Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Super, nekonecne diik. Idem to dat dohromady.
Autoeditácia príspevku po 14 min 42 sek:
Este jedna vec... Tie iBasso IT01 su na amazone za 270eur, v Muzikeri za 219eur a na heureka eShopoch ich maju za 105eur. Unika mi nieco? Je to safe objednat z:
https://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/ ... 1-red-blue
https://www.audigo.sk/Sluchatka/Do-usi/ ... 1-Red-Blue
alebo
https://www.techhouse.sk/produkt/ibasso-it01-redblue/
Autoeditácia príspevku po 14 min 42 sek:
Este jedna vec... Tie iBasso IT01 su na amazone za 270eur, v Muzikeri za 219eur a na heureka eShopoch ich maju za 105eur. Unika mi nieco? Je to safe objednat z:
https://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/ ... 1-red-blue
https://www.audigo.sk/Sluchatka/Do-usi/ ... 1-Red-Blue
alebo
https://www.techhouse.sk/produkt/ibasso-it01-redblue/
-
Ryan Giggs
VIP
Asi pozeras IT01s. To je upgradovana, novsia verzia modelu IT01.
Su to vsetko spolahlive obchody. Techhouse a hifisluchadla je jedna firma.
Su to vsetko spolahlive obchody. Techhouse a hifisluchadla je jedna firma.
Ahoj, aké slúchadlá na doma by sa dali vymyslieť do cca 350-400€? Ako zdroj mám SMSL VMV V2, doteraz som používal Audio Technica ATH-AD900X, bude tam nejaký posun? Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Sennheiser HD 660 S, Hifiman Sundara. Nečakaj ale nejaky dramaticky upgrade. Skôr zmenu charakteru.
-
nejakymarko
Addict
Páni, priateľka by chcela poradiť darčekom pre ségru. Tá si zapýtala bezdrôtové slúchadlá (štuple). Donedávna mala Xiaomi, tak by chcela nejaké o niečo lepšie. Cenovo tak okolo 50e. Viem, že to nebude nič super extra, ale verím, že aspoň niečo si polepší
Ďakujem
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. SoundPeats TrueDot, Super extra by sa aj dalo, keby to nemuseli byť TWS, ale kablove BT.
-
nejakymarko
Addict
-
Ryan Giggs
VIP
SoundPeats TrueDot su u nas dostupne.
Zdravím, vyberám slúchadlá - do úší. A vás prosím o pomoc pri výbere.
Požiadavky
Požiadavky
- Kôstky, (štuple mi nikdy nesadli)
- Na cestovanie (počívanie hudby, podcastov či audiokníh), telefonovanie (občas)
- Batéria - Neviem čo je veľa a čo málo, čo som pozeral tak tie bežné vydriaža 3-3,5h + púzdro. To mi príde málo, ale ak sa dokážu nabyť dostatočne rýchlo aby sa dali znova používať OK.
- Rozpočet hm... najviac by ma potešilo ak by ste mi poradili niečo do 50€, do 75€ a do 100€. Aby som si potom mohol o nich niečo zistiť čím sú tie 100€ lepšie ako tie 50€ a následne vybrať
...
-
Ryan Giggs
VIP
Stuple sadnu kazdemu, len je treba najst spravny nastavec.
"Kostky" hraju hlboko podpriemerne, a maju nulovu izolaciu.
Ak uz teda nechces stuple, nechces radsej zvazit nahlavne sluchadla?
Dávnejšie som kupoval JBL T110, vtedy som mal len problém že som zháňal na rýchlo niečo lacné. V balení su 3 rôzne veľkosti nadstavcov a aj pri tom najmenšom ma tlačia a vypadávajú.Ryan Giggs napísal: 01 nov 2020, 6:31 Stuple sadnu kazdemu, len je treba najst spravny nastavec.
Neviem či sú aj iné veľkosti nadstavcov ako S, L a M. Poprípade ak by ste vedeli nejaké odporučiť.
Nahlavne mám - SENNHEISER HD 4.40BT
-
Ryan Giggs
VIP
Svet nekonči pri 3 dodavanych nastavcoch. Existuju nastavce rôznych tvarov, veľkosti, materialov. Penove, silikonove, gelove, biflange, ovalne, okruhle... Daju sa nakupiť rôzne sady za par drobnych. Mnohe sluchadla maju v baleni viac ako 3 pary. Aj na tie JBL trebalo skusiť ine, kľudne sa spytať znamych či sa im niekde nepovaľuju take čo nepouživaju.
