Ako bezpecne zverejnit e-mail
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ako bezpecne zverejnit e-mail
Hladam sposob, ktorym by som mohol umiestnit na stranku kontaktny e-mail bez toho, aby hrozilo, ze bude robotmi zahrnuty do spam listov.
Nechcem to riesit, tak, ze budem pisat nieco(zavináč)domena.sk, lebo sa mi to nepaci. Videl som jeden javascript, no IE8 pri zakladnych nastaveniach javascript myslim blokuje a vyhadzuje to horne upozornenie, preto by som sa tomu rad vyhol.
Napada ma to spravit este formou obrazku.
Mate s tymto nejake skusenosti?Ocenim kazdu radu
Nechcem to riesit, tak, ze budem pisat nieco(zavináč)domena.sk, lebo sa mi to nepaci. Videl som jeden javascript, no IE8 pri zakladnych nastaveniach javascript myslim blokuje a vyhadzuje to horne upozornenie, preto by som sa tomu rad vyhol.
Napada ma to spravit este formou obrazku.
Mate s tymto nejake skusenosti?Ocenim kazdu radu
velmi bezpecne, avsak nie user friendly: http://mailhide.recaptcha.net/
holubar[@hojko.com]obrazok
prvu cast napis normalne textom a druhu cast aj zo zavinacom daj obrazkom... tym padom bude robot brat prvu cast ako obycajne slovo, a ak dokaze aj OCR tak druhu tiez bude brat ako obycajne slovo... nieje to az tak strasne divoke riesenie a zaroven je celkom bezpecne (robot by musel presne vediet co, a v akom formate ma hladat)
prvu cast napis normalne textom a druhu cast aj zo zavinacom daj obrazkom... tym padom bude robot brat prvu cast ako obycajne slovo, a ak dokaze aj OCR tak druhu tiez bude brat ako obycajne slovo... nieje to az tak strasne divoke riesenie a zaroven je celkom bezpecne (robot by musel presne vediet co, a v akom formate ma hladat)
-
bb5unlock
Light Professional
bezny a jednoduchy sposob ako sa vyhnut je robotom je pisat ho tak ako sa cita v anglictine
tj. [email protected] napis ako peter(at)doma.sk
tj. [email protected] napis ako peter(at)doma.sk
-
Gepid
Medium Professional
Ak obrázok "poškodíš" tak nie. Čiže dáš do pozadia čiarky, pismená otočíš a tak...Holubar napísal:takze ak by som dal cely mail ako obrazok, tiez to bude po OCR brat ako adresu? Taketo riesenie som este nevidel
-
Holubar
Darca
V obrazku som videl, nevidel som to tak, ako to navrhol kupo, ze pol do toho a pol do toho, celkom originalny napad. Asi to tak aj ja budem robithojko napísal:Holubar: Nevidel??? Trebars Facebook dava mail do obrazka.
-
hojko
Site Admin
bb5unlock: Este som zabudol reagovat na to co pises. Ak bot dokaze rozlustit mail zo stranky, tak nie je problem zavinac nahradit vyrazom (at) a bodku vyrazom (dot), takze toto ochrana nie je, pretoze primitivny script to rozlusti a prelozi do realnej formy. Mozno este keby to bolo pisane v slovencine alebo co, tak je to ine, ale v pripade pouzitia (at) a (dot) a je ako keby si tam napisal rovno mail.
-
Holubar
Darca
Trochu som sa s tym hral. Nasiel som nejaky online generator obrazkov, jediny problem je potom napasovat vedla seba obrazok a text, aby to neposobilo dojmom, ze to nie je jednotne. Ak to urobim tak, ze vytvorim dva obrazky pozostavajuce z jednotlivych casti adresy, dosiahnem rovnaky efekt, co sa tyka zabezpecenia, ako ked skombinujem text+obrazok, alebo to bude to iste co jeden obrazok?
Na akom principe funguju tie OCR harvestery? Nechcem davat do pozadia obrazku ciarky ani nic ine.
Na akom principe funguju tie OCR harvestery? Nechcem davat do pozadia obrazku ciarky ani nic ine.