aj na slovensku sa daju najst dobre piva, len musis vyskusat lokalne pivovary typu stupavar, wywar a pod.farnell napísal:Tu na Slovensku akosi neviem na chut piva prist.
Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
Momentálne na také obývačkové pitie u mňa vyhráva Urpiner 12-ka.
Keď nezoženiem a je akútny stav, tak sa uspokojím aj s Krušovickou 12-kou.
Keď nezoženiem a je akútny stav, tak sa uspokojím aj s Krušovickou 12-kou.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
z nealka mi chuti Birell, ten si davam ked nemam chut na alkohol (ale len CZ verziu, SK verzia je na hovno)
z piv mam rad Policku aj ked ma z nej boli hlava a vlastne hocico co nieje Staropramen ci Starobahno, resp z velkych pivovarov snad okrem Plznu a Budvaru
z piv mam rad Policku aj ked ma z nej boli hlava a vlastne hocico co nieje Staropramen ci Starobahno, resp z velkych pivovarov snad okrem Plznu a Budvaru
skusali ste niekto kombinaciu Cideru a sucheho vina v pomere 2/1?
Veď to je čúčo, nie?gogo956 napísal:skusali ste niekto kombinaciu Cideru a sucheho vina v pomere 2/1?
ephramko
parkrat som to zo zvedavosti skusil a chutovo je to celkom osviezujuce, pripadne este s jednym dielom sody, s čučom by som to urcite neporovnaval
parkrat som to zo zvedavosti skusil a chutovo je to celkom osviezujuce, pripadne este s jednym dielom sody, s čučom by som to urcite neporovnaval
ja v poslednej dobe pijem iba pale ale. nejak sa do toho nevyznam, ipa, apa, proste nech je to take jemne ovocne a horke zaroven.
tiez nemam ziadnu preferovanu znacku, pil som uz asi vsetky mozne kalterneckre, matusku, kocoura a podobne ale nejak v nich rozdiely nevidim, proste ak je to ipa alebo apa, viem ze mi to bude chutit.
jediny problem vidim v cene, to co za tie piva pytaju je podla mna nehorazne, kalternecker pol liter je 2,50 az 3, tretinka za 2 eura... tie ceske kupujem vacsinou vo freshmarkete a 0.75 litrova flasa stoji skoro 4 eura, otras.
mozno aj preto som si zvykol pit tesco ale. tretinkova flasa za euro (co stale nie je malo) a chuti to celkom dobre, samozrejme na vyssie spomenute to nema, ale dvojnasobny rozdiel tam nie je aby to opodstatnilo tu cenu.
nechapem preco ziadny velky pivovar nezacal este robit pale ale, za normalnu cenu.
zlaty bazant by mal mat tohto rocny vianocny special ipu, tak som zvedavy co to bude, este som ju v obchodoch nevidel. http://www.zlatybazant.sk/ipa
tiez nemam ziadnu preferovanu znacku, pil som uz asi vsetky mozne kalterneckre, matusku, kocoura a podobne ale nejak v nich rozdiely nevidim, proste ak je to ipa alebo apa, viem ze mi to bude chutit.
jediny problem vidim v cene, to co za tie piva pytaju je podla mna nehorazne, kalternecker pol liter je 2,50 az 3, tretinka za 2 eura... tie ceske kupujem vacsinou vo freshmarkete a 0.75 litrova flasa stoji skoro 4 eura, otras.
mozno aj preto som si zvykol pit tesco ale. tretinkova flasa za euro (co stale nie je malo) a chuti to celkom dobre, samozrejme na vyssie spomenute to nema, ale dvojnasobny rozdiel tam nie je aby to opodstatnilo tu cenu.
nechapem preco ziadny velky pivovar nezacal este robit pale ale, za normalnu cenu.
zlaty bazant by mal mat tohto rocny vianocny special ipu, tak som zvedavy co to bude, este som ju v obchodoch nevidel. http://www.zlatybazant.sk/ipa
Vinari by ta za to zabiligogo956 napísal:parkrat som to zo zvedavosti skusil a chutovo je to celkom osviezujuce, pripadne este s jednym dielom sody, s čučom by som to urcite neporovnaval
Pretoze to Slovakom nechuti a mnohym by to aj mozno chutilo, len to ani nevyskusaju, ked uvidia tu cenuaacid napísal:nechapem preco ziadny velky pivovar nezacal este robit pale ale, za normalnu cenu.
