Ake nosite hodinky ?
-
Colortraincleaner
Medium Star
Raz som bol s kamosmi pozret skate zavody a jeden jazdec odisiel a zabudol si v skateparku mobil a penazenku, zobrali ju naky mali chalani a hned mu ju chceli prebrat, chvilu som pozeral a rozmyslal ci mam nak zakrocit, naraz mu z penazenky vytiahli zlatu kreditku, tak som rychlo vstal, prudko im vytrhol penazenku, mobil dat nechceli ale nakonec sa dali prehovorit a s tymto pokladom som si pozical od kamosa co isiel tie zavody skate abysom bol na asfaltke rychlejsi a dobehol povodneho majitela. Ten uz mezitim zbadal, ze mu chybaju veci a rychlo sa vracal zpet. Tak som si ho akurat zastavil a venoval mu zpet jeho veci. No bol maximalne nadseny a keby nebol autom tak so mnou vraj prepil vsetky peniaze.Ked zistil ze ma aj vsetky peniaze, s cim vraj nepocital tak ze mi nieco musi dat. Nechcel som, ale nakonec som sa nechal prehovorit a dostal nadherne Nixon hodinky. Keby neprisla zla doba v mojom zivote, tak by som ich nikdy nedal prec ... nemozem ich najst na netu ale boly spicove ! 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Podobny pribeh sa stal bratovi, ale pointa taka ista. Dostal spicove hodinky Swiss.Colortraincleaner napísal:Raz som bol s kamosmi pozret skate zavody a jeden jazdec odisiel a zabudol si v skateparku mobil a penazenku, zobrali ju naky mali chalani a hned mu ju chceli prebrat, chvilu som pozeral a rozmyslal ci mam nak zakrocit, naraz mu z penazenky vytiahli zlatu kreditku, tak som rychlo vstal, prudko im vytrhol penazenku, mobil dat nechceli ale nakonec sa dali prehovorit a s tymto pokladom som si pozical od kamosa co isiel tie zavody skate abysom bol na asfaltke rychlejsi a dobehol povodneho majitela. Ten uz mezitim zbadal, ze mu chybaju veci a rychlo sa vracal zpet. Tak som si ho akurat zastavil a venoval mu zpet jeho veci. No bol maximalne nadseny a keby nebol autom tak so mnou vraj prepil vsetky peniaze.Ked zistil ze ma aj vsetky peniaze, s cim vraj nepocital tak ze mi nieco musi dat. Nechcel som, ale nakonec som sa nechal prehovorit a dostal nadherne Nixon hodinky. Keby neprisla zla doba v mojom zivote, tak by som ich nikdy nedal prec ... nemozem ich najst na netu ale boly spicove !
-
paracentesis
VIP
Presne muj pripad. Venku bez hodinek ani ranu, ale doma jdou okamzite dolu.prosex napísal:nemozem ist von bez toho aby som nemal hodinky. Skratka musim mat nieco na ruke lebo sa citim zle. Zase ked pridem domov musim hned dat hodinky prec lebo mi to prekaza na ruke. Sila zvyku asi. Vzdy si kupujem digitalne pretoze na rucickove nie som zvyknuty. Uprednostujem znacku CASIO.
Asi paty rok mam tyhle Casia a jsem spokojeny.
- Prílohy
-
- DW285-1.jpg (30.25 KiB) 2387 zobrazení
-
Začiatok Konca
Professional
hodinky su okrem svatobnej obrucky jediny sperk, ktory by mal muz nosit.
ja uprednostnujem rucickove, kvalitnych znaciek.
momentalne nosim Tissoty, casom ked budu peniaze planujem tych 10-15 do zbierky kupit. Konkretne Tag Heuer Carerra, nejake modely z Longines Master Collection, a potom samozrejme znacky typu IWC, Patek Phillipe, Breugeot atd atd...
Hodinky povazujem za umenie, neskutocne zlozity vytvor ludskeho rozumu. Hovorim o mechanickych hodinkach.
A mat na sebe oblek bez hodiniek, to je nieco ako biele ponozky do sandalov.
ja uprednostnujem rucickove, kvalitnych znaciek.
momentalne nosim Tissoty, casom ked budu peniaze planujem tych 10-15 do zbierky kupit. Konkretne Tag Heuer Carerra, nejake modely z Longines Master Collection, a potom samozrejme znacky typu IWC, Patek Phillipe, Breugeot atd atd...
Hodinky povazujem za umenie, neskutocne zlozity vytvor ludskeho rozumu. Hovorim o mechanickych hodinkach.
A mat na sebe oblek bez hodiniek, to je nieco ako biele ponozky do sandalov.
-
erytrocyt
VIP
Brácho určite teraz nechcem do teba rýpať, ale ručne vyrobené švajčiarske hodinky so zafírovým sklom zn. Rotary nemohli stáť 15 000 korún. Pridaj si za tú cenu ešte jednu nulu, potom sa ako tak pri tejto značke vmestíš do ceny...Playboy napísal:Hodinky su pre mna asi to najdolezitejsie "oblecenie" mam svajciarske rucne robene ROTARY so zafirovym neposkrabatelnym sklom. dostal som ich na promocie a poviem Vam je to skvely dar. nasich stali asi 15 000Sk, ale je to ich dar a ich odmena za moje uspesne studium, tak asi tak.
mozno neboli rucne robene, ale ROTARY so zafirovym sklom su to na 100 percent (aspon tak mi bolo povedane, sklo je v beznych podmienkach neposkrabatelne). kludne poslem fotku a je nato aj certifikat ci co... fakt nemam 15 rokov, aby som sa tu vytahoval. no flame, please.eritrocit napísal:Brácho určite teraz nechcem do teba rýpať, ale ručne vyrobené švajčiarske hodinky so zafírovým sklom zn. Rotary nemohli stáť 15 000 korún. Pridaj si za tú cenu ešte jednu nulu, potom sa ako tak pri tejto značke vmestíš do ceny...