Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
O kvalitu zvuku a podobne mi vôbec nejde. Chcem len dosiahnuť, aby mohla frajerka pozerať telku a nevyrušovali sme sa navzájom, keď sa ja venujem iným veciam
Nie je náročná na také veci, takže úplne stačí, že to budem vedieť napojiť k telke a ona bude dačo počuť
Vďaka Ryan, asi vyskúšam tie čo si postol, píše tam, že "universal for all TV", takže predpokladám, že to pôjde.
-
Ryan Giggs
VIP
Ist to samozrejme pojde, otazka je ako. A nejde o zvuk. Je to okrajova firma, otazne je ako to maju vychytane tu funkcionalitu.
No vyskúšam a uvidím, ak to bude prípadne nejaký odpad, môžem ich vrátiť a skúsim vymyslieť čosi iné. Tak či tak vďaka 
Ryan, dostalo sa ku mne, že Melomania 1+ sú lepšie než XM4 od Sony? Môže to byť pravda?
-
Ryan Giggs
VIP
XM4 nie su zvukovo nijako vynimocne sluchadla. Takze je to velmi dobre mozne.
Ahojte,
nejaké špunty na občasné počúvanie ? Max 15€. Kľudne Aliexpress. Narazil som na KZ ZS5, môžu byť ?
nejaké špunty na občasné počúvanie ? Max 15€. Kľudne Aliexpress. Narazil som na KZ ZS5, môžu byť ?
-
Ryan Giggs
VIP
ZEX model radsej.
Ďakujem, ZEX objednané za cca 17€.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ahojte, zial sa stalo to co som nechcel, pokazili sa mi herne sluchatka ktore som pouzival aj na hudbu, cize vyber mam v tomto pripade velmi specificky, pouzivam headset hlavne na hry, nasledne je dolezite aby mal zvuk ktory je kvalitny, moje aktualne reklamovane sluchadla su hyper x orbit s, cize magnetoplanarne, je nieco podobne co sa tyka zvuku aj 3d audia v cene okolo 300 eur ? pozeral som aktualne predavane modely a stale som nic podobne nenasiel co by sa tomu rovnalo, o to ci su bezdrotove mi nejde primarne, nemam problem s kablom
ako dalsie, partnerke sa pokazili TWS sluchadla JBL 125, vratili peniaze, tj. co je v cene okolo 80eur najlepsie v tunajsich eshopoch ? tam nechcem riesit aliexpress aj ked mam podla Ryanovych odporucani KZ VX10 a rozumiem, ze ten zvuk v tejto cene u nas nedosiahnem, dakujem
ako dalsie, partnerke sa pokazili TWS sluchadla JBL 125, vratili peniaze, tj. co je v cene okolo 80eur najlepsie v tunajsich eshopoch ? tam nechcem riesit aliexpress aj ked mam podla Ryanovych odporucani KZ VX10 a rozumiem, ze ten zvuk v tejto cene u nas nedosiahnem, dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Beyerdynamic MMX 300.
A z TWS napr. nejake Edifier alebo jays.
A z TWS napr. nejake Edifier alebo jays.
-
cORP.
Addict
Ryan tie mmx300 ma celkom zaujali, je to porovnatelene kvalitou a prednesom s tymi hyper x ? predsalen je to vlastne audeze mobius a tie menice su na moj v kus super, preto uvazujem ci skusit nieco ine alebo po reklamacii ist znova do nich
-
Ryan Giggs
VIP
MX300 co sa tyka zvuku ako takeho su lepsie. Samozrejme zalezi dost aj od toho k comu ich pripojis.
Bezdraty vzdy umieraju na na mizerny DAC.
Bezdraty vzdy umieraju na na mizerny DAC.
-
cORP.
Addict
no pripajam to klasicky na pc, ziaden extra DAC tam nemam, aktualne je to 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1220 Audio Codec) na asrock z370 extreme4 ktoru ma podla marketingovych zvastov obzvlast tienenu zvukovu cast, no mam skoro bavu toho, ze to neutiahne a budem ich mat zbytocne nevyuzite a tiche, cize jedine, ze by som investoval do DAC a tam prehlad za nejaku normalnu cenu naozaj nemam
ak sa jedna o mna ani orbit s niesu bezdrotove a nemam ani v plane uprednostnovat bezdrat, vyhradne ho nepotrebujem a viem, ze zvukovo to bude vzdy onicom ak to porovnam kabel vs wirelles
ta moja doska uvadza v specifikaciach 120dB SNR DAC
ak sa jedna o mna ani orbit s niesu bezdrotove a nemam ani v plane uprednostnovat bezdrat, vyhradne ho nepotrebujem a viem, ze zvukovo to bude vzdy onicom ak to porovnam kabel vs wirelles
ta moja doska uvadza v specifikaciach 120dB SNR DAC
-
Ryan Giggs
VIP
Utiahnut neznamena hlasitost. Hlasitostne to postaci aj z integrovanej.
