Ako a kde si najst babu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Patrik222
Light Star
Light Star

Ako a kde si najst babu

Príspevok od používateľa Patrik222 »

Cawte mám taký problém že si neviem nájsť babu mam 18 rokov a ešte som žiadnu babu nemal :( neviem kde nájsť tú pravú babu , chodím do školy jedna baba tam je ktorá sa mi páči ale je to skôr kamarátsky vztah.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ako a kde si najst babu

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pravá ideálna baba neexistuje. Existuje len baba, ktorá sa ti zapáči vzhladom aj chovaním. Nato kolko to medzi vami vydrží bude závisiet od vás dvoch. Problem neni najst babu na chodenie, taku zbalís v krčme,na diske,na kupalisku,na zastavke,cez net,na kurze,v kostole pokial máš nejaké to sebavedomie,štipku humoru,výrečnosti, tvojho pekneho obliekania sa,chovania,...To že teraz nemas babu je aj tvoja chyba a keby chces ich mozes mať do roka aj 6 frajeriek. Vypiluj svoje nedostatky s nesebavedomým štýlom aký más teraz, ak chces aby nejaká zmena nastala.Tuto kamarátku co mas teraz týmto plačlivým štýlom nikdy nezbalíš, ale drž sa jej, lebo má isto nejake dalsie kamošky ktoré mozu byt aj lepsie ako ona.
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fiha v skole je len jedna baba, ktora sa ti paci? A to chodis na aku skolu? Nechodis s kamosmi sa prejst na dake pivo atd? Zeny su vsade..treba otvorit okale..same ti do narucia neskocia..
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petros6613 »

Kamarátsky vzťah?... ak sa ti naozaj páči tak chvíľu počkaj. Choď s ňou dva-tri krát sám von, porozprávaj sa s ňou.
Patrik222
Light Star
Light Star

takže čo som spomínal tú kamarátku zo školy tak je to baba ktorá sa mi páči ale nechcem snou začínať nič viac možno by som aj chcel ale ona to tak podla mna necíti. Proste ja a môj najlepší kamarát za nou chodíme každú prestávku alebo príde ona a kecáme o všeli čom :D a mám taký pocit že keby si mala vybrať mezdi nami tak si vyberie jeho proste ja som neni nijaký extra výrečný a bláznivý človek ako je on. Tak to proste je a nechcel by som kvoli tomu prísť o kamaráta s ktorým si rozumiem už nijaký ten čas. A čo sa týka že babu si nájdem skoro všade tak neni to tak som z malej dediny kde sa nič nedeje stále som doma doteraz my to tak nevadilo ale teraz mi to už leze na nervy. Neni s kým ísť von spolužiaci bývajú bud na intráku alebo tiež dochádzajú tak sa to rýchle rozíde a nikde sa nejde :(
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petros6613 »

