LOL zle si to pochopil naco budem mat aj hodinky a mobil ?? logika ti nedaartabanes napísal:ST1 - dúfam že vieš o tom, čo sú to hodinky - to je taká vec, čo ukazuje hodiny - nie taká vec, s ktorej sa telefonuje - to sú dve odlišné veci - ak používaš na sledovanie času mobil, tak je to síce pekné, ale myslieť si že mobil sú hodinky?
Ake nosite hodinky ?
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
Takže dnes som urobil menší upgrade.. navštívil som nejakú putovnú výstavku hodiniek - KANNOO EUROPE.. a nechal som sa nahovoriť na SEIKO.. údajne vyše 50% zľava z 10600,- na 4990,-.brm napísal:dakedy som nosieval v lete ku kratasom digitalky a v zime rucickove.. ale digitalky sa mi akurat po 2r dodrbali, takze mi ostavaju uz iba rucickove.. take starsie smejdiky od casio..
..ale setrim na nejake lepsie hodinky.. cca 5-10tis. Sk
PS: V skutočnosti vyzerajú oveľa lepšie než na fotke!
- Prílohy
-
- Seiko SND221
- seiko_snd221.jpg (32.24 KiB) 1450 zobrazení
-
seth82
Darca
....bola tu diskusia o Rotary za 15000sk. Je pravda ze za taku cenu sa daju zohnat, nejake tie zakladne modely...staci si pozriet ich web...rozmyslal som aj nad nimi ale nenasiel som take co by ma uputali...
...ale nasiel som jedny co bola asi laska na prvy pohlad...proste nemozem z ich dizajnu a preto som si ich aj kupil:
Storm Navigator
S poistenim a specialnym balenim vysli na 150 libier, co je asi 8000sk co nie je vela podla mna...

...ale nasiel som jedny co bola asi laska na prvy pohlad...proste nemozem z ich dizajnu a preto som si ich aj kupil:
Storm Navigator
S poistenim a specialnym balenim vysli na 150 libier, co je asi 8000sk co nie je vela podla mna...