uz davnejsie som vyberal nejaky wireless headset k PC. kedze ten vyber je taky aky je, tak som vybral HyperX Cloud 2. papierovo splnal vsetko co som chcel, mikrofon je mizerny, ale ten viac menej nepotrebujem. bal som sa v recenziach spominaneho sumu na pozadi a teda od zvukovej kvality som nic extra necakal.
sum tam sice je, ale velmi slaby.
a kvalita je na moje poziadavky velmi uspokojiva.
hlavna vyhoda pre mna je ze maju spravnu velkost a tvar, takze mi na ne pasuju moje oblubene nausniky, ktore som na predchadzajuce dvoje sluchadla nenapasoval.
velmi som z nich spokojny, uvidim kolko realne vydrzia (doterajsie logitech g533 zomreli 5 mesiacov po vyprsani zaruky a netusim co sa im stalo. proste sa uz nezapli), ale aktualne mam pocit ze aj keby odisli po roku tak ich kupim znova.
sum tam sice je, ale velmi slaby.
a kvalita je na moje poziadavky velmi uspokojiva.
hlavna vyhoda pre mna je ze maju spravnu velkost a tvar, takze mi na ne pasuju moje oblubene nausniky, ktore som na predchadzajuce dvoje sluchadla nenapasoval.
velmi som z nich spokojny, uvidim kolko realne vydrzia (doterajsie logitech g533 zomreli 5 mesiacov po vyprsani zaruky a netusim co sa im stalo. proste sa uz nezapli), ale aktualne mam pocit ze aj keby odisli po roku tak ich kupim znova.
-
cORP.
Addict
nuz, uvidim, mall.sk mi prave dal info, ze budu vracat peniaze, cize bud pojdem znovu do hyperx orbit s kedze nizsie zvukovo ist rozhodne nechcem, tie mx300 ma tiez velmi zaujali, zial to ma len jeden obchod, skoda, cez oficial eshop su teraz za 222, budem musiet porozmyslat do coho ist
https://imgur.com/a/9H3XU9P
velmi dlho som mal nausniky na jednych sluchadlach, teraz som ich prehodil na druhe a ta kozenka co drzi nausniky na sluchadlach je dost navolno. akoze nausniky drzia ale nie je to idealne. nechce sa mi vyhadzovat 20-30 eur za nove, neviem s tym nieco spravit? rozmyslal som ci ich nepomohlo bud zohriatie alebo namocenie ze by sa stiahli trochu. nemate s tym nejake skusenosti?
velmi dlho som mal nausniky na jednych sluchadlach, teraz som ich prehodil na druhe a ta kozenka co drzi nausniky na sluchadlach je dost navolno. akoze nausniky drzia ale nie je to idealne. nechce sa mi vyhadzovat 20-30 eur za nove, neviem s tym nieco spravit? rozmyslal som ci ich nepomohlo bud zohriatie alebo namocenie ze by sa stiahli trochu. nemate s tym nejake skusenosti?
-
cORP.
Addict
Ryan este posledny krat idem otravovat, rozhodujem sa stale nad sluchadlami k pc, tj. headset, uz som na 80% rozhodnuty pre tie mmx300 2gen co si mi odporucil, budem brat z www.thomann.de kedze tam maju cenu 222eur, u nas ich ma len muziker za 299eur, rozpocet po vrateni orbit s mam 313eur, cize v tejto cene nezozeniem uz nic lepsie ak by som bral do uvahy aj tento web ktory ma relativne dobre recenzie ? aj ked mam mensie obavy kupovat taku vec z nemecka, davaju 3 rocnu zaruku co je tiez fajn.
-
Ryan Giggs
VIP
Nenajdeš s mikrakom po zvukovej stranke nič lepšie ani za 300.
-
cORP.
Addict
no mmx300 mam doma a mam rozporuplne pocity, zvuk teda ak porovnam proti superluxom hd681b nic moc, basy maju to je pravda, no tie sluchatka maju strasne nizku hlasitost, aj na vstavanej karte a rovnako aj na zvukovej karte soundblaster gx6 nech robim co robim ten zvuk nieje vyslovene konzistentny, myslis, ze sa musia sluchatka tzv. rozohrat ? uprimne zvazujem vratenie, zvukovo boli orbit s uplne inde pocitovo