Tak ak ju berieš ako dobrú kamarátku a nechceš viac je to na tebe, prečo by si mala vybrať jeho? To, že nie si toľko výrečný to asi len preto, že ste viacerí a rozprávajú sa práve oni, keď s ňou budeš sám bude sa musieť rozprávať len s tebou :D No ako chceš rozhodnúť sa musíš sám a o kamaráta neprídeš, ak je to tvoj dobrý kamarát už dlho za chvíľu bude všetko ok ;) Hlavne rob čo ti sám chceš.
Akože si z malej dediny a nikam sa nejde, vždy sa niekam chodí, stále piatky, víkendy, ožieračky toho sa neboj a ak sa fakt nič nerobí niečo zorganizuj a oni ostanú :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ak si myslíš, že tú pravú nájdeš na prvý šup, tak veľa šťastia. Skúšaj skúšaj...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ko*ot, .... ser na kamaratske vztahy, a babu najdes dobru kdekolvek. Nebud debil, trosku popozeraj forum a posuduj materialy k tomu prislusne, ... a nebud posraty.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ak je tvoje sebavedomie niekde na úrovni teploty na stanici Vostok, tak určite si pozri nejaké materiály. Mnohí tu zatracujú celý pick up a všetko s tým spojené, no má to niečo do seba, človek sa môže od toho odpichnúť a ak nevie ani akým spôsobom osloviť dievča, tak niečo z toho by ti určite mohlo pomôcť. Potom to už ide úplne samo a nie je problém zbali´t akékoľvek dievča ak vieš vystupovať a čo to zahrať. :-)
Ako zbaliť by bolo, treba len oslovovať a trocha ohúriť, vyvolať záujem a máš to. A hlavne musíš chodiť von, do spoločnosti, na rôzne krúžky, inde ženu nestretneš. Prípadne konvertuj na islam, bež do Iránu a nejakú si kúp. Ak nemáš gule na to baliť v spoločnosti, tak si skús niečo na internete, pokec, facebook, môžeš bez stresu osloviť kohokoľvek a skúšať si to takto.
A ešte jedna rada, spolužiačku nechaj tak, neser si kde ješ, či ako sa to hovorí. Nikdy nič dobré nebolo z triednych vzťahov. A tú pravú určite nestretneš na prvý pokus, pár krát sa popáliš, ale to k tomu patrí, aspoň sa naučíš chodiť vo vzťahoch :-)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Sucasna doba poukazuje hlavne na majetnicke hodnoty a najme vzhľad / sympatie, sarm sa tomu aj hovori/..tie rozne pick up su fajn ale tiez ich uspesne vyuziji len Ti "krajsi"...Vacsina tvrdi ze na vzhlade nezalezi /tvrdia to dievcata/, ono to je loz, ved si pozri ked si baba kupuje auto diva sa ako auto vyzera nie aky ma vykon atd..ako sa baba upravuje niektore travia aj hodiny pred zrkadlom a to pozaduje aj od chalana v zmysle ze musi byt IN... k teme skus hladat nieco ine, zisti na co mas, lebo vacsina ved poznam aj s mojho okolia vyzorovo nic moc chalanov, ale myslia si ze su panmi sveta ale bez frajeriek :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bucuresti- jasneze zalezí na vzhlade chalana...dám príklad - 2 typy chalanov:
Prvý- ten prvý chalan - má nadváhu, síce sa dobre oblieka,má oholenu tvár,má fajn povahu
Druhý- ten druhý chalan - je vyšportovaný chalan dobre sa oblieka,má mužne črty a má fajn povahu
Cize obaja chalani sa dobre obliekaju,maju fajn povahu, ale v postave a v tvári je ten vyšportovaný predsa len pre ženy atraktívnejší. Jasne ze si zena vyberie takeho vyšportovanejšieho chalana a to nemusí byt moc namakaný.Nevravím zeby ten chalan pri sebe mal zostat na ocot. Ale tak z 10 báb by 8 báb malo zaujem o vyšportovaneho a 2 o toho co má nadváhu. Je to taký nepomer.
A ženy su do svojho vzhladu a seba tak zahladené,tolko naň míňajú len aby sa páčili každému ktorý je v ich okolí.A potom dosť zabudaju na svoje vlastné chovanie a vtedy im nestačí byt len pekné a stále sú samé.Sak každý chalan chce peknu a zároven povahovo skvelú ženu. A ženy chcu to isté dobre vyzerajuceho chalana s fajn povahou. Hej vidím na ulici peknu babu a nič moc chalana, ale také vzťahy trvajú krátko. Ked ženská natrafí na takeho chalana po ktorom vždy túžila tak bez váhania pošle terajsieho do prdele. Proste človek si vždy vyberie to krajšie lepsie, co sa mu do cesty pritrafí.Mám momentálne octáviu ale ked natrafím na audi a budem nanu mat tak si tú vyberiem.Protiklady sa vo vztahoch nepritahuju, nemoze byt egoistka s dobrákom a naopak. Síce zo začiatku im nieco na sebe imponuje,ale stále je to len dočasne.
Patrik222
Light Star
Light Star

co ste písali o materiáloch tak máte link ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

myslim ze knihu Hra (neil strauss) najdes v cestine za pomoci googlu bez problemov

ono materialov je mnoho, v niecom si protirecia ale Hru odporucam aj ako knihu (ak sa nic nenaucis tak je to aspon zaujmave citanie)
dost odporucana (ako zaklad) byva este kniha Double your dating, tu som ale necital

ono ziadna kniha z teba magnet na zeny neurobi (to musis urobit sam), niektore principy ale vysvetli dobre
samozrejme aj pricipy si nestaci nastudovat ale trosku aj vyskusat a odzit
Patrik222
Light Star
Light Star

