Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Nie, nie su lepšie. A ano HD662F maju rovny zvuk. To že ty maš nejaku inu predstavu o tom čo je "rovny zvuk", neznamena že u tychto sluchadiel rovny nie je. To nie je problem sluchadiel, lebo merania hovoria jasne.
https://www.amazon.de/AmazonBasics-HP01 ... 00NBEWB4U/ (s poštou 23€, alebo prioritnou za 28€)hughito napísal:Hľadám nejaké obyčajné slúchadlá (cez hlavu, nie extrémne veľká časť na uši, skôr menšia), na občasné počúvanie hudby pri chôdzi, resp. presune z bodu A do bodu B. Ide mi o to, že tie úplne najobyčajnejšie a najlacnejšie sa mi hneď dodrbú v tom zmysle, že ako je namáhaná šnúra, tak sa nejako vykýve, prerušia sa kontakty a už to je v riti. Čiže chcel by som hrubší a kvalitnejší kábel, aby to vydržalo dlhšie ako necelý mesiac používania.
Čo sa týka konektoru, tak taký klasický "reprákový" nevyznám sa.
A čo sa týka
AKG Y20U vs Beyerdynamic DTX 41 iE vs SoundMAGIC E10 ktoré? Alebo teda dačo do 30€ čo sa dá kúpiť dakde v BA.
AKG Y20U vs Beyerdynamic DTX 41 iE vs SoundMAGIC E10 ktoré? Alebo teda dačo do 30€ čo sa dá kúpiť dakde v BA.
-
Ryan Giggs
VIP
Na AKG ci Beyery sa vybodni.
Zo slovenskych shopov napr. Xiaomi Piston Iron. Alebo Mee audio M6.
Díky za reakcie, ale nakoniec sa mi to nechcelo až tak riešiť, mal som cestu okolo nejakého Datartu, tak som sa tam stavil a kúpil nejaké Phillips za 20. Snáď vydržia aspoň rok. 
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Po 5tich rokoch sa mi pokazili moje
MH1C a potreboval by som poradit nejake nove "stuplove" sluchadla, cenovo tak okolo 50€
MH1C a potreboval by som poradit nejake nove "stuplove" sluchadla, cenovo tak okolo 50€
-
xH4wK
Existuje nejaka alternativa k Apple EarPods ?
Mam ich v praci aj doma pri PC a uvazoval som, ci existuje nieco (ovela ?) lepsie v pomere cena/kvalita samozrejme v podobnom style tj. in ear - nie stuple
PS: aj s mikrofonom
Mam ich v praci aj doma pri PC a uvazoval som, ci existuje nieco (ovela ?) lepsie v pomere cena/kvalita samozrejme v podobnom style tj. in ear - nie stuple
A tie nové Piston Iron Pro? Resp. Hybrid Pro?Ryan Giggs napísal:Na AKG ci Beyery sa vybodni.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie su lepšie, ale nestoja do 30€.
Lepšie pecky kupiš aj za 5 eur, ale nie s mikrofonom. TY Hi-Z alebo VE monk plus.xH4wK napísal:Existuje nejaka alternativa k Apple EarPods ?
Vivo XE800. Maju ale iny zvuk, vyrovnany, menej basovy.dobi235 napísal:Po 5tich rokoch sa mi pokazili moje
-
dobi235
Light Professional
A nieco co sa da u nas zohnat? Nemam problem s aliexpressom ale potrebujem ich co najskor 
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. HiFiMAN Re 400 stoja teraz 50€, za tie prachy je to vyborna kupa.
-
dobi235
Light Professional
Tie su vsade len na objednavku alebo potom daleko drahsie 
-
Ryan Giggs
VIP
Nj, za tu cenu sa to rychlo rozobralo lebo to je super kupa. Audigo ich ma skladom, ale za ine peniaze.
Z inych napr. Mee audio M6 Pro, RHA S500, Soundmagic E50
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2017, 18:01)
Alebo lepšie, ak môže byť z ČR, tak Trinity Hyperion. Či vyššie spominane Xiaomi Iron Pro.
Z inych napr. Mee audio M6 Pro, RHA S500, Soundmagic E50
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2017, 18:01)
Alebo lepšie, ak môže byť z ČR, tak Trinity Hyperion. Či vyššie spominane Xiaomi Iron Pro.
-
dobi235
Light Professional
Dakujem, na tych mee sa mi moc nelubi ten odnimatelny kabel takze bud tie rha alebo soundmagic, takze podla teba ktore?
-
Ryan Giggs
VIP
Trinity Hyperion. 
-
dobi235
Light Professional
dobre, objednane
dakujem pekne 
Vedeli by ste mi poradiť nejaké slúchadlá cca 60-70€? Nejaké uzavreté, okolo celých uší. Hlavne k notebooku a mobilu. Niečo basovejšie. Ale zo slovenského eshopu niečo. Niečo univerzálne aj na hry aj hudbu...
https://www.muziker.sk/superlux-hd-669 + http://www.mp4nation.net/brainwavz-angl ... headphones
56€
Recenzia -
Možno mrkni aj na p-dac-amp-kombicko-a-fostex-th-7-t198147.html - tie ma prekvapili tou dynamikou a basom.
56€
Recenzia -
Možno mrkni aj na p-dac-amp-kombicko-a-fostex-th-7-t198147.html - tie ma prekvapili tou dynamikou a basom.
-
Ryan Giggs
VIP
TH7 a basove sluchadla? To pocujem prvykrat. Navyse nie su uplne cirkumauralne, nemusia byt pohodlne na dlhodobejsie domace pocuvanie.
Presne tak, a mňa basom neuspokojí len tak niečo.
Majú ten správny "panč".