toto asi nie je optimálne riešenie, radšej sa snaž to držať na maximálne 2 programovacích predmetoch za semester (a tým pádom teoria vysoko prevyšuje). A to hneď z niekoľkých dôvodov:Mr-Freek napísal:Idem na MUNI s tým že sa pokúsim rozvrh zostaviť tak aby som dosť aj programovalak sa mi to nebude páčiť kvôli kope teórie tak o rok prestúpim na VUT. No uvidíme
ešte vybrať obor
1) ak budeš mať veľa programovania, budeš stále za počítačom robiť semestrálky a skôr či neskôr prestaneš stíhať. A aby si sa stíhal pripravovať na cvičenia, začneš vynechávať prednášky čo sa neskôr prejaví na výsledkoch
2) chýbajúca teoria ti bude chýbať ku štátniciam a predmetom ktoré na nej stavajú. O to bude pre teba štúdium ťažšie. Ver mi, vidieť v štátnicových otázkach niečo o čom som v živote nepočul a nemám k tomu žiadne materiály nie je príjemná vec
3) aj tak na MUNI musíš mať predmety z určitých blokov. Neviem ako je to na bakalárskom stupni, ale na magistrovi neboli z programovania žiadne predmety. Takže tam je také niečo ako chceš nereálne a musel by si si dávať predmety navyše z bakalárov (ktoré ti síce dajú kredity, ale nenaplníš podmienky predmetov). Je tam totiž podmienka absolvovať X predmetov z teoretickej informatiky, X predmetov z matematických a podobne. Takže ak si nahádžeš iba predmety z programovania, môžeš mať aj 100 kreditov za semester a všetky na Ačka, ale nepustia ťa na štátnice.