Ako dlho cakat?
-
freebird54
Novice
Ako dlho cakat?
Ahojte. Moj problem je nasledovny. Mam kamaratku, ktora sa nedavno rozisla s priatelom, a je na tom dost zle. Hacik je v tom ze ja som sa do nej zalubil, a neviem kolko mam cakat kym by som jej to mohol povedat. Uz sa mi raz stalo ze som pridlho vahal a to dievca si naslo ineho. Z vasich skusenosti, kolko by som mal pockat, kym by som jej mohol aspon nieco naznacit?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako dlho cakat?
ako rýchlo sa dostane z rozchodu je individuálne. Záleží či sa pohádali alebo rozišli v dobrom a celkovo veľa záleží aká je povaha. Možno to bude trvať mesiac, možno pol roka. Určite by som tomu ale nechal aspoň 3 mesiace. Ak bude chcieť niečo skôr, isto ti to naznačí sama ale v takejto situácii na ňu určite netlač
Toto je skor filozofia, ako empiricky problem a myslim, ze ti na tvoju otazku priamo nikto neodpovie. Mozes sa snazit o to, aby sa na teba teraz tesne po rozchode citovo namotala [s velkym rizikom, ze sa pre nu sanes nieco ako brat ci homosexualny priatel] alebo pockat kym za minulostou spravi ciaru. Kazdopadne ten moment musis vystihnut sam.
A prosim ta nehovor jej hned z voleja, ze si sa do nej zalubil, pokial nechces tuto kapitolu uzavret sposobom, ze ta definitivne odmietne a ty aspon budes vediet na com si.
A prosim ta nehovor jej hned z voleja, ze si sa do nej zalubil, pokial nechces tuto kapitolu uzavret sposobom, ze ta definitivne odmietne a ty aspon budes vediet na com si.
daj jej pár dní... ale fakt nie dlho... ja som nedávno chcel zbaliť jednu holčinu... a týždeň už bolo príliš dlhé čakanie... záleží samozrejme od baby, od toho ako dlho boli spolu, ako veľmi toho chalana ľúbila a tak...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Uf, bez nejakých ďalších informácií sa neopovážim nič povedať. Pomohlo by nám, pokiaľ by sme vedeli koľko bola s predchádzajúcim partnerom, ako sa rozišli, či sú ešte v kontakte, v akom kontakte ste vy, koľko rokov má ona, koľko rokov máš ty, koľko mal partner atď. Čím viac informácií.
S balením takejto baby sa spája niekoľko rizík - najmä to, že na to pôjdeš priskoro a smerom ku Tebe sa uzavrie, ďalej si treba dať pozor na to, aby si sa nestal náplasťou atď...
S balením takejto baby sa spája niekoľko rizík - najmä to, že na to pôjdeš priskoro a smerom ku Tebe sa uzavrie, ďalej si treba dať pozor na to, aby si sa nestal náplasťou atď...
Ja by som nečakal. Život je krátky aby si ho strávil čakaním na nejakú buchtu.
Ako dlho spolu chodili? A dalšia otázka- kto sa rozišiel s kým? keď píšeš "ktora sa nedavno rozisla s priatelom" a potom zase, že je na tom dosť zle. Veď tak ona sa teda rozišla s ním? Tak tým pádom ona by mala byť tá menej ublížená.
Buď blízko nej a zistíš, či stále hovorí o ňom, či povie, že ho stále ľúbi ... A podľa toho sa zariaď.
Buď blízko nej a zistíš, či stále hovorí o ňom, či povie, že ho stále ľúbi ... A podľa toho sa zariaď.
si mi to z o b r a l a z ust haha .. trefa! az ked sa uisti ze putila z hlavy byvaleho ..
dovtedy skoda casu a nervov/
dovtedy skoda casu a nervov/
-
freebird54
Novice
No, ono je to tak ze on nechal ju, proste mu uz na nej nezalezalo, ale ona je nanho stale namotana... asi to urobim ako mi radite, dam tomu cas a vystihnem ten moment ked budem vidiet ze uz za tym urobila ciaru...vdaka za rady:)
tak týmto si mi presne pripomenul moju terajšiu situáciu. len s tým rozdielom, že tá moja kamarátka s tým chalanom ešte je. ale tiež je to tak, že si ju nevšíma a serie na ňu. len ona ho má ešte stále rada (či ho miluje to neviem, nakoľko sa k tomu nikdy nevyjadrila). poznám ju asi tak 7-8 rokov a vždy ma ku nej niečo ťahalo. vždy som jej to aj dával najavo ale ona to brala iba ako srandu z mojej strany. až potom neskôr pochopila, že som to všetko myslel vážne a ľutovala to (ja som v tej dobe mal už vyše pol roka priateľku). teraz cez víkend som ju vytiahol medzi mojich kamarátov, strávili sme spolu noc noc (žiadny sex nebol) na byte u jedného kamaráta s jeho frajerkou. ďalší večer som bol znova s ňou a vyzeralo to už tak, ako keby ju ten jej vôbec netrápil. viem aj to, že aj ona mala o mňa záujem, len nevedela, ako mi to povedať. tak som zvedavý, ako to bude teraz. rozhodne si nenechám ju odísť. počkám si na vhodnú chvíľu a potom sa uvidí, ako to ďalej pôjde.freebird54 napísal:No, ono je to tak ze on nechal ju, proste mu uz na nej nezalezalo, ale ona je nanho stale namotana... asi to urobim ako mi radite, dam tomu cas a vystihnem ten moment ked budem vidiet ze uz za tym urobila ciaru...vdaka za rady:)
Tiez si zisti ci jej ex neni nahodou kulturista aby ta nezbil
ale tak zacni chodit do posilky