Alebo keď hrám nejakú fps hru tak musím mať stále nabité inak mám zlý pocit
Aké máte zlozvyky pri hraní hier?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aké máte zlozvyky pri hraní hier?
Ja napríklad stále ohryzujem šnúrky na sluchakách 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
p4ra
Redeemer
Ked pridem na server, tak sa zdravim "Hello, ladies!"; "Good evening, ladies!". Ked skapem nestastne tak napisem "Son of a.". Ale inak myslim, ze nic take hrozne.
Pri automobilovych zavodoch sa naklanam, ako GothaR spominal.
A s tym nabijanim. Ja som zase iny extrem. Nenabijam, pokym nepride auto reload alebo fakt nemam minimalne 40 sekund na to. Ale je to aj dobre, aspon sa neprezradzam. Teda v AA su zvuky dost dolezite. Asi ako aj v CS.
Pri automobilovych zavodoch sa naklanam, ako GothaR spominal.
-
Lord PROXI
King
no tak to prebijanie ma asi kazdy ... moze mi chybat 1 naboj a musim prebit, len pri mojom stasti vtedy niekto vybehne
Pripadne ked sa mi napr. daco nedary, alebo hrame s kamaratom daku strategy tak trasiem nohamy, a ked sa fakt nieco nedary tak vecsinou pindam na bordel na stole ze ktory K to tam hodil
pripadne, ked mi uz nieco zacina pekne zrat nervy tak Alt+F4 len nie vzdy si to savnem, a potom nadavam ze preco som to neulozil
Pripadne ked sa mi napr. daco nedary, alebo hrame s kamaratom daku strategy tak trasiem nohamy, a ked sa fakt nieco nedary tak vecsinou pindam na bordel na stole ze ktory K to tam hodil
pripadne, ked mi uz nieco zacina pekne zrat nervy tak Alt+F4 len nie vzdy si to savnem, a potom nadavam ze preco som to neulozil
-
Soviet
Darca
Moj clovekGothaR napísal:Stale musi byt nabite, aj ked vystrelim 2 naboje z 30, tak pri najblizsej prilezitosti prebijam![]()
A hlavne, ked mi "nejde" tak proste otvaram pivo a do vsetkeho frflem..
Samozrejmostou je nevnimanie okolia, kedy sa mi par krat podarilo odbit sestru a ani som nevedel, ze kedy som jej nieco vravel
Vzdy sa daco najde..
-
vikko78
Medium Professional
tak chlapi....mňa raz moja moja chytla, keď som bol dosť zažratý do FEAR combat so slúchadlami, a pekne ma kamerovala. O ničom som nevedel,ale potom ked som to videl,sam som tomu neveril, čo sa dá všetko popri hre robiť....kukanie za monitor, hlášky typu :jáááj mother fucker a hlavne,ked sa napoja nejaký cheateri -no comment
inak ja v puse nemožem mať nič...raz som mal žuvačku a pri hre the sufering mi tak zabehla, že som dohral a musel to rozdýchať