Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hitman957
Medium Star
Medium Star

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa hitman957 »

ďakujem..a nabuduce si prve dva riadky odpusť..
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nie, neodpustim. Pretože keď dotaz nema hlavu ani pätu, nemôžeš zakonite dostať ani rozumnu radu/odpoveď. Sluchadla sa vyberaju v prvom rade podľa spôsobu použitia. To je ako by si sa pytal či si maš kupiť Hummer alebo Ferrari a nenapisal kam tym autom budeš chodiť a načo ho použivať. Veštiť nevie nikto.
hitman957
Medium Star
Medium Star

ja som len chcel vedieť či sa oplati investovať do tych vačšich drahšich čo sa tyka pomer cena kvalita...či je oveľa vačši rozidel v kvalite zvuku alebo len nepatrny a pre bežne použivanie stači aj earbuds
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ja viem. Ale ako som už vyššie pisal, to je potom za cenu Solo 2 ďaleko lepšie kupiť nejake ineary, ktore budu hrať o galaxiu lepšie.
hitman957
Medium Star
Medium Star

ok tak teda mam novu otazku...ake sluchadla by sa oplatilo kupiť pomer cena kvalita? ani wireless by som nepohrdol
Ryan Giggs
VIP
VIP

Wireless maju všetko len nie vyhodny pomer cena/kvalita. Ak to maju byť nahlavne, tak kľudne ostaň u Solo 2. Ako alternativa napr. Ultrasone Go.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Ak sa smiem spýtať, ako sú na tom Sony MDR-NC31EM, čo sa kvality zvuku týka..?
Ryan Giggs
VIP
VIP

V ramci pribaľovanych sluchadiel k zariadeniam hraju ok. V ramci špuntov ako takych sa to veľmi neoplati.
Spirite
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Spirite »

Caute,potreboval by som radu :) zhanam sluchadla do 50€ IEM, hlavny je vyvazeny zvuk, moze byt aj trosku basovejsi, zatial som mal soundmagic E10 a bol som celkom spokojny. Rozmyslal som najma nad Vsonicmi v tejto kategorii ktore je ale problem zohnat, RHA350 alebo Soundmagic E30.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Na Soundmagicy sa vybodni, aj na RHA. Bud VSD3/VSD3S (audigo ich ma skladom) alebo lepsie Hifiman RE 400. Este pred Vianocami stali 99 eur. Teraz polovicu. Uz za tych 99 to bola dobra kupa.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

RE400 asi majú slabší bas ako VSD3, že ?
Spirite
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Spirite »

Ryan Giggs napísal:Na Soundmagicy sa vybodni, aj na RHA. Bud VSD3/VSD3S (audigo ich ma skladom) alebo lepsie Hifiman RE 400. Este pred Vianocami stali 99 eur. Teraz polovicu. Uz za tych 99 to bola dobra kupa.
V prvom rade vdaka za radu, oboje vyzeraju super,trochu som ich prezrel a urcite si vezmem jedne z nich no u VSD3 sa trochu bojim spracovania kabla kedze sa mi na sluchadkach zvykne lamat kabel pri jacku, tiez maju zrejme viac bassy sound co by mi vyhovovalo. Zatial co RE 400, budu tie basy zrejme viac vybalancovane a menej vyrazne i ked sluchatka sa mi kvalitativne zdaju lepsie spracovane. Chcel som sa opytat kedze som zvyknuty na E10 ak mas skusenost na porovnanie basov ktore su blizsie k nim. Vdaka :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Zdravím myslite ze sa oplatia? http://goo.gl/hcetmb aktuálne mam Apple EarPods a mam trošku obavy či mi budu sedieť keďže to sú jediné čo mi nevypadávaju takže...

Poprípade niečo do takej ceny (30€) lepšie ako Apple EarPods na hudbu prevažne edm (House, trance atď...) a cs:go

Tieto apple majú super basy a zároveň aj výšky a všetko len chybička ze nefunguje mikrofón

Ide hlavne o to nech majú ako taký mikrofón, a nech nie je počuť ľudí lebo pri týchto Apple je počuť aj keď to mam naplno :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Spirite napísal:
V prvom rade vdaka za radu, oboje vyzeraju super,trochu som ich prezrel a urcite si vezmem jedne z nich no u VSD3 sa trochu bojim spracovania kabla kedze sa mi na sluchadkach zvykne lamat kabel pri jacku, tiez maju zrejme viac bassy sound co by mi vyhovovalo. Zatial co RE 400, budu tie basy zrejme viac vybalancovane a menej vyrazne i ked sluchatka sa mi kvalitativne zdaju lepsie spracovane. Chcel som sa opytat kedze som zvyknuty na E10 ak mas skusenost na porovnanie basov ktore su blizsie k nim. Vdaka :)
Blizsie k E10 su mnozstvom basov VSD3. RE400 su zas lepsie celkovo. Zlomeny kabel pri jacku je to najlepsie co sa moze pokazit. Ak mas niekoho kto vie pajkovat, vymena jacku je otazka tak 2 eur. Inak VSD3 sa daju najst aj vo verzii (v nasich obchodoch uz mozno nie) s oddpojitelnym kablom. Oprava je ale ovela lacnejsia ako kupovat novy.

Dasti:
Sice som tie Razery nepocul, ale co tak citam tak sa to rozhodne neoplati. Z aliexpressu je kopa lepsich, aj lacnejsich sluchadiel.
To aby ti spunty sadli je vecou vyberu vhodnych nastavcov.
Napr. Xiaomi Hybrid, Piston 3 ci nejake KZ (ATE, ED9, EDR1...).
dasti555
Professional
Professional

Vedel by si teda aj nejaké odtiaľ odporučiť? Do 30.
Aj s mikrofónom. A šiel by aj na PC cez rozdvojku alebo také niečo
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ved ti ich tam napisal, pistony, bud 3 alebo hybridy, obe maju mikrofon. hybridy su viac bassove.
dasti555
Professional
Professional

Aha ozaj xD To som nejak prehliadol okej sorry

A oplatia sa vymeniť za tie EarPods?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_26 ... shareasale rozmýšľam kúpiť ich už hneď teraz ešte k tomu za 17€

aj keď dizajnovo tie Piston 3 sú krajšie ... hmm dilema
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

su to dost rozdielne sluchadla, hybridy nemam a earbuds sice hej ale popravde som ich asi nikdy nepocuval, moc mi nesedia v uchu, dobre neodhlucnia.

ale nemyslim si ze by hybridy boli zvukovo horsie nez earbuds... aspon podla diskusii na internete.
dasti555
Professional
Professional

No podľa tohto http://headphones.specout.com/compare/1 ... omi-Piston
sú na tom aj keď o málo lepšie tie EarPods ..

Poprípade mám ich zobrať z nejakej inej stránky? ako gearbest.com?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Netušim kde si tam našiel informaciu že Earpody su lepšie. Pistony su o dosť lepšie. Navyše tam je porovnanie s Piston 2. To nie je to iste ako 3, ani ako Hybridy. Earpody nie su ničim zaujimave sluchadla.
Napísať odpoveď