Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Zdravim,nechce sa mi hladat,momentalne najlepsie špunty do 50€ ? idealne zohnatelne na SVK.
Mozno aby aj boli co najmensie,kablove,nie BT
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
caute, rad pocuvam hudbu, prevazne rock starsieho data (ale inac aj vsetko ine okolo) dlhsie premyslam nad tym, postupne si zadovazit nejake kvalitne vybavenie, z ktoreho bude naozaj pozitok pocuvat a pritom neobtazovat zbytok bytu
takze si robim nejaky taky "prieskum" trhu, pozeram, citam, zistujem, ako za co najmenej penazi (
) mat co najviac muziky
mojim vyskumom som dosiel k zaveru, ze momentalne pre mna najvacsi limit su sluchatka, ktore teraz pouzivam - Creative HS-800
takze, moja otazka, ake sluchatka mi odporucate v cenovej hladine okolo 150e? poziadavky, kedze som v tomto poli amater su len take, aby boli pohodlne, makke, cim lahsie a mali neprebasovany zvuk
ja viem ze aj zdroj zvuku je dolezity, ten budem riesit nasledne, zatial to musi potiahnut aj moj stary prehravac Sansa clip+
co odporucate? ake znacky? je moznost si ich niekde v okoli Ziliny ist vyskusat?
takze si robim nejaky taky "prieskum" trhu, pozeram, citam, zistujem, ako za co najmenej penazi (
mojim vyskumom som dosiel k zaveru, ze momentalne pre mna najvacsi limit su sluchatka, ktore teraz pouzivam - Creative HS-800
takze, moja otazka, ake sluchatka mi odporucate v cenovej hladine okolo 150e? poziadavky, kedze som v tomto poli amater su len take, aby boli pohodlne, makke, cim lahsie a mali neprebasovany zvuk
ja viem ze aj zdroj zvuku je dolezity, ten budem riesit nasledne, zatial to musi potiahnut aj moj stary prehravac Sansa clip+
co odporucate? ake znacky? je moznost si ich niekde v okoli Ziliny ist vyskusat?
-
Ryan Giggs
VIP
Najidealnejsie Audio-Technica ATH-A900X/A700X (nakup vonku, tu su predrazene), z nasich obchodov napr. Beyerdynamic D770 Pro, Shure SRH840.
Trinity Hyperion, Mee audio M6Pro, Soundmagic E50, RHA S500, Rock Jaw Alpha Genus V2.tyler91 napísal:Zdravim,nechce sa mi hladat,momentalne najlepsie špunty do 50€ ? idealne zohnatelne na SVK.
Ahojte, co by ste mi poradili z circumauralnych cca do 30-40e? Pozeral som, ze najviac by sa oplatili nejake superluxy, len neviem ku ktorym sa priklonit. Momentalne mam Maxell Retro, ich charakter mi celkom vyhovuje, no potrebujem nieco pohodlnejsie. Pocuvam hlavne rock. Dakujem 
// A bude k nim aj zvukovka FiiO E10
// A bude k nim aj zvukovka FiiO E10
-
Ryan Giggs
VIP
Chces to na doma? Mozu byt aj otvorene?
Na doma + praca, s otvorenymi nemam ziadne skusenosti, neviem ci by to nerusilo ludi okolo v praci, takze asi zatvorene
-
Ryan Giggs
VIP
Pri tom rozpocte bud nejake Superluxy alebo Samsony.
Pozeram tie Samsony, ze su v podstate superluxy, konkretne SR850 su velmi podobne superluxom HD668B ale cena je dost vyrazne vyssia - 30e vs 45e.
Superluxy ale nie su z nejakeho dovodu nikde okrem muzikeru dostupne. Chcel by som zobrat osobne z kytary.cz ale maju dostupne len HD665, HD631 a HD661 - tie HD661 su prenosne, takze asi pohodlne nebudu, a o zvysnych dvoch som nenasiel vobec ziadne info. Nevies nahodou o nich nieco?
Superluxy ale nie su z nejakeho dovodu nikde okrem muzikeru dostupne. Chcel by som zobrat osobne z kytary.cz ale maju dostupne len HD665, HD631 a HD661 - tie HD661 su prenosne, takze asi pohodlne nebudu, a o zvysnych dvoch som nenasiel vobec ziadne info. Nevies nahodou o nich nieco?
-
Ryan Giggs
VIP
HD631 a 661 nie su velmi pohodlne. Na domaci posluch to velmi nie je. Navyse hraju horsie ako "nedidzej" modely.
Aj som si myslel ze to tak bude, a z trojice HD-681, HD-681 EVO a HD-668B by mohli byt tie HD-681 EVO? Ci radsej niektore ine z tych zvysnych 2?
-
Ryan Giggs
VIP
Ani jedny z nich nie su uzavrete.
A tie polootvorene budu moc vela pustat dnu a von? Mozno by to nebol az taky problem, kedze kolegovia v kancelarii uplne vsetci maju cely cas sluchadla na hlave, tak myslim ze by ich to nerusilo
-
Ryan Giggs
VIP
Bude to pušťať takmer toľko ako otvorene.
HD-669 ale tam znovu by som volil aj náušníky (neskôr, keďže teraz nie je ten rozpočet tak vysoko).
okej a uz hadam posledna otazka, teraz som objavil este HD-662EVO, stalo by za to priplatit si za ne oproti tym HD-669?
-
Ryan Giggs
VIP
Je to pohodlnejšia konštrukcia. A najprijemnejši zvuk zo Superluxov maju HD440.
HD440 sa nedaju nikde zohnat, vidim to na tie HD-662EVO a asi si pojdem niekde vyskusat nejake otvorene sluchadla a mozno budem zvazovat aj tie HD-681EVO
-
vendo
Guru
Tak nakoniec som bol v Muzikeri v ziline, mali tu na vyber naozaj okrem audio technicy A900/700X asi vsetky modely co som pozeral
zo zatvorenych modelov si myslim ze najlepsie zneli (a asi boli aj najpohodlnejsie) beyerdynamics 770pro, skusal som aj shure 840 (tesna dvojka), audio technica M50X - trojka
potom som ale vyskusal otvorene a skoncil som pri AKG 702, aj ked sennheiser hd600 boli tiez lakave, ale ta cena
kazdopadne za 150 oci si myslim ze tie AKG su fakt pecky, zatial som velmi spokojny, ked dokupim nejaky DAC/zosik, myslim ze spokojnost pojde este dalej
zo zatvorenych modelov si myslim ze najlepsie zneli (a asi boli aj najpohodlnejsie) beyerdynamics 770pro, skusal som aj shure 840 (tesna dvojka), audio technica M50X - trojka
potom som ale vyskusal otvorene a skoncil som pri AKG 702, aj ked sennheiser hd600 boli tiez lakave, ale ta cena
kazdopadne za 150 oci si myslim ze tie AKG su fakt pecky, zatial som velmi spokojny, ked dokupim nejaky DAC/zosik, myslim ze spokojnost pojde este dalej
-
Ryan Giggs
VIP
Tie K702 su nenazrane, na to potrebujes poriadne zelezo aby to hralo ako ma. Tak 200€ minimalne rataj za nejaky dac/amp. Pocuvat to z Clipu, to si robis asi srandu. To je za trest...
-
vendo
Guru
neboj, pocuvam z iphonu (neviem ani kolkatka to je :S nejake 5s? 6?), testovali sme na predajni a ten to zvladal celkom dobre, zosik za iphonom nemal taky efekt ako za mojim Clipom to je pravda, zatial zapozicam od kolegu Fiio X3, casom zozeniem nieco vlastne
nejake napady?