Dipset napísal:hlavne nejedz jedlá tak že mixuješ sladké zo slaným a take sprostosti, lebo sa ti to vyhádže ešte viac. Iná vec je aj čas .Postupom času ti to zmizne.
hladaj na internete ..ak clovek nieje na nieco konkretne alergicky, nema to preco posobit na plet..ale moze sa stat ze niekomu prave dana potravina na plet skodi..ale nie vseobecne..
skodia skor ine veci..stres, hormonalna nerovnovaha(puberta-neovplyvnis ), vnutorny zapal(napriklad aj zubne kazy..) a vela inych..
//mnozstvo mazu, ktory vyprodukuju tvoje mazove zlazy nesuvisia s prijmom mastnych veci do tela..cholesterol a s tym suvisiace upchate cievy-to je ina vec
myty o jedle uz nepouzivaju ani stare mamy- je to blud(co sa tyka akne nien alergie) ...najvacsia svina je genetika a potom neochota starat sa o seba ... jednoduche ...mas mastny ksicht?? okamzite sa choj umyt ..vecer si ksicht vydezinfikuj aby nemali bakterie v noci 7th heaven a mas vyhrate ... vsetkych pupakov sa nezbavis ale bude to hovadska zmena ..na chrbte a tak je to horsie ale aspon to nevidno (sux kupalisko)
j doktorka a viaceri ludia mi hovorili ze si to treba umyvat teplou vodou aby sa pori roztiahli a lepsie vicistili.Potom na konci oplachnut studenou vodou aby sa pory stiahli.A jedlo moze na to posobit u kazdeho to je inak mne sa to zhorsovalo po piti mlieka.
No ja praveze ked kazdy den vypijem Liter mlieka tak nic ... ani za svet sa nevyhadzem ...
Ale staci mi raz zabehnut do MCdonaldu a som jak yebakova plantaz
inac v tomto letnom obdobi dost urobi aj slnko, ale samozrejme ak nesedite doma za zatiahnutymi zaluziami... tak sup sup denne aspon pol hodinu sa vystavit na slniecko a bude fajn
jorg22 napísal:j doktorka a viaceri ludia mi hovorili ze si to treba umyvat teplou vodou aby sa pori roztiahli a lepsie vicistili.Potom na konci oplachnut studenou vodou aby sa pory stiahli.A jedlo moze na to posobit u kazdeho to je inak mne sa to zhorsovalo po piti mlieka.
no s tim mliekom mas pravdu.. na mna tiez skodi snazim sa ho obmedzovat..ale najlepsie na pory je clean and clear v takej modrej flaske zarucene pomoze.. hlavne tie pory co su na nose..
ked si umyjes ksicht v studenej vode zavru sa ti pory to je fakt lenze aj so sarajtom a hura mozu kysnut ...najprv mydlo a tepla vodicke vycistit a potom ich zavriet ; )
ked uz tak najprv teplou vodou potom clean and clear a potom pekne zatvorit.. ked si nekdo mysli ze kozmetika nepomoze tak do 20 bude mat farebny xsicht.. pod pojmom pory myslime cierne bodky..
jorg22 napísal:j doktorka a viaceri ludia mi hovorili ze si to treba umyvat teplou vodou aby sa pori roztiahli a lepsie vicistili.Potom na konci oplachnut studenou vodou aby sa pory stiahli.A jedlo moze na to posobit u kazdeho to je inak mne sa to zhorsovalo po piti mlieka.
to nemyslis vazne... dufam ze ja preto nemam vyrazky, lebo pijem mlieko aj liter, dva za den
Nemusi to byt z mlieka hovorim iba ze mne sa to robilo z mlieka tiez som ho pil dost vela.Skus tyzden nepit cisit si tvar antibakterialnym mydlom alebo dakou kozmetikou a ak sa to trochu zlepsi tak je tomu navine aj mlieko.