Ako casto chodite pit...???
Ako casto chodite pit...???
v dnesnej dobe pije(alkohol) vacsina ludi...tak by ma zauimalo ze ako casto chodite pit vy mozte napisat aj vek nech to je zauimavejsie...
:D:D
ja mam 18, no a do mesta chodim len par mesiacov... ked niekde partia sedime tak si dam pivo, pripadne daka flashka, takze tak raz do tyzdňa, niekedy raz za dva tyzdne
no a stale ked je prilezitost.. Stuzka. Dozvuky, Silvester, Novy rok, Oslava a tak..
-
Začiatok Konca
Professional
No vek tak viac ako 15 ale este ani nie 16, a v poslednom case, kym som nebol na dovolenke,co som momentalne som pil kazdy den, proste po skole sa ide kupit vino a ide sa pit, potom domov spat do skoly a zase pit, ale tak asi to takto nebude moct pokracovat. Ale tak nemozem povedat ze by sa mi to nepacilo.
-
lekoklatik
VIP
ja pijem len prilezitostne, t.j. pri kazdej prilezitosti a v poslednej dobe ich je strasne vela
prakticky cely januar nic az zrazu posledne 2 vikendy som sa s tymi poharmi a poharikmi nejako zrastol
a to este nechcem vidiet nasledujuci vikend...zajtra kamaratka narodeniny, v sobotu bratranec, ktoreho som nevidel pol roka narodky + kamaratka meniny, v utorok kamarat narodeniny...no amen tma - ak nepridem do nedele tak cakajte dalej - viete kde budem
ale po tomto vikende si uz musim dat vazne prestavku aspon na mesiac...
a to este nechcem vidiet nasledujuci vikend...zajtra kamaratka narodeniny, v sobotu bratranec, ktoreho som nevidel pol roka narodky + kamaratka meniny, v utorok kamarat narodeniny...no amen tma - ak nepridem do nedele tak cakajte dalej - viete kde budem
ale po tomto vikende si uz musim dat vazne prestavku aspon na mesiac...
-
mirak2
Hardcore addict
kazde 2-3 tyzdne v priemere, obcas ked je na to dovod tak aj castejsie
mam totiz ten problem ze hram v hokejbalovej lige a hraje sa v sobotu...a sobota ma byt den rezervovany pre triezvenie
a tak furt sa opijem v piatok, v sobotu hrajem s takym bolehlavom ze dovi a potom 2 tyzdne si hovorim ze uz nepijem xD
mam totiz ten problem ze hram v hokejbalovej lige a hraje sa v sobotu...a sobota ma byt den rezervovany pre triezvenie
neholdujem alkoholickym napojom, ale sem tam nepohrdnem - je to ozaj len prilezitostne.. Naposledy hm...
... hm...
nepamatam, ale zrejme to bol len nejaky aperitiv pri obede na novy rok, alebo sekt na silvestra. Niekedy medzitym sa mi mari aj pohar cerveneho, ale za svet si nespomeniem co bolo vtedy za prilezitost - jaj tusim sesternica dosla?
... hm...
nepamatam, ale zrejme to bol len nejaky aperitiv pri obede na novy rok, alebo sekt na silvestra. Niekedy medzitym sa mi mari aj pohar cerveneho, ale za svet si nespomeniem co bolo vtedy za prilezitost - jaj tusim sesternica dosla?