V zasade existuju len 2 veľkosti (myslim tym ta strana čo sa navlieka na sluchadlo) takže niekto sa najde kto ma špunty s rovnakou hrubkou.
V zasade existuju len 2 veľkosti (myslim tym ta strana čo sa navlieka na sluchadlo) takže niekto sa najde kto ma špunty s rovnakou hrubkou.
Nemate nejake tipy na TW sluchadla ktore podporuju sparovanie sa s viac zariadeniami. Nejde o to byt pripojeny na x zariadeni sucasne, ale skor jednoduche prepinanie medzi nimi. Viem, ze toto vedia napriklad Jabry (pre dve), ale tipujem, ze ich bude viac, akurat to v popise bezne nenechadzam.
-
Ryan Giggs
VIP
Praveze takych vela nie je. Jedine Jabra, potom Samsungy, ale funguju spolahlivo len so Samsung zariadeniami (aj to nie vsetkymi) a Apple, tiez len v ramci vlastneho ekosystemu cez cloud.
Ale aj to co tak citam, tak to vsetko dost blbne. Je to vyberave na konkretne zariadenie.
U TWS je to dost problem zbuchat. Lebo u TWS tvori kazde jedno sluchadlo v podstate samostatnu jednotku. Tak to mas vlastne ako keby pripojenie 4 zariadeni navzajom. A to je problem ukocirovat. Vies to pripojit max na 1 sluchadlo.
Nahlavne sluchadla, resp aj kablove BT spunty su jedna jednotka, tam to je jednoduchsie a preto to tam funguje relativne ok, uz to podporuju najnovsie Qualcomm cipy. Ale u TWS zatial nie, co existuju vyssie spominane riesenia, tak to si jednotlivi vyrobcovia zbuchavaju na kolene roznymi pokutnymi sposobmi (cez cloud resp. v pripade Jabry dual cipmi).
Ale aj to co tak citam, tak to vsetko dost blbne. Je to vyberave na konkretne zariadenie.
U TWS je to dost problem zbuchat. Lebo u TWS tvori kazde jedno sluchadlo v podstate samostatnu jednotku. Tak to mas vlastne ako keby pripojenie 4 zariadeni navzajom. A to je problem ukocirovat. Vies to pripojit max na 1 sluchadlo.
Nahlavne sluchadla, resp aj kablove BT spunty su jedna jednotka, tam to je jednoduchsie a preto to tam funguje relativne ok, uz to podporuju najnovsie Qualcomm cipy. Ale u TWS zatial nie, co existuju vyssie spominane riesenia, tak to si jednotlivi vyrobcovia zbuchavaju na kolene roznymi pokutnymi sposobmi (cez cloud resp. v pripade Jabry dual cipmi).
Vdaka. Ja som nad takym niecim ani nepremyslal ale kamartka to spomenula, lebo nedavno kupila Elite 75t a viem, ze s parovanim obcas bojujem (bezne su na telefone, ale obcas ich chcem na NB a do buducna pocitam s hodinami). Z toho co si napisal mi vychadza, ze realne dostupne riesenie (nemam Apple) ma zatial len Jabra (najlacnejsie Elite 65t), ale tam mi zase chybaju haciky, takze by som sa o ne pri bicyklovani asi trochu bal.
To s tou podporou Qualcomm chipov bolo myslene k tym k tym kablovym spuntom, alebo ze sa da ocakavat, ze v dohladnej dobe sa tato featura rozsiri ?
To s tou podporou Qualcomm chipov bolo myslene k tym k tym kablovym spuntom, alebo ze sa da ocakavat, ze v dohladnej dobe sa tato featura rozsiri ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, to bolo o kablovych BT špuntoch. Tušim tie s CSR8645 modulom, čo su nejake Sony XB400 atd.
Znova sa obraciam na tému slúchadiel. Chcel by som náhlavné slúchadlá na doma (hudba, filmy), káblové, čo najpohodlnejšie. Podstatné je, že mám dosť veľkú hlavu asi, a väčšina slúchadiel ma tlačí, chcel by som niečo v tomto smere fakt nadštandardné. Proste čo najpohodlnejšie sluchátka s čo možno najlepším zvukom, väčšia pánska veľkosť. Existuje niečo okolo 50 eur? 
-
Ryan Giggs
VIP
Musia izolovat?
Nie je podmienka. Roky rokúce mám Koss Porty, ktoré sa mi zvukovo zdajú fajn (aj keď prebasované), a neizolujú vôbec. No aj pri nich je dlhšie ako hodina doslova utrpenie pre mňa.
-
Ryan Giggs
VIP
Omnitronic SHP 600, AKG K 240 MK II