Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?
Re: Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?
Ja neviem ako vy, ale mne sa nepozdáva také to, že človek spraví vo vzťahu chybu, dvojica sa rozíde a následne už nič viac neriešiť, radšej zabudnúť a nepokúšať sa vrátiť sa späť a skúsiť sa porozprávať a vyjasniť si to. Som toho názoru, že vzťah by sa mal skôr "opravovať" a nie hneď zabudnúť a vymeniť. Pokiaľ teda sa jedná "len" o takúto chybu, že nebol k nej až tak úprimný, nepovedal jej o všetkom, čo ho trápi a tak. Možno mal na to dôvod a nechcel ju tým zaťažovať alebo niečo podobné. Veď to nie je až taký strašný dôvod na rozchod a dá sa to vyriešiť. Stačí sa porozprávať a pokiaľ obaja k sebe ešte niečo cítia, tak prečo by to neskúsili? Potom sa nečudujem, že je toľko rozvodov, keď namiesto toho, aby si to dvaja ujasnili, sa radšej rozídu a nájdu si niekoho iného len preto, aby zaplnili prázdne miesto. Podľa mňa, dať niekomu druhú šancu, nie je až taký veľký krok späť. Ak si dvojica rozumela a len to trochu viac zaškrípalo v nejakom prešľape, tak sa to dá znovu spojiť. Záleží však od závažnosti toho prešľapu.
RobZero, škoda no, že si nedostal ani šanci vyjasniť si to s ňou.
RobZero, škoda no, že si nedostal ani šanci vyjasniť si to s ňou.
Kto chce dovod si najde 
pinco, len kolko "druhych" sanci je v poriadku?
niektori ludia druhu sancu zneuziju rovnako ako n-tu a ked raz pretecie pohar, urobia z vas bastardov, ktori "nechcu dat ani druhu sancu a priestor na zmenu"
niektori ludia druhu sancu zneuziju rovnako ako n-tu a ked raz pretecie pohar, urobia z vas bastardov, ktori "nechcu dat ani druhu sancu a priestor na zmenu"
To neviem, že koľko šancí je v poriadku. Tiež to záleží od závažnosti dôvodov, prečo sa dvaja rozišli. Niekedy človek povie to, čo neskôr môže oľutovať. Možno sa dvaja ani nechcú rozísť a napríklad dôsledkom hnevu vzťah ukončia, čo neskôr vyhodnotia, ako zlý krok. Alebo možno je len jeden z dvojice menej skúsený, čo sa vzťahov týka a v niektorých prípadoch jednoducho nevie, ako reagovať a čo sa jednému zdá prirodzené a logické, pre druhého nemusí byť. Na čo si v dôsledku rozchodu uvedomí, že naozaj spravil chybu a dokáže ju napraviť. Opäť opakujem, záleží od závažnosti dôvodu rozchodu. Napríklad nevera, to sa už nedá vrátiť, to už nijak nenapravíš, už to tam je a nedá sa to zmazať, zabudnúť. Ale napríklad nejaký menší problém v komunikácii, to sa dá vyriešiť, to vie človek zmeniť.
Tu padli také názory, že akonáhle sa raz rozídem, tak už nič neriešiť, zabudnúť a nájsť inú. Pritom dôvod môže byť úplne banálny, tak prečo to neskúsiť znovu? Pokiaľ obaja chcú.
Tu padli také názory, že akonáhle sa raz rozídem, tak už nič neriešiť, zabudnúť a nájsť inú. Pritom dôvod môže byť úplne banálny, tak prečo to neskúsiť znovu? Pokiaľ obaja chcú.
tiez si myslim ze sa to moc generalizuje
A konkretne tento pripad ma sancu.
A konkretne tento pripad ma sancu.
No čo, dva dni si poplačeš, bude ti možno ťažko a časom si nájdeš inú, s ktorou ti bude rovnako dobre, alebo lepšie ako s bývalou.RobZero napísal:nikoho som za ten mesiac nemal a pozval som ju von no je v škole tak neviem či príjme ak áno tak večer napíšem ako to dopadlo
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2013, 14:35)
má už iného mali ste pravdu nemal som to tolko riešiť bolo by mi výrazne lepšie
takze ste sa ani nestretli ? ci hej ?
Bo*a ja som to hovoril v mojom prvom príspevku že určite si truba povedala ze naco je jej chalan co má rodinné problémy a máme to tu,našla si iného...no nič kámo už vieš načom si a možeš ju spokojne poslať do p*či,zmazať zo života a hladať dalšiu...
Ako netuším, prečo by ju on mal poslať tam, kam si ju ty poslal a zanevrieť na ňu. Chúďa žena nič nespravila, tuto kolega ju klamal počas celého vzťahu, myslím, že je jeho vina, že ich vzťah mal takýto záver.
Ukáž jej p********.
-
javatar
Hardcore addict
penazenku? (pocet hviezdiciek sedi)