keď ju nájdem na googli určite si to prečítam. čo sa tyká tej kamarátky dá sa povedať že som do nej zalúbený stále na ňu myslím či cez týžden alebo výkend proste neviem na ňu nemyslieť. Mám aj jej facebook ale moc si s ňou tam nepíšem lebo nemám o čom :( proste stále to rýchlo skončí ked začnem jej písať stále to iste dookola ako sa máš ? atd. tak už sa blbo cítim jej furt to isté písať.
poradte mi mám je niečo napísať alebo nechať to tak. Viem že kamarát si s ňou asi píše každý deň ked má internet a preto s ňou ma taký bližší vzťah ked sa ho opýtam či sa mu páči tak on povie že ano ale nechce nič viac len ako kamarátku ale podla mňa to tak neni tak neviem čo robiť :(
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Na to ti dam taku vsetobecnu radu do zivota:

Prid na to, ze dokazes byt stastny sam. Potom bude otazka ci byt s niekym otazkou volby a nie otazkou nutnosti.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Patrik222- ty si mi uz kedysi písal správu ze si nevedel co písat babe ja som ti to tam písal tak si to láskavo este 50 krát prečitaj. Urob niečo zo svojim vzhladom ak si mysís ze aj tam je problem.
bucuresti
Light Star
Light Star

V tejto dobe je ťažké si najisť partnerku, pokiaľ fakt ju nemáš čím ohúriť, bohužiaľ už ani priemerným holkam nestačia obyčajný chalan.. Možno by som aj povedal, že celé na hlavu postavené, niekto čo čítam fóra má partnerku a ešte aj veľa nápadníkov a niekto nemá absolútne nič :/
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Načom skutočne záleží, aby ta neodmietali všetky dievčatá?
1. Vzhlad-pri prvom dojme určite, v nom je zahrnuté X vecí ale zato aký máš nos,uši,usta,výšku to sa nedá ovplyvniť.Co sa dá ovplyvnit je hmotnosť,postava,usmev,....
2. Tvoj verbálny-to čo jej povieš na nete/vonku a neverbálny prejav-gestá,mimika
3. Chovanie + povaha
4. Charizmatické vlastnosti a vyžarovanie
5. Obliekanie sa+doplnky (retiazka,naramok,naušnica,...),voňavka- nemusí to byť značkové oblečenie, ale je to tak že šaty robia človeka
6. Záluby- čím viac ich máš, tým viac si hodnotnejší
Tiež som musel pilovať tieto veci aby som nejaku babu mal. Mal som len 2 baby tento rok viem neni to vela no som vyberavý čo sa týka chovania u ženy a čiastočne sa mi musí aj páčiť. Ale okrem nich ma chcelo dalších 8 báb len tento rok. Viem to presne pretože som to počítal. Niektoré uz sú síce zadané ale mne to nevadí nepasovali ku mne. Takže život je zmena,ženy sa menia,počasie sa mení,technika sa mení tak sa aj muži musia zmeniť ked cítia že sú uplne odstrčený a neni o nich žiaden zaujem
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zalezi aj od toho ako danu dievcinu spoznas..
Vo vacsine pripadov umna to nebolo vobec o prvom dojme, ale o tom,ze som bol s partiou niekde koncert/krcma a pod. a bavil som sa s nimi a nijakemu dievcatu sa nevnucoval. Clovek ani nevedel ako a daka dievcina sa onho hned zaujimala a nemal problem ju hned ulovit . Proste videla, ze sa clovek vie zabavit, ludia ho v partii maju radi atd, kus si ho povsimala a bolo. Zaluby a spol spozna az casom aj tak. Ide o ten moment a hlavne vediet sa rozpravat ako s nou, tak aj v partii :)
Ale ako vravim, zalezi od toho ako hladas dievca. Ale ako ja vravim, dievca sa nema nasilu hladat..pride same a to sa x krat uz potvrdilo aj mne.
bucuresti
Light Star
Light Star

Isto mate pravdu chalani, len moji kamoši su už zadaný, takže vonku nechodia takmer vobec, ostal somm iba ja s kamošom, ale ešte aj on je hanblivý, takže vec sa tu komplikuje
Napísať odpoveď