Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?

Príspevok od používateľa pinco »

Ja neviem ako vy, ale mne sa nepozdáva také to, že človek spraví vo vzťahu chybu, dvojica sa rozíde a následne už nič viac neriešiť, radšej zabudnúť a nepokúšať sa vrátiť sa späť a skúsiť sa porozprávať a vyjasniť si to. Som toho názoru, že vzťah by sa mal skôr "opravovať" a nie hneď zabudnúť a vymeniť. Pokiaľ teda sa jedná "len" o takúto chybu, že nebol k nej až tak úprimný, nepovedal jej o všetkom, čo ho trápi a tak. Možno mal na to dôvod a nechcel ju tým zaťažovať alebo niečo podobné. Veď to nie je až taký strašný dôvod na rozchod a dá sa to vyriešiť. Stačí sa porozprávať a pokiaľ obaja k sebe ešte niečo cítia, tak prečo by to neskúsili? Potom sa nečudujem, že je toľko rozvodov, keď namiesto toho, aby si to dvaja ujasnili, sa radšej rozídu a nájdu si niekoho iného len preto, aby zaplnili prázdne miesto. Podľa mňa, dať niekomu druhú šancu, nie je až taký veľký krok späť. Ak si dvojica rozumela a len to trochu viac zaškrípalo v nejakom prešľape, tak sa to dá znovu spojiť. Záleží však od závažnosti toho prešľapu.

RobZero, škoda no, že si nedostal ani šanci vyjasniť si to s ňou.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Kto chce dovod si najde :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pinco, len kolko "druhych" sanci je v poriadku?

niektori ludia druhu sancu zneuziju rovnako ako n-tu a ked raz pretecie pohar, urobia z vas bastardov, ktori "nechcu dat ani druhu sancu a priestor na zmenu"
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

To neviem, že koľko šancí je v poriadku. Tiež to záleží od závažnosti dôvodov, prečo sa dvaja rozišli. Niekedy človek povie to, čo neskôr môže oľutovať. Možno sa dvaja ani nechcú rozísť a napríklad dôsledkom hnevu vzťah ukončia, čo neskôr vyhodnotia, ako zlý krok. Alebo možno je len jeden z dvojice menej skúsený, čo sa vzťahov týka a v niektorých prípadoch jednoducho nevie, ako reagovať a čo sa jednému zdá prirodzené a logické, pre druhého nemusí byť. Na čo si v dôsledku rozchodu uvedomí, že naozaj spravil chybu a dokáže ju napraviť. Opäť opakujem, záleží od závažnosti dôvodu rozchodu. Napríklad nevera, to sa už nedá vrátiť, to už nijak nenapravíš, už to tam je a nedá sa to zmazať, zabudnúť. Ale napríklad nejaký menší problém v komunikácii, to sa dá vyriešiť, to vie človek zmeniť.

Tu padli také názory, že akonáhle sa raz rozídem, tak už nič neriešiť, zabudnúť a nájsť inú. Pritom dôvod môže byť úplne banálny, tak prečo to neskúsiť znovu? Pokiaľ obaja chcú.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tiez si myslim ze sa to moc generalizuje
A konkretne tento pripad ma sancu.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

RobZero napísal:nikoho som za ten mesiac nemal a pozval som ju von no je v škole tak neviem či príjme ak áno tak večer napíšem ako to dopadlo

//autoeditácia príspevku (04 Nov 2013, 14:35)
má už iného mali ste pravdu nemal som to tolko riešiť bolo by mi výrazne lepšie
No čo, dva dni si poplačeš, bude ti možno ťažko a časom si nájdeš inú, s ktorou ti bude rovnako dobre, alebo lepšie ako s bývalou. :cookies:
needhelp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa needhelp »

takze ste sa ani nestretli ? ci hej ?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Bo*a ja som to hovoril v mojom prvom príspevku že určite si truba povedala ze naco je jej chalan co má rodinné problémy a máme to tu,našla si iného...no nič kámo už vieš načom si a možeš ju spokojne poslať do p*či,zmazať zo života a hladať dalšiu...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ako netuším, prečo by ju on mal poslať tam, kam si ju ty poslal a zanevrieť na ňu. Chúďa žena nič nespravila, tuto kolega ju klamal počas celého vzťahu, myslím, že je jeho vina, že ich vzťah mal takýto záver.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ukáž jej p********.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

penazenku? (pocet hviezdiciek sedi)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Yop. :)
Napísať odpoveď