Aka vysoka skola ?
-
Dědek Kostěj
Expert
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak nemyslim si, ze ten rozdiel v kvalite je az tak markantny. Urcite tam nejaky je ale nemyslim si, ze az taky ako sa niekedy prezentuje. A okrem toho, ak je niekto debil ozostane nim aj na lepsej skole...Maki napísal:vratane mna... keby brno nevyslo - ale vyslo,takze som rad.... co ja viem - to je teraz taky trend ze sa vsetci tlacia do brna,do phy... ale to bude tym,ze kvalitou su tie skoly uplne inde oproti slovenskym, mesta tiez...
Ale to mame zas tak. Malo ludi malo sancu chodit na dve vysoke skoly, jednu u nas a jednu v Cesku, cize ono sa to asi aj dost tazko porovnava. Poznam ludi, co absolutne nechcu ostat na Slovensku a chcu ist jeidne do Ceska a poznam ludi co zobrali vsade kam sa hlasili, vratane Ceska, a ostali na Slovensku a su spokojni...
Charger nechapem naco im je original. Radsej im tam normalne zavolaj a spytaj sa preco im nestaci notarom overena kopia. Toto som vcelku zvedavy aj ja.
Ja mam zase dilemu, ze ak by som nespravil prijimacky na EUBA -FPM, alebo SPU - FEM, tak ci mam ist na STU stavebna fakulta-Inzinierske konstrukcie a dopr. stavby alebo si dat rok volno a skusit o rok ekonomiku.... Pretoze z gympla so vseobecnym zameranim na stavebnu, no neviem ci mi to pojde a bude ma to bavit... Je stavebna narocna skola?
No kamosa prave vyhodili zo stavebnej kvoli dekriptivnej geometrii... urcite to nie je lahka skola, musis tam kreslit vela vykresov a ovladat fyzikub0t~ napísal:Ja mam zase dilemu, ze ak by som nespravil prijimacky na EUBA -FPM, alebo SPU - FEM, tak ci mam ist na STU stavebna fakulta-Inzinierske konstrukcie a dopr. stavby alebo si dat rok volno a skusit o rok ekonomiku.... Pretoze z gympla so vseobecnym zameranim na stavebnu, no neviem ci mi to pojde a bude ma to bavit... Je stavebna narocna skola?
Ja by som asi radsej pockal na tu ekonomiku, pre gymnazistu imho najlepsia volba.
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No takže mám strašnú dilemu, ktorej som sa obával celý rok. Zobrali ma na ESF do Brna kam ide strašne veľa známych a bývalých spolužiakov, ale včera som robil prijímačky na VŠE v Prahe a už sú známe výsledky (počty bodov) a je prakticky isté, že ma zoberú. Som skôr priklonený k Prahe, ale ešte neviem. Ak máte niekto konkrétnejšie skúsenosti (či už so školou, mestom, alebo všetkým čo s tým súvisí) tak dajte vedieť. Ešte by som podotkol, že faktory ako finančné rozdiely, vzdialenosť a pod. nehrajú žiadnu rolu
No nic moc, rovnaka deskriptiva je aj na FA STU kde som ja a u nas je to jeden z najlahsich predmetov by som povedal. Tiez som z gympla a desku som nemal predtym.GothaR napísal:No kamosa prave vyhodili zo stavebnej kvoli dekriptivnej geometrii... urcite to nie je lahka skola, musis tam kreslit vela vykresov a ovladat fyziku
Ja by som asi radsej pockal na tu ekonomiku, pre gymnazistu imho najlepsia volba.