Aké nové slúchadlá?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké nové slúchadlá?
este jedna doplnujuca otazka, existuje nejaky overeny eshop v europe ktory by tie cinske znacky KZ vedel dorucit do par dni ? pretoze vzdy ma to smeruje viacmenej stale do ciny a dorucenie cca ako vsetky zasielky otial
-
Ryan Giggs
VIP
To neviem. Viem ze bezdrotovesluchadla.sk dovazaju KZ. Ale nemaju vsetky modely. Tiez audigo.cz.
Aliexpress uz ma sklad v Polsku. U niektorych poloziek sa da vybrat polsky sklad, tak mozno sa niekde najde.
Plus aj na allegro.pl (to je nieco ako nasa heureka), tam sa daju najst nejake. Len neviem ci maju aj tie najnovsie uz.
Aliexpress uz ma sklad v Polsku. U niektorych poloziek sa da vybrat polsky sklad, tak mozno sa niekde najde.
Plus aj na allegro.pl (to je nieco ako nasa heureka), tam sa daju najst nejake. Len neviem ci maju aj tie najnovsie uz.
-
cORP.
Addict
no zrusil som edifier objednavku, risknem tie KZ VX10, alza schpunty este musia stacit na tie tri tyzdne, aj ked 64eur posielat cez aliexpress, nervozny z toho jemne budem 
Autoeditácia príspevku po 19 hod 51 min 29 sek:
este naposledy sa spytam, popozeral som si komplet vsetky modely od KZ, vysli mi viacmenej dva v cca rovnakej cene, je medzi nimi nejaky vyraznejsi rozdiel ? vidim ze VX10 nemaju aptx format, nizsiu vydrz na bateriu, no maju zrejme viac menicov, SK10 maju aj novy model pro ktory ma novsi chip, a teraz babo rad ktore
VX10
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... 99263da9e1
SK10 PRO
este naposledy sa spytam, popozeral som si komplet vsetky modely od KZ, vysli mi viacmenej dva v cca rovnakej cene, je medzi nimi nejaky vyraznejsi rozdiel ? vidim ze VX10 nemaju aptx format, nizsiu vydrz na bateriu, no maju zrejme viac menicov, SK10 maju aj novy model pro ktory ma novsi chip, a teraz babo rad ktore
VX10
SK10 PRO
Zdravím, viete poradiť headset tak do 80e ? doteraz som mal Niceboy ORYX X410 Epic ale 2x sa mi zlomil spojovací most tak by to chcelo zmenu. Za každú radu Ďakujem
headset na co? na von? na doma? na hranie? na filmy? na hudbu? treba trochu podrobnejsie napisat ked chces poradit.
ale ako pozeram tie oryxy tak by som asi povedal ze Cooler Master MasterPulse MH751 budu ideal.
ale ako pozeram tie oryxy tak by som asi povedal ze Cooler Master MasterPulse MH751 budu ideal.
mal by byt hlavne na hranie Ďakujem za tip 
-
Ryan Giggs
VIP
Bud tie MH751 alebo HyperX Cloud II.
Tak VX10 su zvukovo inde, ale zase za cenu vydrze. Vela menicov proste vela zerie. Je to nie o za nieco, zalezi kde si ochotny urobit kompromis.cORP. napísal: 08 jan 2022, 16:18 no zrusil som edifier objednavku, risknem tie KZ VX10, alza schpunty este musia stacit na tie tri tyzdne, aj ked 64eur posielat cez aliexpress, nervozny z toho jemne budem
este naposledy sa spytam, popozeral som si komplet vsetky modely od KZ, vysli mi viacmenej dva v cca rovnakej cene, je medzi nimi nejaky vyraznejsi rozdiel ? vidim ze VX10 nemaju aptx format, nizsiu vydrz na bateriu, no maju zrejme viac menicov, SK10 maju aj novy model pro ktory ma novsi chip, a teraz babo rad ktore![]()
-
cORP.
