To porovnanie som si nevšimol že to je iba pre Piston (1)
Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Takže mám brať tie Hybridy alebo Piston 3? Už len čakávam na vaše potvrdenie že môžem objednať z toho gearbest.com a už budem len čakať na dodanie 
-
Ryan Giggs
VIP
A hlavne to porovnanie sa veľmi malo tyka zvuku. Su to len teoreticke žvasty. Oboje sluchadla som počul, Pistony su podstatne lepšie ako Earpody.
Objednať z gearbest môžeš kľudne. Pistony 3 su vyrovnanejšie, Hybridy maju zvuk viac do V.
Objednať z gearbest môžeš kľudne. Pistony 3 su vyrovnanejšie, Hybridy maju zvuk viac do V.
Ja mam pistony 3 z gearbest a nelutujem. Za mna lepsie oproti v2.
Čo znamená že majú zvuk do V?
Dizajnovo Piston 3 o dosť krajšie
takto ktoré sa viac hodia k csku?
-
Ryan Giggs
VIP
Zvuk do V znamena že maju zdôraznene spodne a horne pasmo. Teda basy a vyšky na ukor stredov.
3dasti555 napísal:Čo znamená že majú zvuk do V?
http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html?wid=1 tieto? lebo na tej stránke sú ešte nejaké youth alebo také niečo
a mám zobrať z EU alebo CH keď to vychádza lacnejšie
Neviem čo je lepšie teda či mať zvuk do "V" alebo teda tie piston 3 ..
Ale keďže sa snažím robiť aj hudbu aj keď nie úspešne asi sa mi hodia skôr tie Pistony aby bolo teda počuť všetko rovnako
a mám si k tomu pridať aj toto : Add Shipping Insurance to your order ?? Keď už si odtiaľ nakupoval
a mám zobrať z EU alebo CH keď to vychádza lacnejšie
Neviem čo je lepšie teda či mať zvuk do "V" alebo teda tie piston 3 ..
Ale keďže sa snažím robiť aj hudbu aj keď nie úspešne asi sa mi hodia skôr tie Pistony aby bolo teda počuť všetko rovnako
a mám si k tomu pridať aj toto : Add Shipping Insurance to your order ?? Keď už si odtiaľ nakupoval
-
Ryan Giggs
VIP
Ci vyrovnane sluchadla, alebo basovejsie je vec vkusu, a muziky ktoru budes pocuvat.
Já teraz fakt teda neviem ktoré vybrať ale asi zvolím dizajn a pôjdem pre tie 3ky.
Alebo ktoré by sa viac dali prirovnať v earpods?
Čo ešte znamená dual driver u tých hybridov?
http://www.neowin.net/news/review-of-th ... e-it-again beriem hybrid aj keď dizajn sa mi nepáči ale podľa tohto sú o trochu lepšie
takže já teraz neviem vážne neviem .. ach jaj
Alebo ktoré by sa viac dali prirovnať v earpods?
Čo ešte znamená dual driver u tých hybridov?
http://www.neowin.net/news/review-of-th ... e-it-again beriem hybrid aj keď dizajn sa mi nepáči ale podľa tohto sú o trochu lepšie
takže já teraz neviem vážne neviem .. ach jaj
-
Ryan Giggs
VIP
Dual driver znamena ze maju 2 menice v kazdom sluchadle. Nieco ako ked v repraku mas vyskovy a stredobasovy reproduktor.
Existuje tlakovy a dynamicky menic. Spunty s viac menicmi nie su nic neobvykle, ale vacsinou s dvoma (ci viac) tlakovymi. A hybridy su relativne nova technologia kde je na basy pouzity dynamicky menic a na zvysok tlakovy (alebo viac) Takych modelov nie je na trhu vela.
Existuje tlakovy a dynamicky menic. Spunty s viac menicmi nie su nic neobvykle, ale vacsinou s dvoma (ci viac) tlakovymi. A hybridy su relativne nova technologia kde je na basy pouzity dynamicky menic a na zvysok tlakovy (alebo viac) Takych modelov nie je na trhu vela.
Beriem hybrid .. Snáď neolutujem aj keď ten dizajn .. + ako bolo spomenuté pre cs radšej 3ky .. a aj teda ten V zvuk .. hlavne keď já by som potreboval počuť všetko dobre (ale tak na štúdiovú kvalitu by som mal pozerať po inej cenovej rovine asi
)
Tak snáď k "EDM" hudbe nebudú tie stredy až tak vadiť ..
