Ako dlho podľa Vás trvá láska?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

do vtedy kym jeden z vas nezisti ze to uz nieje ono
myslim ze ked pridu prve pochybnosti pride aj zahuba, ale ked je to opravdova laska tak sa snazia obaja ..a ked nie zhasne to dost rychlo
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

SchYzo napísal:laska ako pojem bola, je a bude :smt104
nože to skús rozvinúť. Pojmom poznáme všetci veľa, ale považovať lásku za obyčajný pojem :?
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

pokial ju mame v srdci
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

najhorsia vec a predpokladam ze vo vacsine pripadov aj dovod rozidenia dvoch partnerov je skutocnost ze vo vztahu vzdy jeden lubi viac ,zial to tak je u vsetkych ,vydrzia spolu len tie pary ktore sa svojimi citmi ku sebe navzajom co najviac priblizuju :) ,nemusite ma hodnotit karmou - a podobne ,len som povedal svoj nazor ako to ja vidim ,ja milujem vzdy az nadoraz ako len viem .....
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

zaľúbenosť = búriace sa hormóny, trochu chémie, to vše poriadne okorenené nedostatkom rozumu =)

láska = zaľúbenosť očistená od prvotného ošiaľu... ten totižto stále vyprchá a vzťah sa dostáva do vyššieho levelu, kedy si 2 ľudia na seba natoľko zvyknú, že si už nevedia predstaviť život bez druhého... majú mnoho spoločného, tvoria súčasť toho druhého... už to nie je len o tom, ako nám je spolu "fasa"... majú určité spoločné ciele, názory, víziu budúcnosti... je to výsledok dlhoročnej "práce" na vzťahu... no na druhej strane treba dať pozor, aby tento návyk neprerástol do akéhosi stereotypu... aj o vzťah na pevných základoch sa treba patrične starať...

toť môj názor :)
Napísať odpoveď