Ako casto chodite pit...???
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako casto chodite pit...???
Basnicka otazka... Kto podla vas je alkoholik ??
-
Grim
Darca
...alkoholik je každý, kto je závislý od alkoholických nápojov...
...ale od kamaráta som počul definíciu, že každý kto pije sám je alkoholik...takže tí korheli v šenkoch niesú alkoholici...lebo pijú spolu...
...ale od kamaráta som počul definíciu, že každý kto pije sám je alkoholik...takže tí korheli v šenkoch niesú alkoholici...lebo pijú spolu...
on to myslel tak, že + tí čo pijú sami (napr. doma) bez zámienky sú alkoholici
No omg, rukuku na srdce, kto si z Vas nenalial sam doma? Podla mna normalka, obcas si aj ja nelejem za poharik ked je chut, ale neopijam sa...cisto len pre chut. A ako alkoholik sa necitim...nikdy ma netrebalo zbierat zo zeme, nikdy som z alkoholu neblul, ani mi z alkoholu nikdy nebolo zle.
Aj ja som raz pil doma sám červené vínko, ale bolo vynikajúce a pozerať film s pohárom červeného. 
A ešte včera v noci zopár Fernetov...
//vlastne som si teraz spomenul, že to u mňa boli kamaráti a ja som im piekol pizzu...tak to sa neráta.
A ešte včera v noci zopár Fernetov...
//vlastne som si teraz spomenul, že to u mňa boli kamaráti a ja som im piekol pizzu...tak to sa neráta.
ja si doma pivo ulejem ked mam chut popripade ked som sa trocha prejedol a chce to pomoc tak pivo neuskodi, niekde som cital, ze je zdravsie ako pomarancovy dzus 
posledne roky pijem alkohol iba vynimocne, skoro vôbec
ked sa ide vonku s kamosmi v piatok tak nepijem. Ak sa ide na nejaku disco/do klubu tak si supnem zopar poharikov aby sa mi nohy rozviazali
ale inak alkohol nepijem dokonca v poslednom case ani pivo mi nechuti.
mám 17 utorok streda štvrtok piatok robím a pijem piatok, sobota, nedela a pondelok kešťa
....a takto dookola a namol 
-
Kok
Light Professional
^ tak to si frajer ..
ja chodim pit ked je prilezitost, vacsinou piatky ak su nejake akcie :p
ja chodim pit ked je prilezitost, vacsinou piatky ak su nejake akcie :p
Mne sa už dávno skončila éra mladých čias, keď sa pilo takmer každý víkend, či už len tak alebo po tých nespočetných koncertoch. Takisto vždy nabitá prázdninová sezóna sa opakovať nebude.
Za posledný pol rok som pil trikrát (teda ak nerátam to naozaj občasné pivo pri, resp. po robote), toto leto bude úplne abstinenčné a takýmto trendom to bude aj pokračovať.
Jednoducho ma to už vôbec nebaví, nevidím v tom taký zmysel ako kedysi, je to hnus. Svoj vrchol som si odbil v 15-16 a teraz sa zo mňa stal abstinent, ktorý to niekedy, ak je mimoriadna situácia, poruší.
Za posledný pol rok som pil trikrát (teda ak nerátam to naozaj občasné pivo pri, resp. po robote), toto leto bude úplne abstinenčné a takýmto trendom to bude aj pokračovať.
Jednoducho ma to už vôbec nebaví, nevidím v tom taký zmysel ako kedysi, je to hnus. Svoj vrchol som si odbil v 15-16 a teraz sa zo mňa stal abstinent, ktorý to niekedy, ak je mimoriadna situácia, poruší.
-
cORP.
Addict
to iste ako prispevok nadomnou ,od marca som pil tusim raz tak poriadnejsie inak na to uz nemam ani cas ,ani chut ,resp aj tak nemozem kvoli praci a autu ,nechyba mi to vobec 
momentalne denno denne .. 
-
Scorpion90
King
Tvrdy alkohol ABSOLUTNE neznasam, takze sa mu oblukom vyhybam - ale pivo mam rad. Takze asi 4-5x do tyzdna si jedno doprajem (bud po robote alebo vecer). Lekari vravia, ze 1 pivo denne je zdraviu prospesne tak im budem verit
. A raz za cas aj poharik vinka, ale to naozaj iba vynimocne, a musi byt kvalitne
nepijem
, neznášam to, ale na silvestra domňa dedo stále dá pohár šampanského
neviem pochopiť ako si niekto môže doma nalievať sám
neviem pochopiť ako si niekto môže doma nalievať sám
Filipito, to robime iba my pozitkari 
Jedno pivo sem-tam určite neuškodí, ale tvrdiť, že každodenné pitie jedného piva je zdraviu prospešné je nezmysel.Scorpion90 napísal:Tvrdy alkohol ABSOLUTNE neznasam, takze sa mu oblukom vyhybam - ale pivo mam rad. Takze asi 4-5x do tyzdna si jedno doprajem (bud po robote alebo vecer). Lekari vravia, ze 1 pivo denne je zdraviu prospesne tak im budem verit. A raz za cas aj poharik vinka, ale to naozaj iba vynimocne, a musi byt kvalitne
Tieto archaizmy sú však stále pevne zakotvené v našej spoločnosti, určite máte aj vy starých rodičov, ktorí praktizujú jeden štamprlík pri raňajkách, teda, ak nejdú do roboty.