Xiaomi Hybrid - http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html objednal som toto .. tie Piston 3 boli dizajnované pre iPhone čiže ten jack by mi asi nešiel takže ..
vďaka za rady uvidím keď to dojde za mesiac xD
Tak snáď k "EDM" hudbe nebudú tie stredy až tak vadiť ..
Xiaomi Hybrid - http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html objednal som toto .. tie Piston 3 boli dizajnované pre iPhone čiže ten jack by mi asi nešiel takže ..
vďaka za rady uvidím keď to dojde za mesiac xD
bryan vieš mi poradiť nejake penove tips na moje shure se215? Comply su dosť drahé, 19 dolarov za 3 páry je fakt vela, nejaká lacnejšie alternatíva?
-
Ryan Giggs
VIP
Skus pozriet Shure olive.
Ryan
Xiaomi sú doma ale oproti tým Earphones sa mi zdajú že majú taký ako keby plochý zvuk žeby práve kvôli tomu V?
Xiaomi sú doma ale oproti tým Earphones sa mi zdajú že majú taký ako keby plochý zvuk žeby práve kvôli tomu V?
-
Ryan Giggs
VIP
Plocho urcite nehraju.
Skor vidim problem v nekompatibilite jacku. K comu ich pripajas?
Skor vidim problem v nekompatibilite jacku. K comu ich pripajas?
K ntb (Lenovo Y510P)
V mobile (OPO) hrajú perfektne aj keď v mobile mám (Viper4Android)
Možno to bude aj zlou kvalitou pesničky ale to si nemyslím.
Ale niektoré tie frekvencie nie sú také pekné .. uvidím možno si zvyknem na to.
V mobile (OPO) hrajú perfektne aj keď v mobile mám (Viper4Android)
Možno to bude aj zlou kvalitou pesničky ale to si nemyslím.
Ale niektoré tie frekvencie nie sú také pekné .. uvidím možno si zvyknem na to.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial to hra z mobilu ok, tak nemoze byt problem v sluchadlach. Bud je v tom ntb nahovno zvukovka, alebo tam je problem s tymi pinmy.
A sluchadla sa este musia rozohrat a chce to polaborovat s vyberom vhodnych nastavcov.
A sluchadla sa este musia rozohrat a chce to polaborovat s vyberom vhodnych nastavcov.
Vypol som ten viper4android
a aj v mobile ako keby je to trošku ploché / chýba zopár frekvencií .. neviem ako to popísať
zdá sa mi že počujem viac na pravej strane ako na ľavej (možno ale že sa mi to iba zdá / menej počujem na ľavé neviem)
a rozbolieva ma hlava z nich
snáď si na to zvyknem
a aj v mobile ako keby je to trošku ploché / chýba zopár frekvencií .. neviem ako to popísať
zdá sa mi že počujem viac na pravej strane ako na ľavej (možno ale že sa mi to iba zdá / menej počujem na ľavé neviem)
a rozbolieva ma hlava z nich
snáď si na to zvyknem
skús nejako náhodne mačkať (a držať) tlačidla na ovládači, bol to známy problém s takými MH1/MH1C, kde si musel pri počúvaní na nekompatibilnom prístroji mať zatlačené hlavné tlačidlo na tom ovládaní, inak bol zvuk...nijaký
najprv by som skúsil držať to prostredné
a v neposlednom rade, ak je to len to, že ti jeho charakteristika nevyhovuje, tak ja som mal niečo podobné s pistonmi 2
najprv by som skúsil držať to prostredné
a v neposlednom rade, ak je to len to, že ti jeho charakteristika nevyhovuje, tak ja som mal niečo podobné s pistonmi 2
Podľa mňa to bude tým V zvukom ..
Dá sa to zniesť ale trošku mi to vadí.
Teraz som asi chorý trochu tak možno preto ma aj tá hlava bolí uvidím ako to bude keď sa budem cítiť lepšie.
Dá sa to zniesť ale trošku mi to vadí.
Teraz som asi chorý trochu tak možno preto ma aj tá hlava bolí uvidím ako to bude keď sa budem cítiť lepšie.