Addict
kedze su zlavy tak som nakoniec zobral tie KZ VX10 za 53eur, myslim, ze cena viac nez dobra, uvidime ako dlho potrva dorucenie, este raz dakujem za radu 
-
cORP.
Addict
ahojte, dalsia prosba o radu, 15 rocny brat si zlomil sluchadla k pc, hra casto hry kde treba aj pouzitelny mikrofon, co najlepsie zvukovo/mikrofonovo sa da zohnat do cca 50eur ? narocny nieje no momentalne musi hrat s handsfree od mobilu, pred tym mal Logitech G231 Prodigy Gaming Headset, cize nic svetoborne, no som si celkom urcite isty, ze v tej cene sa nemusi platit za znacku a da sa najst nieco lepsie, dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial nemas problem prihodit 10€, tak Qpad QH91. Na blohu maju za 60€.
-
cORP.
Addict
Ryan, tie sluchadla by nemali byt problem, cenovo su stale v pohode, otazka znie, co to je zac ? nikde ziadna recenzia, velmi slabe skusenosti ludi na nete, su v sniecom vynimocne ? rozumiem, ze na znacku sa hladiet nema, len tak ma to zaujalo, dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Je to prezleceny Takstar Pro 80 resp. HyperX Cloud 1 s mierne inym ladenim. To je to zac. Maju predchodcu QH90, na ktore recenzie najdes.
A HyperX Cloud 1 sa uz nedaju kupit. Iba dvojky, co je to iste ale podstatne drahsie, tak tam nema zmysel priplacat za dvojky. Pripadne esta aj verzia Alpha stoji rovnako.
Alternativou su niektore Superluxy. Len tie modely s mikrofonmi maju vacsi pritlak, tak to nemusi kazdemu byt pohodlne.
A HyperX Cloud 1 sa uz nedaju kupit. Iba dvojky, co je to iste ale podstatne drahsie, tak tam nema zmysel priplacat za dvojky. Pripadne esta aj verzia Alpha stoji rovnako.
Alternativou su niektore Superluxy. Len tie modely s mikrofonmi maju vacsi pritlak, tak to nemusi kazdemu byt pohodlne.
-
cORP.
Addict
super, diky
Ahojte, nemate tip na sluchadla pre starsieho cloveka ? Je to len k TV pre slabsie pocujuceho. Aktualne uz nejake ma, ale je s tym problematicka manipulacia. V podstate idealne by bolo ak by sa nejak inteligentne zapinali/vypinali (skladanim z hlavy, zlozenim) a tlacidla by boli trochu vacsie.
-
Ryan Giggs
VIP
Dobre bezdrotove TV sluchadla robi Sennheiser, rad RS. Len tam si clovek priplati.
V prvom rade si ale treba dat pozor na to, ze mnohe TV (neviem co za TV to je) dnes uz nemaju analogovy vystup (LG, Samsung vobec, ine len sluchadlovy, co na toto pripojenie nie je uplne ok). A vacsina TV sluchadiel zas len analogovy vstup. Tie s digitalom su samo este drahsie.
Nepises nic o rozpocte, ak prachy nie su nejaky problem, tak rozhodne Senny. Z lacnejsich nejake Sony (opat pozor na pripojenie).
Resp. dalo by sa to riesit prostrednictvom BT s low latency aptx, napr Mee audio Cinema+ nejaky vysielac BT s low latency (Mee audio Connect, atd.).
Bezne BT sluchadla bez low latency a s priamym pripojenim k TV (ak TV ma bluetooth), by som rozhodne neodporucal. Ak sluchadla na baze BT tak jedine s LL kodekom. A aj vysielac s LL. Televizory totiz LL nemavaju.
V prvom rade si ale treba dat pozor na to, ze mnohe TV (neviem co za TV to je) dnes uz nemaju analogovy vystup (LG, Samsung vobec, ine len sluchadlovy, co na toto pripojenie nie je uplne ok). A vacsina TV sluchadiel zas len analogovy vstup. Tie s digitalom su samo este drahsie.
