Ako dlho cakat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
freebird54
Novice
Novice

Ako dlho cakat?

Príspevok od používateľa freebird54 »

Ahojte. Moj problem je nasledovny. Mam kamaratku, ktora sa nedavno rozisla s priatelom, a je na tom dost zle. Hacik je v tom ze ja som sa do nej zalubil, a neviem kolko mam cakat kym by som jej to mohol povedat. Uz sa mi raz stalo ze som pridlho vahal a to dievca si naslo ineho. Z vasich skusenosti, kolko by som mal pockat, kym by som jej mohol aspon nieco naznacit?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako dlho cakat?

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako rýchlo sa dostane z rozchodu je individuálne. Záleží či sa pohádali alebo rozišli v dobrom a celkovo veľa záleží aká je povaha. Možno to bude trvať mesiac, možno pol roka. Určite by som tomu ale nechal aspoň 3 mesiace. Ak bude chcieť niečo skôr, isto ti to naznačí sama ale v takejto situácii na ňu určite netlač
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Toto je skor filozofia, ako empiricky problem a myslim, ze ti na tvoju otazku priamo nikto neodpovie. Mozes sa snazit o to, aby sa na teba teraz tesne po rozchode citovo namotala [s velkym rizikom, ze sa pre nu sanes nieco ako brat ci homosexualny priatel] alebo pockat kym za minulostou spravi ciaru. Kazdopadne ten moment musis vystihnut sam.
A prosim ta nehovor jej hned z voleja, ze si sa do nej zalubil, pokial nechces tuto kapitolu uzavret sposobom, ze ta definitivne odmietne a ty aspon budes vediet na com si.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

daj jej pár dní... ale fakt nie dlho... ja som nedávno chcel zbaliť jednu holčinu... a týždeň už bolo príliš dlhé čakanie... záleží samozrejme od baby, od toho ako dlho boli spolu, ako veľmi toho chalana ľúbila a tak...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Uf, bez nejakých ďalších informácií sa neopovážim nič povedať. Pomohlo by nám, pokiaľ by sme vedeli koľko bola s predchádzajúcim partnerom, ako sa rozišli, či sú ešte v kontakte, v akom kontakte ste vy, koľko rokov má ona, koľko rokov máš ty, koľko mal partner atď. Čím viac informácií.

S balením takejto baby sa spája niekoľko rizík - najmä to, že na to pôjdeš priskoro a smerom ku Tebe sa uzavrie, ďalej si treba dať pozor na to, aby si sa nestal náplasťou atď...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja by som nečakal. Život je krátky aby si ho strávil čakaním na nejakú buchtu.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ako dlho spolu chodili? A dalšia otázka- kto sa rozišiel s kým? keď píšeš "ktora sa nedavno rozisla s priatelom" a potom zase, že je na tom dosť zle. Veď tak ona sa teda rozišla s ním? Tak tým pádom ona by mala byť tá menej ublížená.

Buď blízko nej a zistíš, či stále hovorí o ňom, či povie, že ho stále ľúbi ... A podľa toho sa zariaď.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

si mi to z o b r a l a z ust haha .. trefa! az ked sa uisti ze putila z hlavy byvaleho ..
dovtedy skoda casu a nervov/
freebird54
Novice
Novice

Príspevok od používateľa freebird54 »

No, ono je to tak ze on nechal ju, proste mu uz na nej nezalezalo, ale ona je nanho stale namotana... asi to urobim ako mi radite, dam tomu cas a vystihnem ten moment ked budem vidiet ze uz za tym urobila ciaru...vdaka za rady:)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

freebird54 napísal:No, ono je to tak ze on nechal ju, proste mu uz na nej nezalezalo, ale ona je nanho stale namotana... asi to urobim ako mi radite, dam tomu cas a vystihnem ten moment ked budem vidiet ze uz za tym urobila ciaru...vdaka za rady:)
tak týmto si mi presne pripomenul moju terajšiu situáciu. len s tým rozdielom, že tá moja kamarátka s tým chalanom ešte je. ale tiež je to tak, že si ju nevšíma a serie na ňu. len ona ho má ešte stále rada (či ho miluje to neviem, nakoľko sa k tomu nikdy nevyjadrila). poznám ju asi tak 7-8 rokov a vždy ma ku nej niečo ťahalo. vždy som jej to aj dával najavo ale ona to brala iba ako srandu z mojej strany. až potom neskôr pochopila, že som to všetko myslel vážne a ľutovala to (ja som v tej dobe mal už vyše pol roka priateľku). teraz cez víkend som ju vytiahol medzi mojich kamarátov, strávili sme spolu noc noc (žiadny sex nebol) na byte u jedného kamaráta s jeho frajerkou. ďalší večer som bol znova s ňou a vyzeralo to už tak, ako keby ju ten jej vôbec netrápil. viem aj to, že aj ona mala o mňa záujem, len nevedela, ako mi to povedať. tak som zvedavý, ako to bude teraz. rozhodne si nenechám ju odísť. počkám si na vhodnú chvíľu a potom sa uvidí, ako to ďalej pôjde.
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Tiez si zisti ci jej ex neni nahodou kulturista aby ta nezbil :) ale tak zacni chodit do posilky :)
Napísať odpoveď