Aké máte zlozvyky pri hraní hier?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to prebijanie to robi asi kazdy
inac ja este furt klikam na +ko na mysi aj ked viem ze senzitivitu tam mam uz davno na maxime ale aj tak na to kazdu chvilu klikam
potom este specialne vo world of warcraft furt krutim koleckom aj ked mam kameru uz maximalne oddialenu, tiez "pre istotu" a akisto klikam na posuvanie chatu nadol aj ked je najviac uz posunuty

No mne sestra hovorila, že keď hrám Fifu alebo NHL, tak mám stále vyplazený jazyk a pri akciách s ním robím všelijaké pohyby
Pri ostatných hrách však vôbec nič.
A nevnímanie okolia je samozrejmé. Ak robím nejakú vec, tak sa nedokážem sústrediť na nič iné. Ani pri šoférovaní sa nemôžem s nikým rozprávať
A nevnímanie okolia je samozrejmé. Ak robím nejakú vec, tak sa nedokážem sústrediť na nič iné. Ani pri šoférovaní sa nemôžem s nikým rozprávať
-
DAMON88
Professional
Re: Aké máte zlozvyky pri hraní hier?
presne toto robim aj ja v crysise vystrelim 1naboj a uz musim nabijatDeJF napísal:Ja napríklad stále ohryzujem šnúrky na sluchakách
Alebo keď hrám nejakú fps hru tak musím mať stále nabité inak mám zlý pocit
a este ked hram H.A.W.X. tak sa naklanam jak debil dostran
este som zabudol ze furt stlacam to posrate windovsacke tlacitko vedla altu hlavne pri NFS
a este som zabudol spomenut ked som sa dostal prvy krat ku crysisu tak som sa tam len prechadzal a strielal som do vsetkeho okolo
Tak neustale prebijanie to patri k tomu
Hladanie tajnych lokalit, alebo ked hram RPG tak si len tak beham po svete a kocham sa krasou aj 2 hodiny
Napriklad v GTA SA som behal po meste asi tri dni, len tak + hladanie YETIHO a cakanie na LEATHERFACEho a na UFO s fotakom v ruke
A v poslednej dobe si stale napravam vlasy, ked mi trosicku zidu nad oci, neviem preco, ale mam potom lepsi pocit. A aby som nezabudol, NEUSTALE si napravam ruku na mysi, aby sedela ELA TUTTI
-
Geogomeogo
Light Professional
jasne ze nabijanie, trasenie nohou, rozhodnut sa ci hrat ci nehrat lebo KRIMINALKY 4ewer a ked ich dopozeram tak zistim ze ide hokej a ku compu sa dostanem o 21:30 a pri hrach ked je prisera strielam jak saleny a samozrejme ked prehram v nhl alebo vo fife tak dam alt+f4 aby sa mi nesavelo to jest asi vsetko
A potom dokončíš sezónu v Dynasty Mode so zápasmi: 82-0-0-0? To Ťa baví? Heh, ja som stiahol všetky možné game realistic patche, teraz mám problém vyhrať so Slovenskom nad Japonskom napríklad, ale keď aj prehrám - nevadí, život ide ďalej a snažím sa byť lepší.. Čo sa týka mojich zlozvykov - trasiem nohou, pijem veľa čistej vody na upokojenie, klepkám po stole, otváram okná, lebo je mi teplo atď. ale hry už veľmi nehrám, sem-tam dáme s kamošmi NHL alebo FIFU.
-
winni
Medium Star
ja mam dost blby zlozvyk okusovat si nechty.. a to nielen pri hre ale aj pri obycajnej praci ci prezerani internetu... akoze inac si nekusem ale ked som za PC tak proste.. musim
a ptm ako bolo vyssie pisane prebijam stale abo chytam nervy ale to skor ptm vypnem ked sa mi nedari... v CSku ked sa mi nedari idem na surf server alebo Jump server tam sa neda "nedarit sa"
a ptm ako bolo vyssie pisane prebijam stale abo chytam nervy ale to skor ptm vypnem ked sa mi nedari... v CSku ked sa mi nedari idem na surf server alebo Jump server tam sa neda "nedarit sa"
-
lacijawa
Star
To iste nechty.winni napísal:ja mam dost blby zlozvyk okusovat si nechty.. a to nielen pri hre ale aj pri obycajnej praci ci prezerani internetu... akoze inac si nekusem ale ked som za PC tak proste.. musim![]()
-
Geogomeogo
Light Professional