Pale Ale alebo India Pale Ale su drahe kvoli nakladom na suroviny, malym vyrobnym objemom alebo sa jedna o import.
Skusal si toto Bernard Bohemian Ale, stoji 1.99 alebo v akcii maju obcas tieto Bernard piva v Kauflande za Euro. Aj ked je to len taka ceska "interpretacia" toho, ako si predstavuju oni pivo tohto typu...
http://www.ratebeer.com/beer/bernard-bo ... 6o/279996/
IPA by mala byt len capovana. Ak mas rad tento styl, tak velmi sa na nu netes - pivo to nie je vyslovene zle, ale nie je to ani IPA.aacid napísal:nechapem preco ziadny velky pivovar nezacal este robit pale ale, za normalnu cenu.
Vianocny special bude opat Medovy porter.
toto bernarda som skusal myslim, ale na ipu sa to teda vobec nepodobalo.
skoda toho specialu, tesil som sa...
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2016, 22:29)
ostanem pri tesco ale teda
skoda toho specialu, tesil som sa...
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2016, 22:29)
ostanem pri tesco ale teda
Viete mi poradit v ktorom obdchode sa daju kupit plechovky piva co maju menej nez 355 ml? Dik
Skusal si metro? Osobne uz ani neviem, ci som vobec niekedy videl normalne pivo v mensej ako tretinkovej plechovke alebo flaske. Tusim, ze som take videl iba zazvorove.
-
Fabo
Hardcore addict
Klasicka tretinka by mala mat 330ml, cize pod 355 by si to mal mat bezne dostupne.
nedavno som prvy krat skusal gambac plna 12-ka... dlho som take dobre pivo nepil
-
Yos
Professional
Nepoznate nejake kamenne obchody, kde by som vedel najst Stupavar?
Trochu oživím tému - kam by ste poradili na fakt dobrého čapáka v BA?
chutí mi hlavne svetlé pivo, už som pár podnikov pochodil kde som bol spokojný, ale nezaškodí nikdy obohatiť si repertoár 
Patronsky pivovar - vlastne tankove
Vsetky klubovne - tankovy Bazant (prekvapivo super)
Hostinec U deda - tankovy Plzen
Bokovka - tankovy BUDVAR
Dunajsky pivovar - vlastne tankove
Posedenie Na rohu - tankovy Plzen
Piváreň BUDÍK - Budvar
Ružinovský pivovar Komín - vlastne rozne piva APA, IPA ale aj klasiky leziak maju
ps: nie, niesom alkoholik
Vsetky klubovne - tankovy Bazant (prekvapivo super)
Hostinec U deda - tankovy Plzen
Bokovka - tankovy BUDVAR
Dunajsky pivovar - vlastne tankove
Posedenie Na rohu - tankovy Plzen
Piváreň BUDÍK - Budvar
Ružinovský pivovar Komín - vlastne rozne piva APA, IPA ale aj klasiky leziak maju
ps: nie, niesom alkoholik
v patronskom pivovare odporucam ten special so zazvorom 
v Kolkovni v Eurovea myslim maju tankovu Plzeň
v Kolkovni v Eurovea myslim maju tankovu Plzeň
Vyhľadávam Plzeň. Na také bežné pitie nie je lepšie pivo. A navyše, tie rôzne špeciály mi aj tak prestali chutiť. Každopádne, ešte k tej Plzni, treba ju vedieť správne načapovať, čo na SK vôbec nebýva pravidlom.