Ako a kde si najst babu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako a kde si najst babu

Príspevok od používateľa pinco »

Ostal si iba ty s kamošom. Myslíš, že je to náhoda? Podľa mňa, to osud tak zariadil. Nebráň sa tomu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a ešte si dopadol celkom dobre, lebo nakoniec si mohol ostať len sám s "kamošom"..."if you know what I mean"
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

s kamosom to bude asi laska, dve polena sa nevedia rozhbat aby si nasli babu, ked sa to dneska babami hemzi kade tade a je to ovela lahsie niekoho nabalit ako to bolo kedykolvek predym ....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

qwerty- napriklad ja si myslím, že ani nieje problem si nájsť babu na vztah, len či to má snou nejaku buducnosť. Bucuresti moze narazit na 5 báb,každá ho bude chcieť a kazdá z nich bude uj*baná na hlavu, tak co s takou? Fakt len pár krát vyklátiť a nechať tak. Problem je najst VHODNU babu ktorá mu zapasuje zo všetkým čo k tomu patrí (nemyslím dokonalu babu, kedže taká neexistuje), a to je aj moj problém vlastne.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Blastbit: Presne tak :) Báb je hodne, o tom niet pochýb, ale aké sú? Raz som bol na jednom stretku s pokecu nedávno, ako cez net do pohody, ale keď som sa s ňou stretol, no chlapi to som ešte nevidel / ako sympatická baba/, so mnou prehodila par slov a potom sa lepila po druhom stole / urcite ju nepoznali lebo sa tam zoznamovala/, od toho momentu žiadne stretko s pokecu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No aké su ženy? prepnuté a povôlné!!!!.Jeden balič hodnotil ženy podla krajín kde su zeny velmi povolne no Slovensko tam patrí na najvyššie priečky.Zeny bez hrdosti len s vysokým egom a sku*rveným charakterom. Tebe povedia ze si kkt ze sa mas uvedomiť a v sebe nevidia chybu. Z našich žien budu velmi zlé matky. Samé sa chovaju ako deti a z teba urobia kkta.
pinco
Darca
Darca

Tak to by som chcel vidieť hodnotenie toho baliča a baliča samotného. Takéto reči. Ja keď to čítam sa mi nožík vo vrecku otvára. Že to sem vôbec píšeš takéto nepodložené drísty.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

bucuresti
Light Star
Light Star

Ale to som sa citil ako somar, a to som neni sam komu sa to stalo, hovorim, ak baba vie o sebe ze je troska krajsia, tak tam sa menia hned zivotne hodnoty, musim to zacitovat tu babu: " pozri to pekni chalani, idem si tam sadnut" ja som ostal obareny, jak horucou vodou
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bucuresti-tak tvoj problem je asi vzhlad,keby si pekný tak ti toto nikdy nepovie. Musís si zlepšiť image.Vlasy uprav,fuzy si nechaj alebo zhod neviem co sa ti hodí,mozno obliekanie cojaviem,... len to zmen. Zeny su naročne na seba aj na chlapov.Toto mi X báb potvrdilo ze na vzhlade zálezí aj na chovaní,komunikovaní,... no na vsetkom zálezí lepší samci vyhravaju.Mozno by si sa lubil aj teraz nejakej,taký aký si ale to sa nacakas dost dlho. Ale proste sak pozri sa na baby. Pozrem na lavo 10 jebačiek,pozrem na pravo 20 je*aciek,pozrem dozadu 2 tučne skarede zeny ktore ostanu na ocot pokial nezhodia. Proste lepší,pritazlivejsí chlap vyhráva takto to je viem o tom svoje.
pinco
Darca
Darca

Tak podľa neho je potom ľahké dostať do postele väčšinu žien. Som čakal, že budeme mať popredné miesto a nie že to budeme zdielať s polovicou planéty. Čiže aké už len najvyššie priečky môže Slovensko dosahovať?! Žeby také američanky bolo ťažšie zbaliť? Nechce sa mi veriť. Podľa mňa hrozne subjektívny pohľad. Štatistika pre neho, ale určite sa nedá globalizovať. Tam existuje toľko faktorov v jednotlivých krajinách, národoch, kultúrach, či sa žena s mužom vyspí alebo nie, že sa to nedá takto zhrnúť.
bucuresti
Light Star
Light Star

Blasbit ano mas pravdu, len ona nebola j*backa, ale sympaticka, troska pri sebe, proste ti chalani sa divali co tam oxiduje, ja si nehladam ziadne j*backy, ale normalne baby...sede mysky
Ale je to pravda ak je baba trosku sympaticka, nabali si pomaly hocikoho, u chlapa to uz gtake neni
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bucuresti- vies aj na peknu babu mozes mat, nemusí to byt šedá myška len sa musí vediet chovat a nestrápnovat seba aj teba zároven. Musis najst kontakty na ženy tie ziskas na dost miestach a dopilovat svoje vzhladove nedostatky ak také más.Hentá baba ked ti zadre ze tam sedia pekný chalani tak je to od nej ubohe, ale nebude stebou strácat cas ked sa jej moc nepáčiš.Svoj vzhlad zmaknes mozno stačí pár uprav. Moj kamos mal dlhe vlasy a sa mi stazoval ze ho baby nechcu.Mu vravím fajn ze tebe sa lubia na sebe dlhe vlasy ale moc zenám sa nepáčia.Mu vravím skus sa ostrihat, urobil to nageloval si trošku vlasy a jedna mu povedala ze je fešák a dalsie dve sa okolo neho motali. Pritom postava,povaha,obliekanie,unho neni problem len vlasy mu o 200% kazili image.Uz samotne baby je ina kategoria ona sama musí vediet co chce- ci sa zabavat,alebo caka na princa na bielom koni,ci je zakomplexovaná a nedá nikomu šancu,tam ti nic nepomoze len iné hladať a stakýmito nestrácat cas. V tej partii by to bolo najlepsie ako spominal Soviet len ked ty ju nemas. Mozes skusat sám lovit kade tade. Inak 9 z 10 báb je pre teba nevhodných na vztah a pritom v tebe nemusí byt ani problem a ten problem budu mat oni v sebe.
bucuresti
Light Star
Light Star

