nim aj na lepsej skole...

Ale to mame zas tak. Malo ludi malo sancu chodit na dve vysoke skoly, jednu u nas a jednu v Cesku, cize ono sa to asi aj dost tazko porovnava. Poznam ludi, co absolutne nechcu ostat na Slovensku a chcu ist jeidne do Ceska a poznam ludi co zobrali vsade kam sa hlasili, vratane Ceska, a ostali na Slovensku a su spokojni...

Charger nechapem naco im je original. Radsej im tam normalne zavolaj a spytaj sa preco im nestaci notarom overena kopia. Toto som vcelku zvedavy aj ja.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Ludia nechcel som zakladať novú tému ale chcem sa opýtať, že ako mám ísť na skúšky na VS.... obliecť sa ako na maturu alebo ako? idem na UK fakulta managementu... :) dakujem vopred za radu
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neo250 napísal:Ludia nechcel som zakladať novú tému ale chcem sa opýtať, že ako mám ísť na skúšky na VS.... obliecť sa ako na maturu alebo ako? idem na UK fakulta managementu... :) dakujem vopred za radu
primacky? uz sa to tu riesilo... mrkni par stran dozadu... a ked nie v tejto teme tak pouzi Hladat :wink:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

kebyže to najdem sa nepýtam a možno som ak je to tu a ja som to nenašiel.... :? ale potrebujem to súrne vedieť.... HELP, HELP...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ja som myslel na poloformálne oblecenie, teda kosela a rifle :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Robbie42 napísal:Ja som myslel na poloformálne oblecenie, teda kosela a rifle :)
Asi tak, hlavne ide o to, ci je sucastou prijimaciek pohovor. Ak nie, tak je mozne ist aj v kratkych havajskych nohaviciach :D
Ja (by) som volil rifle a nejake tmave nevyrazne tricko.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Mimochodom potrebujem radu... ak by ma nezobrali na management zostavaju mi 2 alternativy:
- FF UK kniznicna a informacna veda - odbor informacne systemy a analyza
- UKF Nitra kateda anglistiky a amerikanistiky - anglicky jazyk a literatura

Vedela by mi nejaka dobra dusa poradit? :oops:
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

Ja mam zase dilemu, ze ak by som nespravil prijimacky na EUBA -FPM, alebo SPU - FEM, tak ci mam ist na STU stavebna fakulta-Inzinierske konstrukcie a dopr. stavby alebo si dat rok volno a skusit o rok ekonomiku.... Pretoze z gympla so vseobecnym zameranim na stavebnu, no neviem ci mi to pojde a bude ma to bavit... Je stavebna narocna skola?
Gothar
Moderátor
Moderátor

b0t~ napísal:Ja mam zase dilemu, ze ak by som nespravil prijimacky na EUBA -FPM, alebo SPU - FEM, tak ci mam ist na STU stavebna fakulta-Inzinierske konstrukcie a dopr. stavby alebo si dat rok volno a skusit o rok ekonomiku.... Pretoze z gympla so vseobecnym zameranim na stavebnu, no neviem ci mi to pojde a bude ma to bavit... Je stavebna narocna skola?
No kamosa prave vyhodili zo stavebnej kvoli dekriptivnej geometrii... urcite to nie je lahka skola, musis tam kreslit vela vykresov a ovladat fyziku :)
Ja by som asi radsej pockal na tu ekonomiku, pre gymnazistu imho najlepsia volba.
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

ok dik :) takze stavebnu vylucujem, pretoze geometria este by mohla byt ako tak, ale fyzika 0 bodov....
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

No takže mám strašnú dilemu, ktorej som sa obával celý rok. Zobrali ma na ESF do Brna kam ide strašne veľa známych a bývalých spolužiakov, ale včera som robil prijímačky na VŠE v Prahe a už sú známe výsledky (počty bodov) a je prakticky isté, že ma zoberú. Som skôr priklonený k Prahe, ale ešte neviem. Ak máte niekto konkrétnejšie skúsenosti (či už so školou, mestom, alebo všetkým čo s tým súvisí) tak dajte vedieť. Ešte by som podotkol, že faktory ako finančné rozdiely, vzdialenosť a pod. nehrajú žiadnu rolu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Vesper: Hovori sa ze najtazsia stredna skola v Prahe je VSE, cize ak chces naisto dokoncit, chod tam.
A navyse Praha je krasne mesto plne zivota :) Odporucam.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vespi: neser sa, pod do brna, zobereme s exxonom izbu a bude sranda :D:D ale nie - kazdopadne si zvaz vsetky pre a proti a uvidis co ti da lepsiu perspektivu do buducna.. predsalen praha je uz vpodstate velkomesto,plno prilezitosti atd..
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

GothaR napísal:No kamosa prave vyhodili zo stavebnej kvoli dekriptivnej geometrii... urcite to nie je lahka skola, musis tam kreslit vela vykresov a ovladat fyziku :)
Ja by som asi radsej pockal na tu ekonomiku, pre gymnazistu imho najlepsia volba.
No nic moc, rovnaka deskriptiva je aj na FA STU kde som ja a u nas je to jeden z najlahsich predmetov by som povedal. Tiez som z gympla a desku som nemal predtym.
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

ja vem velke H z matiky, sa po*erem na vyske z nej :lol: :lol:
Napísať odpoveď