Ryan Giggs napísal: ↑05 okt 2020, 16:55
Cloud stinger aj alpha hraju horsie ako to co si mal.
Zalezi aky rozpocet planujes, skakat v kategoriach nema velmi zmysel.
A rozdiel medzi HyperX Cloud II vs tie moje HyperX CloudX , monetalne prakticky cena rovnaka.
Myslim hlavne zvukovo.
tak uz len ci je ten USB lepsie riesienie a ci ten ovladac je lepsie riesenie ako koliesko , ktore sa mne konkretne pokazilo, teda dakedy musim s nim pokrutit aby nabehlo lave sluchadlo.
trocha brainstormujem.. na online hranie a komunikaciu prilezitostne vyuzivam headset Jabra Evolve 20, ale po rokoch by som chcel k PC konecne normalny headset.
Tu nastava otazka.. bud kupit nieco v style Cooler Master MH751 (Ryan ho pravidelne odporuca) alebo kupou externeho mikrofonu vyuzit Superlux HD-660 (6 rocny a stale max spokojnost).
Vyuzitie: hry, hudba, prilezitostne film.
Any ideas? Rozpocet okolo 100e, ale v podstate tam nie je hranica a podla vybranej moznosti viem upravit.
D.
Ryan Giggs napísal: ↑01 aug 2020, 16:00
Jo, vlastne zabudol som že si v Deutchlande.
Ak si ochotny akceptovať svojsky dizajn, tak za stovku je veľmi dobry (možno naj) LOXJIE D10. Da sa v pohode na nemeckom amazone. Z lacnejšich potom napr. ten spominany FX audio X6 Mk II.
Trochu neskoro, ale predsa. Slúchadlá už mám objednané. Ale narazil som na problem, že tebou spomínanú LOXJIE D10 neviem v Nemecku zohnať. Je tu len LOXJIE A10 a D30. Vziať niektorú s tychto? Alebo tebou spomínaný lacnejší FX X6?
dnes mi prišiel a nie je to bohviečo trochu počuť šum v pozadí a nie je to ani z ďaleka taký čistý zvuk ako na kábli, no nevadí aspoň na behanie bude ok
K702 nie, to su naročne sluchadla na tie potrebuješ poriadne železo. A hlavne to nie su sluchadla pre každeho, veľa ľuďom tam chybaju basy. Takže na nejake modernejšie žanre, či hranie to nie su uplne idealne sluchadla. Ale aj Beyery ocenia nejaky lepši zdroj.
Tak mobil nie je vhodny zdroj pre sluchadla spominane vyššie.
Ďalši problem je, že na trhu je absolutne minimum BT sluchadiel, ktore by boli otvorene. BT sluchadla su primarne koncipovane ako cestovne, a tam je otvorena konštrukcia uplne antagonisticka vzhľadom k použitiu.
Su nejake supraauralne, lacne modely ako napr. Porta Pro, alebo potom domace typu Hifiman Deva, ale to sme cenou uplne niekde inde.