Hej je to pravda, ono ja cvicim tak snad sa troska nabucham, potetujem a uvidim, vlasy uz nemam :) takze to nedam moc dokopy :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Noo trebars hola hlava,fajn postava mozno tetovanie ked chces ale to dás dokopy prakticky rýchlo. Horsie je ked u zeny nepreskočí iskra tam ti nepomoze nic. Bohuzial ked si zena povie ze chce byt sama tam nepohneš.Niesi jej typ ak ho má vyhradený proste nepohnes. Chlapa to vytočí on si povie sakra sak je slobodná je fajn kus,aj chovanie má, ale ked ma taku motivaciu ze nechce nič, má komplexy,tak si skončil,jedine zeby ti aspon kamosky dohodila alebo by si si ich sám nasiel v jej priateloch. "Vztahy sa komplikovane rodia a jednoducho končia" to je také moje príslovie
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Budeš vyzerať ako Dwayne Johnson a baby na teba budú letieť na 100% :smt047
Ak ťa žena nedokáže akceptovať takého aký si, tak to potom nie žena, s ktorou by si mal tráviť svoj čas. Nie som ani super sexy, ani super bohatý, ani super oblečenie nemám, ani super účes a mám veľmi peknú priateľku, šikovnú a inteligentnú bez toho aby som sa na niečo hral. Ak sa chceš s niekým vyspať, tak áno - hraj sa niečo, čo nie si, ide to rýchlejšie. Ale ak s niekým chceš byť aj ráno a nie len večer, tak to nemá cenu, skôr či neskôr sa prejavíš. A dávať si tetovanie aby si vyzeral cool a ako drsňák.. No ja neviem. Daj si nejaký tribal na rameno a oheň na lýtko a budeš najväčší frajer. Ak raz povahovo nie si muž, ktorý vie ako so ženami, ktorý je atraktívny svojimi danosťami, môžeš sa aj rozkrájať a nebudeš mať Megan Fox. Možno sa s ňou vyspíš, ale partnerka to nebude. Lebo svaly,tetovanie a holá hlava je dosť málo na vzťah.
bucuresti
Light Star
Light Star

Danodrevo - holá hlava už musí byť, ne preto že sa mi to ľúbi ale musí, chápeš? A posilujem nie kvoli p*cam, ale kvoli sebe lebo ma to bavi, a tetovanie sa mi ľúbi, tak si chcem dať... ja sa na nič nehrám, len aby si vedel, len som tvrdil, že v dnešnej dobe je to ťažké hold vše. Za to že ty máš peknú, inteligentnú priateľku možeš byť rád. Nazdar.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Existuje take to príslovie ze "Lasku netreba hladat, zjaví sa zrovna vtedy ked to budes najmenej očakávať"- pekne to znie,ale nato aby vobec prišla do tvojej hlavy a srdca, sa MUSIS POHYBOVAT TAM KDE SA POHYBUJU ZENY a musí to byt obojstranná láska. Naozaj bud to bude tak ze budes v nejakej novej partii ludí,alebo pojdes niekde sám a sám baliť ženy,alebo nebudes balit zeny ale oni budú niečim pritahované k tebe a príde/prídu ku stolu a budu sa vypytovat ako v prípade Sovieta.Mal ich ako keby v "paži" bavil sa s každým asi nejaku pozitivnu energiu roznášal a preto boli ním pritahované. Podla mna sa na teba nalepí minimálne jedna nech skusis hocijaký sposob len ci zato stojí. Kvantum je ale kvalita musí byť ak to má dlhodobo vydržať.
pinco
Darca
Darca

A možno to v Sovietovom prípade boli feromony.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Lucky Louie je klasika :P
Inak nevravim, ze same chodia k stolu alebo nieco take si prisadavat atd. Zalezi do situacie vzdy. Clovek sa bezne bavi (neupozornuje na seba), no dievcata si vsimaju skoro vsetko a vsetkych, ked su niekde v podniku. Ved oni lubia ohovarat a bavit sa o kazdom chlapovi, takze take nieco im vyhovuje.
Potom ide clovek k baru si objednat a napriklad tam dake dievca stoji a clovek vidi, ze sa usmieva tak nahodi for fun daku nenasilnu rec (ak ovsem ma naladu na nu) a bud sa chyti alebo nie. Necakane, spontanne. Je to ojedinele, ale vravim, ze sa to deje a je to uplne nahodne. A ked sa to deje, tak nesmie clovek zdupotat, ale chytit sa, aj keby si neveril.
Umna je napriklad laska bullshit, takze s tou odomna na mile daleko a preto to beriem cele jednoduchsie a bezproblemovejsie. Ovsem clovek neskoci po kazdej, ale len po tej co ho zaujme. Ja na vyfintene slecny niesom, takze u tych sa asi inak treba spravat, ak ta take lakaju. Ale ked ta dievca chce, tak sa v sukromi vyfinti len pre teba a to je uz o inom..

U zeny ale nikdy nevies, kedze ona si vsima raz milion faktorov a inokedy ledva jeden.Povacsine je jeden z hlavnych faktorov vek.
Napísať odpoveď