Nepises nic o rozpocte, ak prachy nie su nejaky problem, tak rozhodne Senny. Z lacnejsich nejake Sony (opat pozor na pripojenie).
Resp. dalo by sa to riesit prostrednictvom BT s low latency aptx, napr Mee audio Cinema+ nejaky vysielac BT s low latency (Mee audio Connect, atd.).
Bezne BT sluchadla bez low latency a s priamym pripojenim k TV (ak TV ma bluetooth), by som rozhodne neodporucal. Ak sluchadla na baze BT tak jedine s LL kodekom. A aj vysielac s LL. Televizory totiz LL nemavaju.
ozaj to taky stary clovek bude registrovat to par milisekundove oneskorenie cez BT? ja som bezne zapajal BT sluchadla do TV, neustale ich mam do notebooku zapojene, ziadne low latency kodeky nemaju a nejak som nikdy nemal pocit ze by zvuk nesedel s obrazom, pritom si to bezne vsimam.
nemyslim ze stary clovek to bude vnimat.
nemyslim ze stary clovek to bude vnimat.
-
Ryan Giggs
VIP
V prvom rade nevieme ci ma vobec TV s BT.
V rade druhom, to ako velmi tam oneskorenie bude, zalezi na nastaveni TV, co clovek s tym TV robi, na konkretnych zariadeniach, sluchadlach atd. atd.
Kazdopadne to oneskorenie tam vzdy je, tak nejak riskovat, resp. vyberat sluchadla metodou pokus omyl asi nie je najstastnejsie.
V rade druhom, to ako velmi tam oneskorenie bude, zalezi na nastaveni TV, co clovek s tym TV robi, na konkretnych zariadeniach, sluchadlach atd. atd.
Kazdopadne to oneskorenie tam vzdy je, tak nejak riskovat, resp. vyberat sluchadla metodou pokus omyl asi nie je najstastnejsie.
-
cORP.
Addict
Ryan chcem ti este raz velmi pekne podakovat, tie KZ VX10 mam uz cca od utorka doma a hraju naozaj super, cakal som dobry zvuk no necakal som ho az tak dobry co sa tyka TWS, som milo prekvapeny a som rad, ze ta na fore mame 
qpad som objednal tiez, no este neprisli, snad budu fajn
editacia k tym qpadom, po otrasnej skusenosti s brlohom som objednavku stornoval, do tyzdna sa po zaplateni nic neudialo, same vyhovorky, jeden den udajne boli sluchatka v Bratislave, o dva dni na centralnom sklade v Prahe, nakoniec isli do akcie spomenute hyperx cloud 2 v alze za 67eur, cize som prihodil tych 7 a zobral tie, nechcem ani vediet ako by sa riesila reklamacia v brlohu po tejto skusenosti.
qpad som objednal tiez, no este neprisli, snad budu fajn
editacia k tym qpadom, po otrasnej skusenosti s brlohom som objednavku stornoval, do tyzdna sa po zaplateni nic neudialo, same vyhovorky, jeden den udajne boli sluchatka v Bratislave, o dva dni na centralnom sklade v Prahe, nakoniec isli do akcie spomenute hyperx cloud 2 v alze za 67eur, cize som prihodil tych 7 a zobral tie, nechcem ani vediet ako by sa riesila reklamacia v brlohu po tejto skusenosti.
Ahojte prosím poradili by ste mi bezdrôtové herné sluchátka vami overene ? cena do 120€ keďže mam aj s káblom. A nemáte skúsenosti s niektorí my s Hyper X naozaj sú také zlé ako sa píše v recenziách https://www.alza.sk/bezdrotove-herne-sl ... 576&sc=357 Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Su to jedny z najlepšich sluchadiel v tejto cene.
Pripadne ešte JBL Quantum.
Pri tom rozpočte by som ale ostal pri kabli.
Pripadne ešte JBL Quantum.
Pri tom rozpočte by som ale ostal pri kabli.