Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

co tak 2 tyzdne kura ??
v pondelok kozmeticka vecer si ksicht umyt mydlom dat Garnier Pure A(otvori pory a humus sa do rana vyplavi) rano na tampon pletovu vodu (clean and clear - sensitive)stret mast a pocas dna ked je treba(opakovat dva tyzdne) ovsem tu kozmeticku iba raz
a nic na pupaky nieje 100%-tne ale mne tato "moja" kura pomohla 3/4 su prec a neni to narocne vykonavat :)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Ako tu uz vela ludi spominalo, kazdemu pomoze nieco ine. Mne sa aktualne velmi dobre osvedcila pletova voda Clean&Clear ale ta oranzova ktora obsahuje zinok. Je to "zabijak", ked sa toho nadychnete tak sa zacnete dusit ale inac to velmi dobre pomaha na odstranovanie necistot a mastnoty = netvoria sa nove jebaky a iny ksichtovy bordel.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ja som zacal pred dvoma, troma tyzdnami pouzivat aknenormin(obdoba roaccutanu) a je to asi naozaj nasilnejsi liek na akne:)
nemal som plet taku zlu, ale vytvarali sa mi podkozne "vredy"..no sak kto to zazil vie o com hovorim..
je to asi polrocna kura, ale uz teraz sa rano budim s relativne suchou pletou(co sa mi stavalo iba ked som sa vecer predtym naje***:D..asi som bol dehydrovany..:)), plet sa mi cez den neleskne a celkovo je ta plet viac v pohode..a to berem kratko..
aj ked to ma kooopu vedlajsich ucinkou, odporucam..
pomaha to aj v osobnom zivote..mastny jebak*** ksich na sebavedomi neprida a holku tiez s vyrazkou na nose moc chut oslovit nemate..ale hold..konecne poriadny liek :idea:
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

daj vediet ak by si mal nejake psychicke vedlajsie ucinky (ja som mal pri roacutane raz strasne silnu chut vyskusat ake by to bolo podrezat si zily), ako sa tak divam tak to je tiez isotretinoinum, schnu ti tiez z toho usta?

// edit to marcus-16: zlepsilo sa to po dvoch tyzdnoch, akne mi zmizlo celkovo uz po mesiaci
marcus-16
Star
Star

je to presne ta ista latka..isotretinoin, 20mg tabletky..
pery vyschnute strasne..ak mam pravdu povedat, tak aj gule mam nejake suche, normalne som si ich musel par krat namastit :lol:
a samovrazedne sklony zatial ziadne, ani zmeny nalad, psychka OK..dufam ze to ani nepride:)..inak po akej dobe sa ti to zlepsilo vyrazne?!
skola
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skola »

Chcem sa spytat..bral som roaccutane asi 3 mesiace ale niejake zlepsenie nebolo..lebo som musle ukoncit branie lieku kvoli pecenovym testom..ale asi ho zacnem brat zase..ale ok k veci....
NEVYSKYTOL SA U VAS KTORY STE NIEKEDY BRALI ROACCUTANE PNEUTORAX? mozno je to blbost co sa pytam..ale za opytanie preda len nic nedas,,
marcus-16
Star
Star

googlil som, jak som vedel, ale co je to pneutorax som nenasiel :)
s pecenou som nemal problem, po mesiaci testy OK a to som este aj chlastal zopar-krat..ani vedlajsie ucinky okrem suchych pier..ale je to dost silny liek, telo to nemusi prijat bez problemov..

ale jednu vec upozornujem - ked to berete NERYPTE si tvar!!!! :evil:
..plet je pocas uzivana strasne citliva a namieste vytlacenia "jebaku" si akurat rozryjete kus tvare..akoze ja mam niekdy chut si ruky odseknut..

posledny dotaz k tomu lieku..ak mate problem s pletou do takej miery, ze to ovplivnuje vas "spolocensky zivot", skuste to..pomaha.. :wink:

//este info..mam trocha problem s hrdlom, neviem ci tou suchoostou bo cim..mal som ho aj zapalene, obcas boli..ale da sa prezit..

///a vela piiiiit je dobre na peknu plet :wink:
uelektronik
Star
Star

skola napísal:..ale asi ho zacnem brat zase..
to ti kozna dovoli znova ked ti robi zle na pecen?
skola napísal:....NEVYSKYTOL SA U VAS KTORY STE NIEKEDY BRALI ROACCUTANE PNEUTORAX?...
co to je bo nikde to neni tak vysvetli.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Akoze mozem osobne potvrdit ze je su to genialne tabletky:D bral som to od Konca januara do +/- zaciatku oktobra a vysledok je dost vidiet..tie suche pery a kutiky sa dali v poho prezit sem dam dake tie mensie bolesti kolien(klbov) ale inak sa to cele dalo v poho vydrzat a pecenove testy som mal vzdy ok...
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

viem ze jeden chalan bral tabletky na akne a mal strasne pecenove testy a akne tiez :cry:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

cital som si to o tom Roaccutane a pride mi jeho uzivanie ako samovrazda. Akoze dost huste tie "zriedkave vedlajsie ucinky". Nebudem mat mozno(!!!) akne, ale horsie budem vidiet, pecenove problemy, depresie a pokusy o samovrazdu :lol: :lol: :lol: to je teda "liek" jak svina. Kolkati z vas ho akoze uzivali a prezili?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Frco napísal:cital som si to o tom Roaccutane a pride mi jeho uzivanie ako samovrazda. Akoze dost huste tie "zriedkave vedlajsie ucinky". Nebudem mat mozno(!!!) akne, ale horsie budem vidiet, pecenove problemy, depresie a pokusy o samovrazdu :lol: :lol: :lol: to je teda "liek" jak svina. Kolkati z vas ho akoze uzivali a prezili?
Ja naprikald a furt som este tu, tie pecenove testy to je len individualne zrejem lebo napriklad ja som ich mal vzdy dobre tie testy a ked dodrzujes veci okolo toho co nemozes vitamin A a alkohol atd tak sa to da v pohodke prezit....
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

pockaj, bez alkoholu 6 mesiacov?!?! ved to nebolo pisane tam, aspon myslim, videl som len ze vitamin A nemozes.
qwerty-xyz

Re: Akne

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Even napísal:Poznáte niečo dobré na akne? čo použivate? čo vám pomohlo?
hej...volalo sa to zineryt....a bola to flasticka s "liekom"
strasne ma od toho stipala tvar....a nakoniec som zistil ze sa to da pouzit na nieco ine...islo o to ze tam bolo vela etanolu.....
:twisted: ta flasticka mi horela 19 minut v kuse....
a potom som si daval aknemicin..alebo nieco take......to je tiez horlavina....
ludia tie pletove hovadinky v drogerii nezaberu...chodte za koznym....a on vam povie...... :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ten zineryt predpisala aj mne moja kozna. Ale velky efekt to nemalo. Palit som to neskusal ale tvar ma zato riadne stipala. A najmä pocas nejakej fyzickej aktivity. Teraz pouzivam Aknestop. Je to taka pena ktora sa nanesie na tvar a o minutku splachne cistou vodou. Bezne ju dostat v lekarni a nepotrebujete na nu ziadny predpis. Je to dobra vec, a hlavne ucinna.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Frco napísal:pockaj, bez alkoholu 6 mesiacov?!?! ved to nebolo pisane tam, aspon myslim, videl som len ze vitamin A nemozes.
S tym by ta mala oboznamit tvoja kozna a aj taktiez zo vsetkycmi vedlajsimi ucinkami...aspon mna so vsetkym oboznamila...A ja som s alkoholom nemal problem kedze mam len 15 a nepocitujem moc chut po alkohole...Jedine z casu na cas pri dakej prilezitosti...
uelektronik
Star
Star

Frco napísal:...pride mi jeho uzivanie ako samovrazda...Kolkati z vas ho akoze uzivali a prezili?
Ja som to tiez prezil, nepripada mi to ako samovrazda zober si ine lieky ovela viac pouzivane a precitaj si ich vedlajsie ucinky, tiez su na tom nie dobre. I ked mas pravdu ze s roacutane treba byt opatrny, pocul som ze jeden typek v amerike co pestoval paraglyding sa zasamovrazdil z toho. Radsej som to riskol ako chodit z jebakmi:
Pri odporúčanom dávkovaní je pomer riziko/úžitok terapie vo všeobecnosti prijatelný vzhladom na závažnost; ochorenia.
Dead_Warrior napísal:...nemozes vitamin A a alkohol atd...
nie, nie je to tam pisane ze sa nesmie alkohol ale ze ako pri inych liekoch ze sa neodporuca. ja som pil pocas uzivania, s chalanmi po skole na pivko, a raz som sa aj poriadne formatol a nic sa mi nestalo ale neberte si zo mna priklad
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

balkymotor napísal:nie, nie je to tam pisane ze sa nesmie alkohol ale ze ako pri inych liekoch ze sa neodporuca. ja som pil pocas uzivania, s chalanmi po skole na pivko, a raz som sa aj poriadne formatol a nic sa mi nestalo ale neberte si zo mna priklad
Tak hej nesmie sa ale zober si ze u kazdeho to funguje inak tym myslim to ze u kazdeho to moze zabrat inak..poznam babu ktora to brala asi mesiac a po mesiaci mala tvar peknucku a predtym to mala brutalne...ja som to bral +/- 6mesiacov a ucinok asi po 4-5mesiacov ale ani sa necuduejm ze az po takom dlhom acse lebo som to mal v dost blbom stave....
marcus-16
Star
Star

Frco napísal:pockaj, bez alkoholu 6 mesiacov?!?! ved to nebolo pisane tam, aspon myslim, videl som len ze vitamin A nemozes.
ale de, ja pijem casto(a nehovorim o jednom pivku, to je normalka) a nic sa nedeje..neni problem ked mas dobru pecen..a berem to vyse 6 tyzdnov a akne je uz minimalne..len VAZNE cchalani najdolezitejsie je si do toho NERYPAT..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

VICHY a LAROCHE. je dostat len v lekarniach, ale je to kazdopadne ucinna kozmetika.
Napísať odpoveď